Njeriu me i urryer ne historine boterore?

OROSHI

Primus registratum
Re: Njeriu me i urryer ne historine boterore?

Paskan qene jeansa Kinez /pf/images/graemlins/laugh.gif ,se ato te markes bejne 150 euro /pf/images/graemlins/wink.gif

ptanushi

Primus registratum

Karl Marksi eshte per mendimin time me i urryeri ne bote sepse doktrina e tij podhi shume diktator dhe sisteme shoqerore totalitare dhe imagjinoni sa popuj te botes kane vuajtur dhe vjazhdonje te vuajn nga keto regjime stupide.Pra eshte me mire ti shkojme tek rrenjet se keqes.

DFV

Primus registratum

Po pse Karl Marksi dhe jo Vladimir Ilic Lenini qe e shnderroj teorin e Marksit per te krijuar shtetin e diktatures se proletariatit te cilin e shfrytezuan per qellimet e tyre shtazarake Stalini,Mao ce duni, Brezhnjevi, Enver Hoxha, Pol Poti, Kim Ir Seni,Nikola Caushesku, Fidel Kastro,Sllobodan Milloshevici e shume diktatore te tjere komuniste.

^Res-Cogitans^

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Financieri:
[qb] Hitleri, Stalini, Pol Poti, Xhaxhi Veri, Caushesku, Pinoceti, Franco dhe lista vazhdon .... [/qb]
Ke lexu gjo librin "Tiranni"?! Se i paske rreshtu tamam si te cituara ne kte liber,lool.

Mgjths,DAKORT plotsisht me ju.

@d@

Primus registratum

Fillimisht postuar nga chihuahua:
[qb] me falni po c'lidhje ka vjedhja e pantollonave me temen? s'besoj se ky ose kjo qe ti ka vjedh do te kaloje ne historine boterore apo jo :confused: [/qb]
si mund te jete njeriu me i urryer i botes per mua dikush qe sme ka bo gje? :eek:

Me ate qe me ka vjedh xhinset e kam une :smash:

Xhoni:Ato xhinse me rrin yll mu mer.. pse kot bej kshu une....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

daywalker

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Krishti dhe Muhameti!
Megjithëse në mënyrë naive e të pafajshme ata (si dhe mbështetësit e tyre) janë përgjegjësit e tragjedive më të mëdha të globit! [/qb]
:thumbsup:

Albert Zylyftari

Primus registratum

Sllobodan Milloshevic, ma merr mendja se eshte njeriu me i urryer per ne shqipetaret sot per sot.

antares

Primus registratum

Kur e pyeten miun se kush ishte kafsha ne e tmerrshme dhe me e urryer, priten qe te thoshte gjarperi, tigri apo luani, per cudine (ose mos-cudine) e te gjitheve ai u pergjegj.......macoku!
===========
Me shume vend qe ajo puna e xhinseve ketu, personi qe e postoi ju siguroj une nuk vuan nga naiviteti por nga nje hipertrofi ironie e sarkazme.
Vetem ne nje sondazh cifutesh mund te gjeni pergjigje kaq te shpeshta papagalleske Hitleri Hitleri.....
Pse e hani sapunin per djathe xhanem!

jimmy84

Primus registratum

Kontre te kuptoj lal se ku e ke llafin ti po per mendimin tim e ke gabim. Sigurisht ne emer te te dy ketyre cfare nuk eshte bere por ama kane patur edhe shume ndikime pozitive.
Mendoj qe robi qe kryeson listen eshte Dolfi. Ai i nxiu jeten. 60 milione te vrare dhe po kaq te plagosur. Dhe ne fund si shpelarje vrau dhe ca adoleshenta gjermane qe i vuri te mbronin Berlinin. Dhe vertet qe bene nje lufte heroike, por te pavlere. Rezultati do ishte njesoj por vetem u shtua edhe me bilacin i te vrareve.

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

PER AT TOK E PER AT QIELL
NUK MUND TA SHOH ME SY TE BALLIT
ATE QE BANI SHQIPTQRET ME NDERRU FENE E KRISHTIT

ME BA ME MA PA AT SULLTAN b'th qir... kun me
leshoni kushtrim se e kam per qef me ja vare ato
koqet e thara ne maje te xhamise se shkodres

jimmy84

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ELV BAJRAKTARI:
[qb] PER AT TOK E PER AT QIELL
NUK MUND TA SHOH ME SY TE BALLIT
ATE QE BANI SHQIPTQRET ME NDERRU FENE E KRISHTIT

ME BA ME MA PA AT SULLTAN b'th qir... kun me
leshoni kushtrim se e kam per qef me ja vare ato
koqet e thara ne maje te xhamise se shkodres [/qb]
Hallall. Te lumte, Krishti do ishte krenar per ty. Qe nga fjalori (po vari lesht thuaj) e deri tek idete. Ne fakt Krishti keshtu thoshte: Po te qelloi njeri ne faqe, futja me shkelm ne koqe.

