Nje sugjerim...

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit
Nje sugjerim...

Ej doja te sugjeroja dicka.Po shof qe ne dhomen #shqiperia dhe #ndihme ka shum pak operator, tani ne moment jan 2,dhe jan {away}.Shum usera po hyn te #ndihme dhe nuk po marin ndihmen e duhur.Ndoshta kisha mendimin qe mos duhen disa operator per paradite se e kam vuajtur dhe vet ku kam ndejtur te #ndihme pothujase 1 or dhe nuk mar ndihmen e kerkuar.Kte po them qe ti gjendemi sa me pran userave dhe te kemi nje server sa me korrekt per afrimin e sa me shum userave.
Ju faleminderit per mirkuptimin /pf/images/graemlins/wave.gif

ermali86

Primus registratum
Re: Nje sugjerim...

te them te drejten mua nuk me takon fare te flas. Per 2 arsye.

1- Nuk bej pjese ne staf.
2- Kam bere kerkese per aop dhe mbase dikush mund ta kuptoj keq kete postimin tim.

Megjithate jam ne nje mendim me ty. /pf/images/graemlins/wink.gif

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Doja te shtoja dicka qe harrova ta shkruaja me lart:

<<"Po shof qe ne dhomen #shqiperia dhe #ndihme ka shum pak operator">> kte e kisha ora 8:00 e mengjesit der ne oren 12:00,se pastaj normal qe fillojn e mbushet me operator. /pf/images/graemlins/tipsy.gif

acid

Forumium praecox

Problemi nuk qendron tamam aty ku thua ti. Ti mbase e mendon por nuk e thua... Ja ta rithem une. Problemi qendron tek ajo qe operatoret tane nuk e rrujne per ti dhene ndihme userave. Ne fillim sillen si zemergjere, teper awaible for help por pastaj pasi e sigurojne sumen e tyre me nje derr acc (totalosht te pamerituar) i fut nje away tjatri aty apo , away msn , po ushqehem, jam jashte per kafe etj etj. Sapo vjen nga kafja (away) i fut nje kick njerit kot pa pike arsyeje sepse do me permbush normen e tij te kickeve ne dite........
Prandaj Vampiri_femrave : ti je akoma i ri dhe une shpresoj qe ti te jesh me ndryshe. Me sa duket muajte e fundit acc eshte bere si kafeja e mengjesit , pra e mer menjehere sapo e kerkon. Nese le ndonje bakshish (levdat) baristit (sop) qe ta solli mire do besh /pf/images/graemlins/wink.gif
Acc uroj ta marresh nese e meriton dhe ta mbash nese po e meriton.

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jam shume dakort me ACID.Ajo qe vihet re me shume sidomos ne dhomen #ndihme,eshte nje mungese e theksuar vullneti per te ndihmuar dhe per me teper per te kundershtuar cfare do lloj keshille te dhene nga kushdo,qofte ai nje user ,aop ,sop etj.Normalisht ka aop qe jane tere kohes away dhe nuk bejne asgje tjeter vetem te flasin te ndihma ne momentin me te gabuar,ose te largohen nga kanali pikerisht kur ka me shume nevoje.AJo qe duhet te bejme eshte te ndihmojme jo userat,po ne rralle te pare veten tone duke mbajtur ate acces qe kemi, me ato vlera dhe mundesi me te cilin e kemi marre.Pa mirekuptim,risi,bashkepunim do e cojme pas kete chat.Mos e harrojme: JEmi te gjithe te zevendesueshem,e pas nesh ka te tjere qe mund te vine e te na largojne pa asnje lloj problemi.Kete e them per ata operatore qe jane aktualisht dhe per ata qe do vine nje dite.

