Nje pyetje kam per ju

MysteriousMan

Valoris scriptorum
Miqte nuk zgjidhen, ata vijne me momentet dhe situatat duke treguar karakter dhe personalitet, ne raste te tilla ti kupton qe ke afer dike ku moralisht lidh nje "marveshje" e te qendruarit bashke e cila vendos te forcohet apo venitet me kalimin e kohes.

SNAP

Papirus rex
Kent mire do ishte te beje edhe pyetje jo vetem te pergjigjeshe,ka me intres :)

I zgjidhni miqte tuaj apo lini qe tju zgjedhin te tjeret ju per miq?
Po patjeter ta boj dhe une nje pytje....! Pse ju femrat mbas aktit seksual i thoni partnerit "ME DO"

Albiadi

Forumium praecox
Miqte nk zgjidhesh por Thjesht shfaqe ne nje vend te caktuar duket te ndihmuar me dicka sado e vogel qofte ajo

Albiadi

Forumium praecox
E di pse femrat gjithmone thone te dua pas seksit madje edhe pas nje puthje ato e thone fjalen.."Me Do"
femrat ndjehen gjithmone ne dyshim kundrejt njeriut te cilit duan
Se mos ndoshta nje dite Ai I braktis ato jetojne gjithmone ne dilem..

Albiadi

Forumium praecox
Jam dakort Me ty...
Pastaj femra eshte nje mister qe ti e zbulon cdo dit nga pak por kurr nk arrin ne fund

Albiadi

Forumium praecox
Sdo te thote gje Se sa vjec je mendoj un
Por se sa di te zbulosh nga ajo qe ke ne krah...Edhe sa te tregon ajo per boten e femrave..

Nje pyetje ty...Perse femrat e parandjejne ndarjen

Dreamer

Under the Dome
Te permbahem temes ;)
Zana qenka online keshtu qe me lind pyetja tipike e nje mashkulli: Pse ate foto ne profil ?

-Zana-

e...Thjeshte
Thjeshte sepse ndihem mire me veten time...duke pare shume te tjera qe shpeshhere perdorin avatare te ndryshme me foto femrash ...por qe nuk jane vete personja ne fjale, une vendosa te ve timen.

Qe te jem e sinqerte .... Desha edhe te thyej pak tabune, mentalitetin .. :p