OROSHI

Primus registratum

Jymmo,se mendimet e tuja jane AC/DC nuk do te thote qe edhe te tjeret te dashurohen mbas dreqit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

Jimmy
Un e di shum mire se c'far ka thane Krishti, por te them dicka AI NUK I PAT NJOHUR ISLAMIKET....

antares

Primus registratum

Trangulli ne fjale per fjalet e mesiperme do te perfundonte ne turre drush per Blasfemi!
Zot na ruaj nga gjysmaket!

jimmy84

Primus registratum

Hahahah sa me kenaqin mua ca tipa. Perfytyroni nje nazist dhe ca te krishtere qe bien ne nje mendje. Dhe jo per ndonje ceshtje disodo po pikerisht kur vjen fjala te Dhuna.

Antares, as qe pres une te te bind ty te kesh ndonje ndjenje humane. Ty te ka thene truri "ik pirdhu".

O Orosh, e di qe kur te lexoj mendoj qe truri jot tall b*** me ty? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Epo cfare i thua kesaj ti? Nje "satanist" (sipas teje) ju meson juve "te krishtereve" mesimet e Jezusit. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Perfytyroj Jezusin, qe po te njihte muslimanet do merrte nje 12,7 dhe do niste do shuante gjithe robte me mjekerr qe do i dilnin para (do e hante edhe ndonjeri "per mustaqet e Celos" sepse do mbante mjekerr kot per hobi). Kjo sipas jush eshte krejtesisht e llogjikshme qe te ndodhte. Hahahahahha

P.S Edhe ne nje teme tjeter kam permendur nje shprehje qe eshte tek filmi "Kumbari", kur nje kardinal duke biseduar me kumbarin, fut doren ne shatervan, merr nje zall, e thyen dhe i thote: "E shikon kete gur? Ka nje jete qe eshte ne uje. Jashte eshte i lagur, por brenda eshte krejtesisht i thate. Kjo i ka ndodhur edhe Europes me Krishterimin". Dhe kete po e vertetoni pikerisht ju te "krishteret".

OROSHI

Primus registratum

Jymmo,frymezimet filozofike i paske marre terthorazi nga kristianizmi. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ai Kardinali paska tall"terthorazi" bi'then edhe me ty(nepermjet "kumbares") /pf/images/graemlins/laugh.gif

antares

Primus registratum

Or Xhimi! Nuk e pata me ty ate qe thashe po me autorin e ...
-----------------------
Un e di shum mire se c'far ka thane Krishti, por te them dicka AI NUK I PAT NJOHUR ISLAMIKET....
--------------------------------
Here tjeter me i vemendshem djale. Ne kete teme une jam ne nje mendje me ty....

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga antares:
[qb] Or Xhimi! Nuk e pata me ty ate qe thashe po me autorin e ...
-----------------------
--------------------------------
Here tjeter me i vemendshem djale. Ne kete teme une jam ne nje mendje me ty.... [/qb]
Anetares,"terthorazi" e pate edhe me Jymmin /pf/images/graemlins/laugh.gif

jimmy84

Primus registratum

Tani njerez jemi, njerez bejme po edhe gabime bejme ndonjehere.

O Orosh, (o c`te te them une ty ore) po terrorizmin dhe dhunen islamikest i shpiken? (se ka te drejte Kontre kur te thote "qip" ty) /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po Krishti u kryqezua mor toc dhe perseri propogadonte tolerance, kurse ju tani na tregokeni qe "nuk i ka njohur islamiket Krishti"/ Po Krishti ishte PERENDIA (sipas jush) mor kungull. Nuk e dinte Zoti (Krishti dmth) qe do dilnin ca sulltane te trasheqe t`ua linte amanet "Aman ata islamiket m`i hiqni qafe se jane rrace e poshter, jeziter jane".
Ju s`jeni ne vete mor. E di si e imagjinoj trurin tuaj une? Si nje tip brenda kokes qe ju jep komanda idiote dhe qesh me budallalliqet qe beni. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Krishti po te njihte islamiket do u shpallte lufte. Pu-pu-pu-pu,(krushqi me Jovan Bregun eshte origjinali)....na e nxorret edhe Krishtin si Xhorxh Bushi mor...mor....c`te te them. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S Ore kam thene une, ti Orosh do me vdesesh mua (nga e qeshura) /pf/images/graemlins/laugh.gif

antares

Primus registratum

Se keta njerez qe jana gati te vrasin e te presin ne emer te Zotit (qofte per Biblen apo per Kuranin) nuk njohin as Librat e Shenjte (Bibla ne kete rast) ne amer te te cilave jane gati te vrasin njerez!
Qypi "kryqetar" analfabet do bente jo keq te ushtrohej ne gjuhen shqipe si dhe ne leximin e thelluar te Bibles!
Nje nga 3 atributet e Zotit eshte edhe "omniscienza" pra dija absolute e asaj qe ka qene, asaj qe eshte (ndodh), dhe asaj qe do te jete (pra njohja totale e te shkuares dhe te ardhmes).
Te thuash qe Zoti apo Biri i Tij Krishti nuk e njihte Sulltan Muratin apo Mehmetin apo Turqit perben blasfemi te vertete!
A nuk thuet se asgje nuk mund te dale jashte Vullnetit te Zotit?
Po sikur Zoti te kete bere turqit per e vene ne prove kristianet??????
Nuk po i futem metafizikes tani se nuk eshte vendi po vertet me habisin keta "kryqetare" artificiale te vitit 2005!
Baba Bushi do ishte shume krenar per ta (Jimi ka shume te drejte ketu)!!!!