NJESITI GUERRIL

mostro

Putraku
Re: NJESITI GUERRIL

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]
:
[
).
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lum partia qe te mer PUTRAKO . pyes veten si do bote pa nje trim si puna jote :confused:
e rrofsh e qofsh sa malet mer yahoo qe do ngersh emrin tim lart e me larte si flamuri jon i dashur /pf/images/graemlins/smile.gif

PS: ndersa emrin PUTRAK une propozoj tja vej fabrikes pare qe do prodhoj kapcolla /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
JO TEA nuk me zen gjumi paju pa te rregullum juve njiher.si kena thon: osht poplli pa osht partia,jeni ju pa jemi na!C'thote partia bo poplli,ene cdo poplli :smash: naaaa partia!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .

kane vra dje sulon cuna.A do ja morrim hakun apo ta lem atje ku osht,maje murit???? :eek:

bebi

Primus registratum

miredita kordele! me na fal per mungesat por po mundohem me i mbajt kamt ne dy pal kepuce edhe asht pak e veshtire /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Vdekje Fazhizmit

I dashur Njesitit Guerril . Te jeni Gati Per Aksionin tjeter qe do organizojme . SHiu Mire se erdhe Ne Njesitin Tone . Usta QIma kush te autorizoi ty te vrijse Lefter Lefterin . NUk je ne Njesitin Tone sepse shoku Tarras nuk kishte dhene Urdher qe te kryhej nga Njesiti Jone . TI nese je ANtar i Bab MYslymit ahere shko n Peze . Per Informacionet e reja do ju Njoftoj se shpejti .

Liri POpullit . :thumbsup:

Ema

Goddes

/pf/images/graemlins/smile.gif
I modh!

Liri POpullit . :thumbsup: [/QB][/QUOTE]

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif
I modh!

Liri POpullit . :thumbsup: [/qb]
[/QB][/QUOTE]

Vdekje Fazhizmit

Kush Ema??

TEDI

Valoris scriptorum

Shoke dhe Shoqe Sapo mora vesh nje Lajm Nga Helena qe na kane Zbuluar Bazen Te largohemi menjehere dhe te perdorim Kodet qe jane ne rast Rreziku Takohemi ke Fiku I gjethit . Inverse kuptohet . Takohemi ne darke . Parrulla eshte Titulli I Gazetes Cilesuar me LArt .

Vdekje Fashizmit
:thumbsup:

olti

Neo

Ku e paskeni shefe kordelen :rolleyes: Kur ta shihni thojini se e puth me mall /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]Ku e paskeni shefe kordelen :rolleyes: Kur ta shihni thojini se e puth me mall /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me qe ke aq mall kujdes :mad: Arrestohesh edhe ti per Pubblicita oculta atehere /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja eshte ne Burg . Chi sara il suo principe che la salvera? :eek:

olti

Neo

..jo un mund te arrestohem per 'atti osceni'(apo dicka e tille /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Leroje ate dhe me merr mua ne vend te saj :rolleyes: jam gati te behem dhe skllav i deshirave te tua /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Leroje ate dhe me merr mua ne vend te saj jam gati te behem dhe skllav i deshirave te tua

Ky quhet korrupsion /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: Sa shpejt u ktheve nga ana jone /pf/images/graemlins/wink.gif

(Neo = tundues ! Ja vle ta mbajme ne shoqate? /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Kordelja

Valoris scriptorum

Neoooooooooooo, o yll, ti do me marresh ne qafe mua e di une, se tu dal me te taku ty un do me kapi Ducjaaaaaaa (Papi).

Ketu jam more ketu kam qene gjithe diten, por kam qene tu bo plane more.....

Diavolessa

Valoris scriptorum

Neoooooooooooo, o yll, ti do me marresh ne qafe mua e di une, se tu dal me te taku ty un do me kapi Ducjaaaaaaa (Papi).

Plasen kucullatat ene ketu /pf/images/graemlins/wink.gif U shtu celulita.
Me mire desertore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Nga mbledhja qe beri mbreme njesiti doli me QARKOREN:

Tea= u vendos te jete Clara Petaci, Tea te besh kujdes se Ducja (megjithese i dhjere) eshte i squt dhe bej kujdes kur te levizesh se kur te vihen nga pas ty zene se i jane vone Duces, e Ducja na duhet edhe per ca kohe sa t'boje nai budallalik tjeter.Ti nuk duhet ne asnje menyre te tregosh qe je anetare e njesitit edhe sikur ata te te torturojne.

