NJESITI GUERRIL

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: NJESITI GUERRIL

Tedi, Clara petaci ka te drejte, e kemi humbur fare toruan, c'na beri armiku keshtu :eek: , nejse te perpiqemi te ruajme idealin, mungesa ka patur boll, pasi shume prej nesh jane te "infiltruar" edhe ne "Misione" te tjera, por kjo gje do te ndryshoje.

Tedi, duhet te shperndajme ca komunikata, me permbajtje "te kuqe" /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif , se ndryshe ketu s'na vjen njeri, shifi mo s'ju kane dale akoma vera hde birra e diteve te pushimit.

Tediiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ku je se ma hongre shpirtin :smash: :smash: :smash:

TEA

Forumium maestatis

e the mire kordele po kujt ja the /pf/images/graemlins/frown.gif jan te ter me dhimje koke me sa duket nga sbronzza qe kon mor per wikend . keshtu o kur i jepet shume liridalje :smash:

Armikun mun ta luftojm duke u filtruar tek Antirezistenca dhe ti bojm çorap fare /pf/images/graemlins/wink.gif

V.F.L.P

DAC

Primus registratum

Shok te njesitit ......sapo u rreshita armiqeve te popullit dhe te partis ...me ndihmen e shoqes TEA u be e mundur arratisja ime nga burgu......po pa hedhur posht dhe vemendjen e antareve te njesitit....se me ndihmuna aq shum ,sa qe te ishte per ta do dilsha pri her me ZANIN ne vitin gjymes.....lajmet e reja qe vin nga kuestura jan....
1)KORDELJA do ta cojm prap me misjon ket rradh di vjedhim per njesitin,te vjedhi TALLASHET (kallashet)
2)TEDI do vjedhi brek...ket rradh TED rri i qet se do jesh nen kontroll te KORDELES..se brekt ti ke me i vjedh ..i duhen njesitit se do ti perdori si maska gjat aksioneve...
1)TEA ka punen me te rendesishme ...do shkoj ti vjedhi planin keq beres qe ka DUCJA per njesitin .....

TEA

Forumium maestatis

pse re DACO ti kujto se ke me dal pa lag eeee /pf/images/graemlins/tongue.gif kom me te terheq prej veshi e ke me ardh ne ti me mu ne misionin qe kena per ducen /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

ore ku jeni nen hijen e noi dardhe apo tu vra miza me pallask ne dore ,o jeni tu tun byrzylyqe ....
ec re zgjouni se ka me na mor lumi po nejtem ne kete menyre
help.gif
help.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Vdekje Fashizmit .

