Njerezit e Shkelqyeshem!

holtienka

Forumium praecox
Re: Njerezit e Shkelqyeshem!

* te jem e shendetshme.

* Te jeni i njohur ne tere boten

* Te jeni jashtezakonisht joshes per seks

* Te jeni me i miri/me e mira ne profesionin tuaj te zgjedhur

* Te jeni fizikisht , personi me atraktiv

* Te keni inteligjence te jashtezakonshme

kuptohet qe pasuria vjen rjedhoje e pikave me lart.

PrInCiPiEl

Primus registratum

Friga eshte armiku vdekjeprures ne formimin e relacioneve te shkelqyeshme me njerez te shkelqyeshem.Ajo eshte arsyeja pse njerezit e sabotojne vetevehten dhe rezikojne shoqerine dhe permiresimin e eksperiencave jetesore me te tjeret.
Gjeja me me rendesi eshte: NJOHURIA ESHTE FUQI ! .
Nese e dini se cka jeni duke bere gabimisht dhe pse e beni ate , atehere Ju keni FUQI QE TI PERMIRESONI GABIMET !

Vetem pasi qe te njihni frigen tuaj , ti kunderviheni ‘pavlereshmerise’ suaj ne raport me te tjeret dhe te cliroheni nga te gjitha INFORMACIONET e gabueshme qe jane formesuar ne ju nga njerezit e keqinje, te cilet me perpara kan ‘infektuar’ jeten tuaj,
do te mund te ndieni se i meritoni gjerat me te mira qe njerezit mund te ofrojne .♥

Sinqerisht
PrInCiPiEl
/pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

Ema

Goddes

Princ i dashur!
Ka nje Frike me te madhe,me te tmerrshme se kjo:

Frika se do i duam,se s'do bejme dot pa dike "te shkelqyeshem" ,frika se do i humbim diku rruges se gjate te jetes... /pf/images/graemlins/frown.gif !

Ndonjehere kjo eshte arsyeja per te cilen rrime larg!

PrInCiPiEl

Primus registratum

Cka mund te bejne per Ju njerezit e shkelqyeshem ?

Eleminimi i vetmise ?

Zvoglimin apo eleminimin e depresionit?

Permiresimin e jetes suaj sociale?

Gjetjen e nje pune me te mire ?

Ngritjen e shkalles se suksesit?

Me shume argetim dhe eksctim ne jeten tuaj ?

Kush jane njerezit e shkelqyeshem ne jeten tuaj ?

Ku ti gjejme njerezit e shkeqyeshem ?

Principiel

jack

Primus registratum

:confused: :confused:
help.gif
:smash: :smash: :confused:

karamel

Primus registratum

mua jeta gjithmone me ka ndare nga njerezit e shkelqyer, tani kam vendosur mos vuaj me, keshtu qe sfaroj as edhe nje njeri me veten! :mad: :mad: :mad:

Admir

Forumium maestatis

NJerezit e Shkelqyeshem kane nje defekt per mendimin tim-Krenarine. Te jesh i shkelqyer nuk vlen asgje nese nuk ben dicka pozitive per njerezit fale talentit tend. "Servant Leadership" (nuk di si ta perkthej) eshte nje nga menyrat me te denja per te drejtuar. Gjithnje, ekziston pyetja se cfare konsiderojme me "te shkelqyeshem"? Ka vrases "te shkelqyeshem" ne profesionin e tyre, por a na duhet kjo shkelqyeshmeri? Shkelqyeshmeria duhet te kete nje qellim te qarte, i cili per mendimin tim eshte ti sherbesh Zotit, dhe njerezve nepermjet cdo lloj menyre. Shkelqyeshmeria nuk e toleron egoizmin, smiren e grykesine.

PrInCiPiEl

Primus registratum

Ndjenja e inferioritetit ndaj personit te shkelqyeshem

Shume njerez vuajne nga loja e konkurences ne mes tyre , qe ne fund si rrjedhoje
ka XHELOZINE !
Shpesh kjo manifestohet ne forme te Sarkazmes apo komenteve mashtruese.
LARGOHU NGA CDO “LOJTARE” I LOJERAVE TE TILLA !

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PrInCiPiEl:
[qb]Ndjenja e inferioritetit ndaj personit te shkelqyeshem

Shume njerez vuajne nga loja e konkurences ne mes tyre , qe ne fund si rrjedhoje
ka XHELOZINE !
Shpesh kjo manifestohet ne forme te Sarkazmes apo komenteve mashtruese.
LARGOHU NGA CDO “LOJTARE” I LOJERAVE TE TILLA ![/qb]
jam xheloze, egoiste, mashtruese dhe sic me thojne ata qe me njofin jam shpirti i kundershtimit, por seshte koj qe me ka ndare nga personi i 'SHKELQYER', as ndjenja e inferioritetit, ESHTE JETA QE ME NDAU!
ndodh keshtu dhe pik.

