Re: NOKIA 6630!
Zoteri i ditur ANTIP
Kjo teme nga Nokia 6630 po shkon ne teme personale me duket.Atehere sa per te sqaruar disa gjera.
edhe une kam shok qe punojne prej disa vitesh tek vodafone albania, dhe doja te te thoja qe ju nuk e keni aspak idene se si jane konsumatoret shqiptare ne lidhje me celularet.
Ke nga me injorantet qe pyesin (pse harxhoj 200 leke kur marr nje shok qe eshte ngjitur me mua) dhe nga ata qe te bejne zborin me pyetje ne lidhje me difektet e rrjeteve ketu.
Nuk dua te te shaj sic bere ti, por eshte e vertete qe ka njerez ne Shqiperi qe jane injorante (per fat te mire ka ca qe kane akoma mend ne koke).Dhe e di ku kuptoj? tek ata qe akoma si puna jote shajne veten e tyre sepse nuk dine se si cohen MMS me AMC, dhe tek ata qe e shohin teknologjine tek MMS?!
Ne tere boten rrjetet e huaja ti dergojne te dhenat falas per te cuar MMS, ndersa ketu duhet te hysh ne internet!!!!Apo e drejte duhet me ik tek sheratoni e te pyes ate gocen e dyqanit te AMC se si cohen MMS.
Ne tere boten jane dhene MMS falas kur ka hyre ky sherbim ndersa ketu duhet te paguash 5000 leke.
Plus qe ne shqiperi gjysma e celulareve jane bardh e zi dhe konsidero edhe faktin qe vodafone akoma nuk e ka si sherbim MMS, sepse greket duan te zhvasin njerezit.Pse duhet te ofroje greku nje sherbim qe atij i kushton kur ketu nuk ka konkurrence ne treg.AMC dhe Vodafone jane nje oligopol qe duket sheshit dhe qe shteti e mbyll gojen sepse ata u japin ryshfete. Eagle Mobile duhet te dilte qe ne dhjetor.pse nuk del?sepse dikujt i intereson qe te shtyhet dalja e ketij operatori.kujt ?
Greket jane te mire.E mjera Shqiperi qe ka per fqinj Greqine.
Sa per te te zgjeruar botekuptimin tend (nga menyra se si shkruan nuk duhet te jesh me shume se 22 vjec);Bankat,Celularet, bujqesia, duhani, nafta, turizmi or mik ti ka ne pronesi greku, por ti nuk je ne gjendje ta kuptosh . ky quhet pushtim modern qe qeveria jone e ka lejuar dhe qe ne vuajme pasojat.
Te kthehemi tek tema jone.
MMS o njeri i avancuar, nuk percakton aspak nivelin e teknologjise apo te intelektit te nje populli.
Une nuk jam aspak nacionalist dhe aq me teper nuk mendoj qe Shqiperia nuk ka te mete. Ka aq sa nuk di nga ta filloj. Por nese duhet ta filloj;atehere duhet te ndryshoj mendimet e njerezve duke filluar nga ata qe shajne veten dhe vendin per nje sherbim idiot qe nuk ka asnje vlere ne menyren se si ofrohet ne treg ashtu sic po ben AMC me mms e saj te famshme.
mund te kthesh pergjigje, por me pasi te lexosh kete mesazh timin dije se nuk ka dashur te te shaj por thjesh te sqaroja dicka.