nuk dija ku tjeter ta vendosja .... hidhini nje sy

Hektor12

Locus omnem
se mban mend na thote mesuesja ti beni mesimet uje dhe nje shoku im erdhi ne klase me librat qull i kish mbajt tere naten ne nje legen me uje

joetisti_

Locus omnem
Jo shume rruge duket se po perfundojne ashtu si duhet per ate. Asgjeja duket te jete tani me shum se kurre e pranishme ne jeten e saj. Ajo shtrihet dhe sot e lodhur e rraskapitur, por e mbytur nga 'asgjeja' qe beri sot, dhe keshtu me sy te perqendruar pa kurrefare kuptimi ne tavan, rri e sjell neper mend shemtirrat qe e rethojn keto dite. E cuditshme, e kane pushtuar keq e nuk duan ta lene, por mesa duket dhe ajo po e shijon kete shemti qe ka per rreth perderisa spo lodhet aq sa duhet per ta ndryshuar kete fakt. Po ku dreqin fle kjo e ashtu quajtura 'asgje' ? Po them qe I duhet gjetur banesa, e duhet filluar te asgjesohet pak nga pak.
He, ne fakt me duhet te them perseri fjalen e cuditshme, per shkak se si mundesh te asgjesosh 'asgjene'. Ironike apo jo? ....
Eh, ajo mendon shume, e nuk vlen per asgje gjithe ajo sforrcarje e trurit. Dhe kjo e mallkura "asgje", duket sikur po mbin si kerpudhat pas shiut, dicka patjeter qe duhet bere.
Tani e humba fillin e asaj cka doja te thoja ne fillim, po ndoshta ne fakt une doja te thoja "Asgje" ....
Kur je i lodhur nga puna, duhet pikerisht 'asgjeja' qe duhet te besh per t'u clodhur. Mund te kete edhe plot raste kur kjo 'asgje' qe po e shoh te sulmohet eshte me e mire se cdo gje tjeter ne rastin kur eshte per t'u perdorur.

Kur fleme gjume s'bejme asgje, por te imagjinojme per nje moment si do te ishte gjumi pa asgjene, por me dicka. Do te thuhej: Kam per te bere nje pune sot ne gjume...:eek:

Asgje, eshte edhe fjale e bukur.