Ela_001

Primus registratum

A do te doni qe :

* Te jeni jashtezakonisht i pasur

* Te jeni i njohur ne tere boten

* Te jeni jashtezakonisht joshes per seks

* Te jeni me i miri/me e mira ne profesionin tuaj te zgjedhur

* Te jeni fizikisht , personi me atraktiv

* Te keni inteligjence te jashtezakonshme

apo

* Te keni vetem njerez te SHKELQYESHEM ne jeten tuaj ?

atehere:

* Po te pergjigjesha me egont ime do te thoja Te jem teper e suksesshme ne karrieren time.

*Po te pergjigjesha me zemer do preferoja te kisha njerez te shkelqyeshem rreth vetes se kjo do me rriste cilesine e jetes se do perfitoja nga eneregjia e tyre.

*Po te pergjigjesha me ambicjen time do preferoja te isha e pasur pasi paraja do blinte shume nga gjerat e lartpermendura.

Te tjerat pastaj nuk i deshiroj se i kam already /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Papapapa sa modeste qe jam :tipsy:

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb]
* Po te pergjigjesha me egont ime do te thoja Te jem teper e suksesshme ne karrieren time.

*Po te pergjigjesha me zemer do preferoja te kisha njerez te shkelqyeshem rreth vetes se kjo do me rriste cilesine e jetes se do perfitoja nga eneregjia e tyre.

*Po te pergjigjesha me ambicjen time do preferoja te isha e pasur pasi paraja do blinte shume nga gjerat e lartpermendura.

Te tjerat pastaj nuk i deshiroj se i kam already /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Papapapa sa modeste qe jam :tipsy: [/qb]
Me leje, nje pyetje nga salla?
Nuk e kuptova mire ate "paraja do blinte shume nga gjerat e lartpermendura": mendon se paraja mund te bleje ecjen tende perpara ne karriere, si dhe shoqerine e njerezve te shkelqyer qe do deshiroje t'i kishe rreth vetes, apo e kuptova une gabim?

Ela_001

Primus registratum

Paraja blen shume gjera i dashur, edhe pse per mua eshte me nga fundi i asaj listes qe bera dhe sic citova DISA jo te tera, pastaj siç e thashe me siper po te flisja me ambicje. Per te mos iu shmangur pyetjes ndoshta edhe mund te sillte rreth njerez te shkelqyeshem se po ta mendosh shume njerez te pasur edhe jane te rrethuar me njerez te shkelqyeshem. Edhe ecjen ne karriere mund ta bleje sepse duke pasur fondet qe do posedoje do mund te krijoje diçka tenden me kupton, ose te pakten do mund te krijoje kontaktet e duhur qe do te ndihmonin te ecje ne karriere.

Vetem dicka nuk ta jep paraja, inteligjencen and of course money can't buy you love.

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Vetem dicka nuk ta jep paraja, inteligjencen and of course money can't buy you love. [/qb]
Finally, that's my girl...I guess I needed to hear that :thumbsup:

cokus

Primus registratum

jam jam i mire,s`jam s`jam i mire dhe ne qesh i mire jam per veten time! /pf/images/graemlins/wink.gif

esvathi

Primus registratum

Njerizit me cilet do shoqerohesha eshte my primary thing. /pf/images/graemlins/smile.gif

Simpatikja.

Primus registratum

Nuk ka njerez te shkelqyer,gjithsecili prej nesh ka te meta!"Njerez te shkelqyer"mendoj se kjo shprehje eshte shume larg realitetit! :wave:

PrInCiPiEl

Primus registratum

Simpatikja.:

Nuk ka njerez te shkelqyer,gjithsecili prej nesh ka te meta!"Njerez te shkelqyer"mendoj se kjo shprehje eshte shume larg realitetit! :wave:
Simpatikja.: - Ah... sa shumë më përmallove me këtë postim ... për këtë... temë ....

PrInCiPiEl

Primus registratum

Simpatikja.:

Njerëzit e shkëlqyeshëm :

- PRINDËRIT e shkëlqyeshëm
- FËMIJËT e shkëlqyeshëm
- PROFESIONISTËT SHËNDETËSOR të shkëlqyeshëm
- FQINJËT e shkëlqyeshëm
- etj. etj.

PrInCiPiEl
/pf/images/graemlins/smile.gif

Simpatikja.

Primus registratum

Po une ne fakt e dhashe mendimin tim per te te permalluar,dhe mallengjyer pikerisht ty,hajde Principie hajde!!?? :lol: NJeriu eshte i lire t'i mendoje gjerat ashtu sic e sheh te arsyeshme!Une serisht bazohem ne mendimin;Njerez te shkelqyer s'ka! :thumbsup: