Nje puthje per....

notorious

Primus registratum
Re: 7 puthje per Kondren

ku ta ndjen me u puth Mozaik...? se kom i epsh qe se ke iden

p.s. Fanta... kjo i terhiqet treshes, thot tek per tek heren e pare... ja t'shofim iher

nejse,

mozaiku

Primus registratum

Gjithanej Noto... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndihem me fat qe kam njoft 1 person qe e ka epshin akoma gjalle... /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

huuuuuh

nje t'rrotullume kerthizes me llap e zbrs avash avash ja nje pllom posht... ndaloj aty e vetem boj frymarje dhe nxier avull pa ta prek

si ndjehesh Mozaik...?

mozaiku

Primus registratum

Gati me me zone gjumi... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Naten noto, flm per kenaqesite /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

ahhh Ok... ec e kerko prap t'puthme nga un

p.s. kam bindje qe paperina sdo me ishte pergjigj kshu... d.m.th per gjum /pf/images/graemlins/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Ca ke qe nxefesh e qe dorezohesh periher?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur te vij here tjeter , do te te kerkoj noj gjo ma teper se e puthmja ( qe s'ma dhe , se vetem avull me hodhe /pf/images/graemlins/tongue.gif )... te perfytyrova si lokomotive te revolucionit industrial e me iku qefi ne sekonde... /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

pika ty jarebi... ku i vjen gjo avullit aty mi apo akoma sta kan provu...?

pastaj un me t'thon te drejten sjam hiç ke t'puthmet... me pelqen te thith llapen kur e shikoj qe ti ''stai venendo insoma''

nejse, se i hoqem paperines frymzimin per vjersha...

mozaiku

Primus registratum

Aiiiiiii ti ke fol me llafe te pista tashi ... e degjenerove temen .... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ika une , pa me pare njeri... /pf/images/graemlins/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Le parole per fortuna non uccidono ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Comunque, uno che dice di dipingere , non sarebbe capace a far male nemono ad una mosca... /pf/images/graemlins/laugh.gif Penso che tu sia uno di quelli che mette passione nelle cose che fà e la passione è un sentimento positivo che io rispetto... /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Ca teme jam une ketu?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S.S: Me ke po flas?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
E treta : bastardo /pf/images/graemlins/laugh.gif

notorious

Primus registratum

se kam iden a i pe apo jo ato piktura ti... kan 10 vjet qe jan bo, ashtu m'hypi nje frymzim dhe i bona

aty me ri tek ajo p.s-ja e trete... se me t'fut ndor kom me ti shkul floket me stilin pecorina

ajt noten tashi... e te dalt penelata ime n'onder /pf/images/graemlins/smile.gif

na /pf/images/graemlins/kiss.gif sa mos me dal nga tema /pf/images/graemlins/smile.gif

LUANESHA

Primus registratum

Kane fillu me u puth djemt me njani tjetrin /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif...
è da proccuparsi /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gifmeglio cosi...

Dolores

Primus registratum

Aha Kondra s merrka dot fryme mo e paskan thith te gjalle /pf/images/graemlins/laugh.gif