@joetisti_ une te dua..
Kshuqe po e mar puthjen sa nuk je ti prezent
Se erdhe ti apapapa
P
Tema : Nje puthje per te gjithe ju anetare

Se erdhe ti apapapa

Tema : Nje puthje per te gjithe ju anetare

Joooo, nuk quhet. S'mund ta marresh pa qene une. Dua te ta jap me doren time puthjen@joetisti_ une te dua..Kshuqe po e mar puthjen sa nuk je ti prezent
Se erdhe ti apapapaP
Tema : Nje puthje per te gjithe ju anetare![]()
Ok me therit kur te jesh On..qe te shijoj puthjen tendeJoooo, nuk quhet. S'mund ta marresh pa qene une. Dua te ta jap me doren time puthjen
Po te jap nje tjeter, por me prit sa te vij, mire?
A duhet te kete rast ku rekomandohet nje kure puthjesh?!
Mbase per dike qe vuan nga "paputhizmi"![]()
Kiss Gin-Ginme qen se mka hyp nje dashni e madhe kiss @SurferChick @Lisa @DarkBlonde @kacurrelsja... @TinkerBell @Haribo @Missy @ShKoDRaN_PuRo @wanderer @SaK @Hope @DarkBlonde @Tironci @GaNgStAa1 @joetisti_ @klea @lexuri @Universal @KoRn @AcD @Moonlight85 tjerve mos ju negli hatri po i pata harru se i kiss live![]()
ku i gjete kaq shume puthje ti! Muah muah e muah muah, do te te jene bere buzet palgeme qen se mka hyp nje dashni e madhe kiss @SurferChick @Lisa @DarkBlonde @kacurrelsja... @TinkerBell @Haribo @Missy @ShKoDRaN_PuRo @wanderer @SaK @Hope @DarkBlonde @Tironci @GaNgStAa1 @joetisti_ @klea @lexuri @Universal @KoRn @AcD @Moonlight85 tjerve mos ju negli hatri po i pata harru se i kiss live![]()
ku je moj se me vdiqe! E kam bere puthjen gati dhe s'po e mbaj dot, do te me bjere nga buzet por dil online!Ok me therit kur te jesh On..qe te shijoj puthjen tende![]()
Me zuri ne vend te keqku i gjete kaq shume puthje ti! Muah muah e muah muah, do te te jene bere buzet palgeTa kthej!
ku je moj se me vdiqe! E kam bere puthjen gati dhe s'po e mbaj dot, do te me bjere nga buzet por dil online!Dhe ma bej gati ate vendin ku e do puthjen!
Muahhhhhhhh!! He moj, ku te zuri?
Puc Lisa!
bobo, prandaj qenke egersuar ti ?Me zuri ne vend te keqNe vesh
![]()