:( Nuk di si ta titulloj.Po eshte per te qare.

• Thread starter PLAKU_prej_TIRONE
  • Data e fillimit
B

briiigi

Guest
Re: :( Nuk di si ta titulloj.Po eshte per te qare.

:confused: :confused: :confused:
Me vjen shume keq qe shkojne gjerat keshtu ...
nuk po i futem fare te jap mendim, keshilla, apo cfaredolloj gjeje, po mundohuni te jeni me gjakftohte, eshte me mire.
Bashkohem me cdo llaf qe ka thene Harapi me siper ....

Al-Punk

Still here

Proteus po te pergjigjem ty se me fole.
Ate s'me rruhet e kam permendur per sjelljen tende... dhe jo per shoqerine tone!

Te permenda qe ke abuzuar me mirebesimin e te tjereve dhe kjo duhte te te beje debitor dhe fajtor per sjelljet e papergjegjshme!

Erresire, mosmendime dhe rehatia gjendet jo ne zgjidhje ekstreme ... po ne zgjidhje te llogjikshme!

Mos abuzo me gjera personale! Eshte e padrejte!

Zeus

Primus registratum

O Mando ca ke more lal qe fusni hundet ne zgjedhjet e mia, si ti ashtu dhe prinderit e mi? Me lini ore rehat!
Pashe qe qenkam moderator ketu! Per mua kjo teme ehste e mbyllur! Nuk do e mbyll per postime jo, do e le te hapur, po ne rast se ato poste do me jene drejtuar mua, atehere nuk do kene pergjigje dhe do editohen! Ju vazhdoni!

Juir

Forumium maestatis

help.gif
help.gif
help.gif
help.gif
help.gif
help.gif

Jam me mendimin e Elianit.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Harap,Mandi qe mos me editoet postimi po ju drejtohem juve se sa me fat jane njerezit me jeten e tyre private personale nuk me intereson fare se cfare inatesh kane me mua kjo eshte nje ????? shume e madhe dhe do ishte mire te shpreheshin gjerat ..megjithate tani eshte shume vone carcafe do kete per te gjithe ata qe do e meritojne carcafin ku i dihet neser mund ti vije dita dhe atij qe sja merr mendja ...une skam bere bere klasifikime ktij po dhe atij jo kushdo hajt kalofshi mire ProteusP e di si eshte puna po me lind deshira dhe mua per nje kafe me ty po kujdes!!!! se nuk i njeh njerezit
Thnx per mirekuptimin.KELTI!

enton

Primus registratum

Me vjen keq qe ndodhin keto gjera.
Ky eshte opinioni im persa i perket problemeve ne dhomat #shqiperi #ndihme, ndersa ne lidhje me ferkimet midis personave ne fjale qe pak a shume sbesoj se duhej ti lexonim ne , nuk mendoj se jane ne konpetencat e mia per te dhene mendim. Megjithate po bej nje zgjidhje te dyte(jo me deshire), po mar ca pushime me vale te gjate(spo vij me) si user i thjeshte qe jam pa acc po mendoj te jap kontributin tim diku tjet... ]mbase dikush mund te me shikoje on line(dije qe jam away /pf/images/graemlins/tongue.gif
Bye nga silenc

Admirali

Primus registratum

Bashkohem me mendimin e FALKO qe fajin kryesor e ka founderi i kanalit, qe nuk di ke njerez te veje me acc Sop per te drejtuar kanalin. Deri tani Sop jane vene me shume mbi baze shoqerie sesa merite. Dhe per mua, i qendroj akoma asajt qe kam thene me perpara: KELTO per Sop, une te vleresoj me zero absolute.

Dhe Emanuela, vajze me mbare, mos thuaj qe Kelti eshte i vetmi qe respekton dhe zbaton rregullat, se Sop qe kercenon Aop me heqje acc dhe i ben devoice atyre qe kane acc e Vop tek #ndihme, vetem Keltin une kam pare, asnje tjeter.
Shikoji me mire ato logs qe jane postuar, dhe kuptoje sesa i rregullt eshte ai djale.

FALKO

Forumium maestatis

Admiral, me ke kuptuar gabim djale i mbare, une doja te dilja diku tjeter edhe jam i bindur qe ai qe doja une te me kuptonte me ka kuptuar. Ti do te beje mire qe mos te ankoheshe kudo sikur te eshte bere padrejtesia me e madhe ne bote , sepse dikush edhe eshte shtuar nga ata qe jane hequr por asnje nuk eshte sjelle ne kete menyre siç po ben ti. Ankesat e teperta nuk vleresohen, nese ti je ai qe je tregoje perseri veten tende siç beje dikur edhe perseri do te kesh acess, por nese hedh thumba kudo e kujtdo ndoshta dikush edhe mund te te shikoje shtrember. Une te kam vleresuar gjithmone edhe te vleresoj. Po munde vleresoje kete keshille edhe ndrysho. Mos u merr me ankesa por me pune konstruktive edhe ke per ta pare qe gjerat do te ndryshojne.
nuk dua te me tregosh se sa ke bere ti per chatin apo sa i vjeter je se e di shume mire edhe te kuptoj, por duhet te jesh ai qe ke qene me perpara edhe jo nje user qe perpiqet te shikoje gabimet me te vogla edhe te ankohet gjithmone . Asgje nuk eshte e humbur akoma keshtu qe te pakten nga nga mua do te vleresoheshe me shume nese do te merreshe me diçka me pozitive sesa te gjykoje gjithmone dike qe ka dhene nje vleresim negativ per ty.
Te uroj gjithe te mirat edhe ndrysho se nuk ke qene keshtu!