Te dashur shoke te njesitit Une nuk kam qene momentalisht shume ne qarkullim se isha me mision Sekret Nga Qarkori . U Nisa me Mision ne depon e armatimeve ne Priske .Atje ishte nje depo e madhe dhe e llaftarshme. UNe qe sherbeja Caffet dhe capucinot Perfitova nga rasti kur Komandandi i Postkomandos u fut me kaptine mrena nga Tunelet dhe me tabakane me vrap shkoj nga ai per ti cuar caffen . Afrohem Rojave dhe u them Dhiva Duce dhe ndre doren lart por me shkon dhe tabakaja lart dhe ua derdh atyre Kafen ne koke . Ata te Inatosur me kthehen cfare ke ku po shkon . U thashe qe po shkoj te coj caffen Kumandantit po mu derdh sepse juve me pershendetet dhe Une per respektin e te madhit Tone Duce ju ktheva Pergjigjen .Tani me duhet te dal dhe ti marr nje caffe tjeter komandantit si ti them qe e derdhet juve . Ata pane Njeri tjetrin dhe thane degjo ti do rrish ketu ne vend tone ne do shkojme me vrap te nderrohemi dhe te sjellim dhe nje caffe tjeter per KOmandantin. Nisen ata dhe me lane mua Armet e tyre dhe Une si ushtar i mire i Ushtrise Nacionale fashiste fillova te patrrulloj verdalle dhe po shikoja tere hyrjet dhe daljet e Depove dhe duke ecur sa andej ketej kur shikoj nje si tunel te vockel qe kishte drite te zbehte ne fund I futem me vrap dhe shkoj deri ne fund dhe ishte jashte territorit te depove . E fotografoj vendin ku ishte dhe kthehem me nje fryme ke Vendroja kur pas nje minute shoh Ushtaret qe me vijne me Vrap dhe me sjellin caffene . E rrembej caffen dhe nisem drejt Komandantit atje Nje Ushtar me tha Viva Duce .UN direkt Dhiva Duce dhe ngre doren me kujdes caffja e kumandantit i bertas ushtarit qe te me lente . I afrohem Kumandantit dhe i them caffene tuaj sinjor Kumandhante . Ai e merr me shikon dhe me falenderon dhe len 3 leke per caffen . Ne kete kohe une bej te largohem dhe i them Dhivaaaa Duceeee sinjor Kumande dhe ngre tabakane dhe leket Fluturojne tutje afer nje Arke Me pistoleta .sinjorja i kenaqur sesi nje Patriot Shqiptar i kauzes se Duces po u mburrte me shoket e tij ndersa una u afrova koke ulur mora leket qe kishin rene pertoke dhe marr dhe 3 Pistoleta dhe i fus para . Kur cohem Kumandanti me shikon dhe thote po cke ti more keshtu . I Them Kumandant Me kujtove Kauzen dhe gruan teme qe e quajne Kazanee Dhe ky miku u nxeh A me jep Leje te shkoj sa ta shkarkoj , keshtu ta takoj ate dhe te vij . Kumandanti me dha Leje per 2 dite qe ta shkarkoja kshu takoja Kazaneen Time . Dal me vrap dhe gezim nga depo vishem dhe behem gati per te dale dhe marr bicikleten time .AFrohem Ke roja me frike se mos me leviznin ato dhe ne kete kohe Roja donte te me kontrollonte kur Sinjor Kumando del nga depo dhe me thote Buoon Lavoreeee Lomooo me Kazaneen tende dhe Tund doren ne ajer me nenkuptim . ROja qesh me mua dhe me thote Mato . Me Mendjen teme i them Po ky budallai ku e di se si e quajne Rojen ne anen Tjeter te Gardhit . Largohem i kenaqur dhe shkoj direkt ke Qarkori dhe I raportoj te gjitha cfare pashe pa harruar dhe guven e vockel qe do perdorim Per te Vjedhur armet dhe Municionet qe na duhen Per Luften Tone . Atje takoj dhe Shoqen KOrdele dhe i raportoj per te rejat e fundit dhe per planin qe Kisha nder mend te beja . Shoket e Qarkorit Me lavderojne dhe me thone te kthehem ne baze sebashku me shoqen Kordele . UNe me Shoqen Kordele rruges duke ecur gjithe Gezim i tregoj per Planin qe do ORganizojme per zgrapjen qe do i bejme depove te Armikut . Shoke tani po largohem per pak sa te pushoj pak dhe te rikthehem ne aksionin tjeter qe do bejme ...

Liri Popullit ... :cool:

Kordelja

Valoris scriptorum

Uf, me ne fund, rifilloi jeta ne Njesitin tone Guerril.

Tea, shume shpejt do marresh "shperblime te majme" nga Njesiti, per kete do kujdeset Intendenti.

Daci, gjithmone te kam besuar por kisha njerin nji zuzar qe me cante koken duke me thene qe ti je tradhetar, nejse te shkuara te harruara.

tedi, per kontributin e papare qe po i jep Njesitit ke nje CMIM UNIKAL te rezervuar apostafat per ty (ec ta them ke veshi.......he mo afrohu.........shi shi si skuqet.............ec me pra shul se m'plase....... mire mo si t'dush :smash: ).

...........Shihemi neser, si thoni????!!!!

TEDI

Valoris scriptorum

Erdha UNe .Cfare Cmimi ke me shoqja Kordele ... :tipsy: :tipsy:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Erdha UNe .Cfare Cmimi ke me shoqja Kordele ... :tipsy: :tipsy: [/qb]
-------------------
Sooooooooooot, asigjo s'ke sot, pse me kshu i pergjigjesh ti sinjalee eeeeeeeeeee, asigjo, kaaaaaq ta bosh dhomin.

Hajt pacim tashi. /pf/images/graemlins/tongue.gif

ReA

Primus registratum

ahahhhhhhhhhhhhhhh ! paskenit hum ju mo shok te njesitit kaq e paskenit pas ju sa me fut nja dy xixaaaaaaaa .

X TEAN : te kom thon nuk o grup per ty kjo por hec e dil ne origjin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga REA:
[qb]ahahhhhhhhhhhhhhhh ! paskenit hum ju mo shok te njesitit kaq e paskenit pas ju sa me fut nja dy xixaaaaaaaa .

X TEAN : te kom thon nuk o grup per ty kjo por hec e dil ne origjin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
-----------------------
Rea, capo t'duhet ty me lal me i fut xixat njesitit apo do te e organizojme nai atentat aqe ke kodra kuqe, mos e kruj shume me ne se ta sula DAIN, ene e shef masanej kur ti zgurdullo syte noten si ta shti friken ene te del lugat masnej.....

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] Blue dhe Koala nga Australia ju pershendesin
smilie_koala1.gif
[/qb]
---------------
Blue ne knej nga Tirana s'kemi simbole me te pershendet vec xhamine e Et'hem Beut,Blue nje pershendetje nga Kulla sahatit LAL.

TEDI

Valoris scriptorum

Rea ti pse flet kundra ti kur muve me the qe mezi pret te behesh anetare e Njesitit tone ...

ReA

Primus registratum

sa me ju sqaru nja dy gjona une juve :
X TEDIN nuk te kom thon une mer çuno jo , mase lal ke qen ne ender e ke pqa sikur une te kom thon njato fjal /pf/images/graemlins/tongue.gif masanej te NJISITIT qekenit te ndar ne kuq e blu se me sa di une TEA-n e keni nga ajo e kuqia /pf/images/graemlins/laugh.gif

o Kordele ti boje mi atuntatin , me sul ne ate qe kishe me m'sul , po mos harro se jom krah i kuq une mi goce ne di me zbut gjojnat dal ka dal /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

o Kordele ti boje mi atuntatin , me sul ne ate qe kishe me m'sul , po mos harro se jom krah i kuq une mi goce ne di me zbut gjojnat dal ka dal /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB][/QUOTE]
----------------------------

Goce pa ho iher, se ta kena bo planin, po kushedi ca po na thu me na kput shpirtin......gjithe veshe e sy jam lal /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Vdekje Fashizmit .

Antare te Njesitit Mlidhuni te diskutojme Planin per Grabitjen e depove dhe te Atentatit qe kemi ne Plan SIpas udhezimeve te shokeve te qarkorit ... Takimi ke PLepi i kalbur afer Ullirit te shtrydhur...

Liri POpullit :thumbsup: :thumbsup:

TEDI

Valoris scriptorum

Anetare te Njesitit Guerril Me hidherim te thelle Ju lajmeroj qe do kem ca mungesa ne grupin tuaj kaq te dashur sepse me duhet te Transferohem per disa kohe ne nje vend te sigurt pasiqe ne Kuesture me duhet te leviz per ca kohe Instruksionet dhe planet qe do zbatohen ja kam dhene Shoqes Kordele . Vdekje Fashizmit shoke dhe me nje Shqiperi Te Lire ... :thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Tediiiiiiiiiii, nderkohe ka filluar te ndihet mungesa jote /pf/images/graemlins/frown.gif .