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Shum faleminderit per sugjerimet,dhe un prandaj e sugjerova per tu gjendur sa me pran userave dhe per te pasur nje server sa me te fort dhe sa me korrekt

S

Scorpion

Guest

Jam dakort me ju deri diku, por gjera qe ndodhin jane. Neglizhenca e aop-ve eshte shtuar shume, pro mos harroni se ne rast se nje user ka nje akick, c'mund te bej nje aop se per te heq nuk ia heq dot, vetem t'ia mbush mendjen me fjale, keshtu qe dhe aop merziten po me te njejtet usera. /pf/images/graemlins/tonguee.gif E pertojne te japin ndihme. /pf/images/graemlins/tonguee.gif Gjithsecili e di vete se c duhet te beje me mire. Une te pakten s'them qe lodhem duke ndihmuar userat.
Hajd bye. /pf/images/graemlins/smile.gif

acid

Forumium praecox

Peshku qelbet nga koka eee kshu thu mer ?
Kelto kape cike ket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Te gjitha ip-te ne akick jane per floode dhe ofendime.Kjo eshte thene shume here dhe besoj aop-et duhet ta dine cpergjigje te japin.Nuk me pelqen te kete diskutime persa i perket akicke-ve nga aop-et ajo eshte nje problem qe i takon sop-ve.Persa i perket atyre qe hyjne dhe kane akick sic thashe dhe me lart jane per floode dhe ofendime dhe e dine vendin ku te rrijne.Shpesh kam pare qe jepet +e kur dikush ka akick po e perseris perseri kete gje dhe sdo e perseris me por do heq acc cdo aop-i qe jep +e nese ai qe ka akick nuk eshte aop.
Per me teper duke marre shkas nga kjo teme e hapur ai problem qe shtron vampo eshte i vertete dhe duke filluar nga muaji nentor do rishikohen te gjithe acc dhe koha kushtuar chatit nga aop-et ata qe nuk permbushin kushtet(DHE KJO GJE PERCAKTOHET NGA SOP-et) dhe nga asnjeri tjeter do i liroje vendin te rinjve.
Chat te kendshem.

Ali_DemsI

Primus registratum

_RappeR_ mos u lodh me pergjigjet e gjata /pf/images/graemlins/smile.gif

vampo plako te drejte ke me mor ban ne oren 9 te mjesit dil e pi i kafe deri nga ora 12 dhe ishalla ta heqin

meqe e nise ti vampo nje pytje kisha un per sop dhe aop

Cne qe kur hyn te ndihme dhe pret per + asnjeri ste jep i flet ne pv ste flasin i ben whois dhe idle eshte max 10 sec jo me shume.Ca bohet me keta aop skane qefe te japin ndihme apo duan te bejne rrolin e interesanteve se kan nje @ perpara?

^^MIA^^

Forumium maestatis

1.Pertojne me te dhene ndihme
2.Preferojne me mire te ndihmojne nje femer se ty
3.E dine hallin tat dhe direkte te lene te trashesh vete derisa te vije nje sop te te sqaroje per akick.
4.Sduan te te ndihmojne se mbase je zene me ta.
5.Sja ndjen fare nese ti merzitesh,presin te dalesh ti pa te thone,uu paska patur nevoje per ndihme.

P.S ( Sigurisht qe ka dhe perjashtime ,s"futen te gjithe ne nje thes )

acid

Forumium praecox

Ali demso ti ankohesh ndaj ish kolegeve te tu, ndaj miqeve mbase. Por harron qe ne ate grup ishe dhe ti. Dhe mo me thuj qe ti i ke dhene ndihme userave ne menyre sistematike seopse kam logs per secilin prej jush. (me gjithe respektin qe kam per ty)
Eshte bere sistematike kjo levizje.
Je vop = nuk ben asgje, "qesh me lot" kur ndonje sop leshon ndonje batute te lodhur. Pershendet cdo aop,sop te dhomes.
Dhe vjen dita e madhe.... +@ ca kenaqesie... mbushesh me fryme 10 userat e pare qe hyjne per ndihme, tenton ti ndihmosh "them tenton"* sepse vertet deshiren e mire e ke, por ... mundesine e varfer. (sa per shembull) NJE AOP DUHET TE DIJE TE JAPI PERGJIGJE DHE NE RAST KUR USERI KA AKICK NGA NJE SOP QE HY 1 HERE NE 12 MUAJ. ta dini*
pas kesaj faze vjen metapauza e aop ose e mirenjohura "Away" aty ku aopi ndihet ne nje gjendje ekstremisht te paprekshme. mendon: Ne se nuk ngacmoj kend nuk do me ngacmoje kush" Aty fillon pirja e barit nga aopi, fillon njohja me femra /pf/images/graemlins/wink.gif , jo msn , jo website i ri, jo kjo , jo ajo.
Tani ti bie shkurt se boll me.. Une jam koshient qe aopi rob eshte si secili nga ne , por nuk mund te kuptoj perse nje aop apo sop kur nuk eshte i disponueshem qendron te #ndihme ????? , perse nje aop apo sop kur nuk eshte i disponueshem qendron me @ tek #ndihme dhe #shqiperia ?????
Nuke je online ? shume dakord /cs deop #ndihme /cs deop #shqiperia. Nuk ka nevoje per aop me nick te bukur , apo floke te gjata , apo me makine sportive , apo me dashnore amerikane. Duhen aop qe i pershtaten acc qe kane. Rrespekte per te gjithe

^^MIA^^

Forumium maestatis

Te kisha thene qe je dhe cun i mencem nder te tjera /pf/images/graemlins/tonguee.gif?

Ali_DemsI

Primus registratum

AciD un ankohem me te drejte plako ndaj ish kolegeve te mi dhe sic ke shtuar dhe vete beje deop vetes mos me rri me @ siper dhe kur te flasin ne pv nuk kthen pergjigje ose i fut nje /mode nick +D dhe smerr mesazhe private.o jep ndihme kur je online ose bej deop vetes si e bejne te gjithe.AciD me deshire pa deshire kur kam qene ne pc ndihmen per aq sa e kam pas muncine e kam dhene dhe aty ku se kam dite komanden kam pyetur sop pa problem jo si puna e aop qe jan sot qe se dite komanden dhe me futi kb sot para 10 minutash

S

Scorpion

Guest

Ti Acid si operator qe je pse s'jep ndihme? Apo s'te le statusi i ircopit /pf/images/graemlins/tonguee.gif Aop s'eshte se nuk ndihmojne, problemi me i madh eshte se gjysma prej tyre nuk dine komandat e kane frike mos i felliq dikush me ndonje komande qe se dine, nje pjese kane linjen me probleme, nje pjese tjeter nderrohen e vihen per nje pjese kohe. Normal do iki dhe qejfi i aop-llekut. Pastaj pse flitet vetem per aop, ndihme mund te jap dhe vop, sop, ircop, founder, netadmin etj.

Tung!

Ali_DemsI

Primus registratum

Scorpion mund te japin te tere ndihme po ce do qe asnjeri nuk eshte ne pc ne oren 8 te mjesit deri nga ora 11:30 ose 12:00
Dhe ata qe jan online nuk te japin ndihme duke bere muhabet ne pv me na i femer /pf/images/graemlins/smile.gif
Vop mos i vej faj se ste japin dot + per te fol te #Ndihme.

acid

Forumium praecox

Scorpion : My bro, edi ka dhene ndihme atehre kur ju hynit me java dhe nuk njihnit mirc, kam dhene ndihme aq here sa aop ka dhe ka pasur #shqiperia " dhe duhet te dish qe jane shume .... /pf/images/graemlins/tonguee.gif Aopi im eshte firurativ tani, eshte si medalje e veteranit, si fotografia e shokut enver mbi televizorin e nje labi, si nje koke kaprolli ne mur ne shpine e nje gjuetari. Pra nderhyn vetem kur ju e leni robin 2 ore duke prit /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Besoj e kam meritu kete pencion apo jo ?!

LORD

Forumium praecox

PLAKU_prej_TIRONE lol /pf/images/graemlins/wink.gif

Ka edhe me keq kur hyn te ndihme dhe pyet nje sop per dicka lidhje me komanda Nuk e din te ben kick hyn prap te ben kick
hyn per heren e tret te jep akick... Gjona qe ndodhin.

PLAKU_prej_TIRONE shlyje ne ket sdi pse e shlyn moj?