^_^

Primus registratum

Ore se nuk keni kuptuar asgje jume duket mua NUK ESHTE DEMOKRACI IRC-ja mos na sajoni perralla me kuldra e kasape kot me kot nuk mund te behet IRC-Network me demokraci e kuptoni duhen vendime te prera nuk po them te vrasim userat ose aopet por ama ka gjera qe duhet te jene te prera nuk ka network pa gjera te prera jo po kshu jo po ashtu "kush gabon paguan", edhe nje gje tjeter qe ta dine te gjithe ata qe lexojne ketu qe lidhja e userave me serverin eshte privilegj ore qe u jepet userave e kuptoni nuk eshte e drejta e tyre. Te drejta mbi networkun kane ata qe kane dhene leket per ate pune e kuptoni kaq gje! Kshu nuk ka se si te jete demokraci! Ne rast te kundert nese nuk konsiderohet e tille nuk do kemi asnjeher network! network me marreveshje shume paleshe user aop sop midis tyre perfshi edhe ircop nuk ka harrojeni nuk behet hajde i japim gjithe opeve ne kanalet kryesore ircop edhe mbaroje kjo pune jemi te gjithe rehat!

Hajd ciao!

Titi

Elian

Primus registratum

Emanuela, di shume pak per te gjykuar. Ky nuk eshte rasti i pare ku me accesset behen gjera diktatoriale.
Ah, mbase nuk kupton fjalen diktature .. atehere ste ve faj.

Al-Punk

Still here

Elian ... ndoshta jam une gabim ... (se me duket e ke keqkuptuar ti)

po thuhet qe nuk ka pas diktature deri tani...
donim te kishte demokraci dhe mirekuptim po rezultoi qe te kishte vetem kaos.

Tani e tutje .. duhen bere gjerat me bicim diktati (po gjithmone me kontroll dhe ai)!

Ju lutem te gjitheve, te rrespektojme rregullat qe te rrespektojme njeri-tjetrin! Shoqeria, dashuria dhe miqesia jane tjeter nga keto rregulla! Miqesine e lejme lokaleve, ne chat ndjekim ate qe eshte me e mire qe te rregullojme sa me shume networkun!

Elian

Primus registratum

Mandi, je i vetmi qe mund te thuash se si u nis ne parim ndertimi, kurse per praktiken, me aq kohe sa ke sot per ti dedikuar atij, nuk besoj se je ne gjendje te arrish ne konkluzione.

Une vetem duke lexuar keto logs me siper arrij ne ate qe e quaj diktature.
Pse?
Sepse vjen i pari heq dy AOP pa pyetur njeri fare (mos kjo nuk quhet diktature?)
Vjen tjetri dhe heq nga SOP kte tjetrin pa pyetur prape asnjeri (i njejti rast me ate siper)

Ose enigma e 195.22.199.171, qe shkoj te marr vesh ca po ndodhte, se po dilnin me session limit ... dhe marr vesh qe po flitej per ta futur ne akill, kur ne ato momente ne server nuk kishte asnje sulm, po vetem per faktin qe nje here e nje kohe nga ajo IP ka pasur flood, tani po "merreshin masa".

Dhe keto nuk jane "raste" Mandi, po jane te vazhdueshme. Dhe mua kjo me duket diktat, sic me duket diktat detyrimi i futjes me java nga ajo IP.

Al-Punk

Still here

kjo eshte kaos pra mo,
kur e ke ditelindjen te te nis nje fjalor /pf/images/graemlins/tongue.gif

Elian

Primus registratum

JO PO GRUSHT SHTETI

U dogje /pf/images/graemlins/tongue.gif datelindjen e kam tani shpejt /pf/images/graemlins/tongue.gif . Duke qene se e nis nga shqiprei, javen tjeter duhet me e nise, per me me arrit ne kohe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Admirali

Primus registratum

FALKO, lexoje mire se per ke e kam llafin. Nuk behet me fjale per ate corbe qe u gatua para disa javesh, po per gabimin qe beri Kelti duke me hequr acc e Aop tek #ndihme, pas asnje arsye te mirefillte (mgjs ma riktheu prape acc, por gabimin e beri se), prandaj rri te lutem e mos i kompliko gjerat me shume.

Emanuela

Forumium praecox

Elian mbase e kam edhe une gabim. Megjithate hape nje teme se ceshte diktatura dhe te shohim se kush ka te drejte. /pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Al-Punk

Still here

Fillimisht postuar nga ELiaN:
[qb]JO PO GRUSHT SHTETI

U dogje /pf/images/graemlins/tongue.gif datelindjen e kam tani shpejt /pf/images/graemlins/tongue.gif . Duke qene se e nis nga shqiprei, javen tjeter duhet me e nise, per me me arrit ne kohe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ka dale ky fjalori i ri i gjuhes shqipe ... do e ve per shitje ne site kismet /pf/images/graemlins/smile.gif
me dergo adresen se ty po te bej nje dhurate per ditelindje /pf/images/graemlins/smile.gif

Nderkohe ti shpjegon Emanuela ca fjale /pf/images/graemlins/smile.gif

Audi

Primus registratum

Po Kosh Do Tju gjukoj juve te dy ???
Ne te tjeret qe as per vete nuk e din cfare do te thot ajo fjal ???
:smash: :rockband: :smash: :rockband: :sleep: :sleep: :sleep:

Emanuela

Forumium praecox

Ne fakt ca fjale i kam me pagese, por meqe e kerkove ti Mandi po e heq pagesen. :thumbsup: /pf/images/graemlins/smile.gif

Elian

Primus registratum

Faleminderit te dyve qe s'po me leni te vdes injorat