Njerez........

Rambla

Primus registratum
Re: Njerez........

Fillimisht postuar nga erulja:
[qb]

woman-mirror_jpg.jpg

fatherandson_jpg.jpg

[/qb]
shume interesante, trasmentojne aq sa mund te jete e mundur nga nje fotografi, ndjenjat e njerzve /pf/images/graemlins/wink.gif

Djep

Forumium maestatis

Papapapa... si je mi Su@mo, s'leshon pe hic. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po X-Ray donte me dit faktikisht se kur saktesisht ndihesh romantike ti, ne c'periudhe te dites.
Apo jo X-Rayo?

He do na e thush i cik?

Dua

Primus registratum

Me ka shku menja me u fejue....e /pf/images/graemlins/laugh.gif

D.

Kordelja

Valoris scriptorum

only2ppl.jpg

Sa qete /pf/images/graemlins/smile.gif as era nuk pipetin /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

img47.gif

Charming /pf/images/graemlins/smile.gif dhe ne zhdukje /pf/images/graemlins/frown.gif

Odea

Primus registratum

Sorry guys, meqe une nuk kam mundesi te bej copy fotot e nje nga fotografeve te rinj qe kam zbuluar (dhe qe duhet ta pranoj ka zene vendin e pare ne listen e te preferuarve te mi) vendosa te iu jap adresen e websitit qe mban disa nga punimet e tij. Per ta shikuar klikoni tek Mitch Miller

Me vone do vendos disa foto te tjera te artisteve te ndryshem...

Gjate kesaj kohe, shijoni te mesipermet... :wave:

Odea

bona

Primus registratum

odea

photot shume te bukura por me duket kjo teme eshte about :
Njerez....

aty s'kishte njerez.....

Odea

Primus registratum

Bona, ke shume te drejte dhe te them te verteten postimin e pare qe do beja e mbusha plot e perplot me foto nga fotografe te ndryshem dhe ne fund do vendosja sa per nje kontrast te vogel nje foto te Mitch Miller, por kur klikova tek pergjigju, me tha qe nuk ma postonte dot postimin pasi kisha vendosur shume foto...
Pertova te shkruaja prape pasi nuk kisha kohe dhe thashe po vendos vetem websitin e ketij meqe jane me verte shume te bukura fotot e Miller-it.

Anyway, I promised qe do vendosja ca foto te tjera dhe ate do bej.

Doni te kenaqeni pak? Hajdeni se do iu venos une ca tashi qe te iu qetesohen pak syte pas lodhjes se dites...

Odea

Primus registratum

11fll.jpg

Henry Duncker
Kjo fotoja me kujton shume shqiperine nga hapesira e vogel e banjos (edhe pse banjoja jone ne krahasim me kete ishte shume me e madhe) dhe mimika e fytyres gjate procesit se larjes. Mbaj mend qe edhe une dukesha si ajo goca sa here duhej me la rrobat :mad:

04fll.jpg

Cfare karakteri eh? Fotoja eshte nga Ewen Spencer.