Daci= u vendos te jete Ducja (pasi te rruhet mire e mire se osht gjithe lessh) dhe te haje icik buke e ti shnoshet qafa se osht shume i dobet (kshu osht kur bredh gjithe diten mas maceve te botes /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif )

Tedi= u emerua keshilltari personal dhe mbeshtetja shpirterore e Kryetares (kujdes aty).Ai me kontributin e tij te pazevendesueshem eshte NJESHI (pas meje more) i Njesitit.

Paperina = u vendos te qendroje ne stol te rezervave per sa kohe ka kepucet ngjyre te kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Putraku= eshte syri i pushkes (lal amon mos na i vrit t'gjithe ere se nanjoni osht edhe i yni)

Blue = eshte Komisarja e Drites (vetem ajo di te ndricoje ashtu)

Neo= Ushqimi shpirteror i Kryetares (kaq mjafton gjithe kjo detyre e veshtire /pf/images/graemlins/laugh.gif ) /pf/images/graemlins/tongue.gif
.........Qarkorja s'mundi me u printu ma gjate se shpatilografi qe kan vjedh kta horrat nuk punoteeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Neser do printojme pjesen e dyte.

bebi

Primus registratum

Blue = eshte Komisarja e Drites (vetem ajo di te ndricoje ashtu)

:thumbsup: kush nuk e beson te shohe profilin /pf/images/graemlins/smile.gif

DAC

Primus registratum

FASHIST TRIMA SYLESHET PO NA MARRIN NE QAF.....
Tea lajmet e fundit nga shoku tarras jan se ,,,,shefe KORDELJA esht e korruptume me fashista....se ka dal sot mjes ka shpia e DUCES (kushedi se ca ka bo......)
TEDI do mari dhe lilon dhe do numerojn tanket gjermane......ne maj te plepit
PAPERINEN si anetare e re e grupit do ta morim e te kenoj kur te myllet aksioni te kenoj kongen ....
O FASHIST GJERMANE JU JENI HAJDUTE ,,FUSHEN KU NE LOZIM JUVE NA E ZUTE ...etj etj etj

zana_e_malit

Primus registratum

ja vdekje fashizmit njehere se tashi erdha ne baze /pf/images/graemlins/smile.gif Per te tjerat do tju njoftoj me vone ne mbledhjen e celules /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]..jo un mund te arrestohem per 'atti osceni'(apo dicka e tille /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Leroje ate dhe me merr mua ne vend te saj :rolleyes: jam gati te behem dhe skllav i deshirave te tua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Neo Qeke Mrapa me Organizimin e njesitit Shoqja Kordele eshte Liruar me kohe ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]..jo un mund te arrestohem per 'atti osceni'(apo dicka e tille /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Leroje ate dhe me merr mua ne vend te saj :rolleyes: jam gati te behem dhe skllav i deshirave te tua /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Neo Qeke Mrapa me Organizimin e njesitit Shoqja Kordele eshte Liruar me kohe ...

TEDI

Valoris scriptorum

Vdekje Fazhizmit

Dac Ti do te Korruptosh Njesitin Tone . Ki Kujdes se qe tani e tutje je nen Vezhgim te rrepte .Nje gabim te besh te fluturoi aksesi qe ke ne njesitin tone dhe do te vendosesh ne listen e personave te padeshiruar per kauzen e partise dhe popullit .. Ika dhe erdha sa te marr ca info .

Liri POpullit...

TEDI

Valoris scriptorum

Vdekje Fazhizmit

Dac Ti do te Korruptosh Njesitin Tone . Ki Kujdes se qe tani e tutje je nen Vezhgim te rrepte .Nje gabim te besh te fluturoi aksesi qe ke ne njesitin tone dhe do te vendosesh ne listen e personave te padeshiruar per kauzen e partise dhe popullit .. Ika dhe erdha sa te marr ca info .

Liri POpullit...