jack owar II
Primus registratum
nkotb
a s'jane mahnites, sikurse perjetesia vete!
a s'jane mahnites, sikurse perjetesia vete!

Lexo mire te lutem. Se kur kam filluar te degjoje une muzike shume pak rendesi ka. Mjafton qe degjoj tani apo jo?... Nuk e kam idene se kush jan fare ... biles tani me iku edhe interesi. Ketu ku jam une e ne Shqiperi( kur kam qene) edhe pse degjoja muzike shpesh, nuk i kam hasur fare. Si fytyra me duken te pare. Mish mashin e krijove vete. Me sa pashe Beng thjesht ka shkruar qe qenkan si rryma e N'sync edhe BSB. Lerini ofendimet se s'ka lezet ... Muzike jena du degju ... pfff :shrug:Fillimisht postuar nga jack o'war II:
[qb] bebe, mshele temen, mshele se nuk m'kane mete qinat n'ta...por, mos ta ha mendja qe ma la fajin mu per mishmashin...
e kush jane kta, paj, kallxo edhe ti prej ciles dite ja ke nise me ngu muzike? thjesht, jam tu e testu se cili asht pop artisti i pare botnor per t'cilin shiptart e shipnise kane dituni... [/qb]
po, kja ka kene muza...Fillimisht postuar nga Kordelja:
Edhe kjo ka bere pjese ne grup?
aiiii, kur je kone ti n'klase t'trete une e kam ngu grupi wham edhe modern talking...Fillimisht postuar nga illyricus:
[qb] hahahah....i kom ndigju Nju Kidsat fort kur jom konë n'klasë t'...po i bjen n'klasë t'dytë edhe t'tretë. :lol: [/qb]