Njohuri per divorcin ne Shqiperi

tola77

Primus registratum
Njohuri per divorcin ne Shqiperi

Ju lutem kush ka njohuri se si zhvillohet divorci ne Shqiperi dhe a kryhet ai nqs njeri prej bashkeshorteve nuk ka qene pjesmares,nuk ka ngarkurar avokat dhe nuk ka firmosur asnje dokument dhe kur jetojne ne nje shtet te huaj me dokumenta dhe kane nisur aty procesin e ndarjes.(Cifti ka dhe nje femije minoren)
A mund te fallcifikoje dikush nje proces divorci?
Sa kushton nje divorc,dhe cfare te drejte i njihet bashkeshortes dhe femijes nga i jati ,a ekziston kuota per femijen po pasuria e tundeshme dhe e patundeshme(shtepia) si ndahet?

Faleminderit :wave:
P.S.:Mos e keqkuptoni se jam une qe ndahem,une akoma s'jam martuar.

tola77

Primus registratum
Re: Njohuri per divorcin ne Shqiperi

Fillimisht postuar nga Bliss:
[qb] Po nuk qene te martuar ligjerisht si do u ndakan ? [/qb]
Ja fute kot me duket,nuk jam une qe ndahem por po pyes per nje martese normale si jane ligjet ne shqiperi.

Nuk paskemi asnje avokat ketu ne forum?

@d@

Primus registratum

Teme shume interesante, gjynah qe spaska kaq shume frekuentim. lol

Dolores

Primus registratum

Ne shqiperi nuk divorcohen se eshte turp ....po ne vend te divorcit bredhin secili per hesap te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Verizion

Primus registratum

Fillimisht postuar nga tola:
[qb]
Ja fute kot me duket,nuk jam une qe ndahem por po pyes per nje martese normale si jane ligjet ne shqiperi.

Nuk paskemi asnje avokat ketu ne forum? [/qb]
ka kuptim kjo lol
nejse e di qe sdo martohesh ti mos u bej merak .. ishalla gjendet ndonje qe te ndihmon ..

tola77

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga tola:
[qb]

Nuk paskemi asnje avokat ketu ne forum? [/qb]
ka kuptim kjo lol
nejse e di qe sdo martohesh ti mos u bej merak .. ishalla gjendet ndonje qe te ndihmon .. [/qb]
Sa idjot ka bota :confused: :confused: :confused: :mad:

xhoni

Primus registratum

Tola,mos u merzit yllo se ka adoleshenta sa te duash qe duan me dhene mend aty ku sja kane haberin.

Mesa di une duhet te jesh vete atje,por nuk e kam te sigurt.Ishalla po na vje ndonjeri ke kjo tema qe merr vesh nga keto pune dhe te sqaroje se si qendrojne punet.Mbase me avokat dhe pa prezencen e njerit nga bashkeshortet edhe mund te ndahesh.Sic e ka gjithe bota.

Lisette

Primus registratum

tola me sa di une mund te ndahesh pa pranine e tjetrit si martese e pakonsumuar. Kjo me sa di une con ne anullimin e marteses por perderisa ka femije ne mes ky nuk eshte rasti. Nejse ne shqiperi per kuoten duhet te kete ligj por nese aplikohet nuk e di.
Nje shoqja ime u divorcua me rastin e pare dhe nuk shkoi ne shqiperi fare keshtu qe vetem per ate kam info.
suksese

true confidental

Forumium maestatis

Nga ana ligjore nuk i njoh rregullat, por degjova nje rast mjaft te fresket ku u krye nje divorc pa qene te pranishem asnje nga palet, ne vend te tyre shkuan ne gjyq dy persona te tjere qe "zevendesonin" burrin dhe gruan dhe bene pak teater per shkaqet e ndarjes /pf/images/graemlins/laugh.gif
Absurditet apo jo ....te martuarit kujdes se mund ti ndaje ne Shqiperi ndonje gjyqtar i papergjegjshem ose qe ka ndonje inat te vjeter per te lare :lol: