@Rimseb10 hihihi [emoji8][emoji8][emoji146] Sent from my iPhone using Tapatalk
Haribo Forumium maestatis 15 Jun 2017 #581 @Rimseb10 hihihi [emoji8][emoji8][emoji146] Sent from my iPhone using Tapatalk
R Rimseb10 Valoris scriptorum 15 Jun 2017 #582 Po me kuroren cpate @Haribo ? Puthje per at vajzen e di vet ajo .......
Hope dans ton coeur 16 Jun 2017 #583 Lisa said: E de se do vdes une po sme le te te puth ty..@hope, Kam cin puth unee ehaaaa Click to expand... Nuk merr mortja gjan é mir hahahahahaha @Lisa pa ti vec femna puth mas me pas femna ktu kishe dek
Lisa said: E de se do vdes une po sme le te te puth ty..@hope, Kam cin puth unee ehaaaa Click to expand... Nuk merr mortja gjan é mir hahahahahaha @Lisa pa ti vec femna puth mas me pas femna ktu kishe dek
Hope dans ton coeur 16 Jun 2017 #584 TinkerBell said: Si bën @Hope , tani Sikur ka thënë ndonjëherë jo në jetën e vet. Tema: Një puthje për @Hope Të shikojmë sa i vendosur është xP Click to expand... Aaaa ty nuk tham kurr jo @TinkerBell sepse nuk I lyn kurr buzt si @Lisa
TinkerBell said: Si bën @Hope , tani Sikur ka thënë ndonjëherë jo në jetën e vet. Tema: Një puthje për @Hope Të shikojmë sa i vendosur është xP Click to expand... Aaaa ty nuk tham kurr jo @TinkerBell sepse nuk I lyn kurr buzt si @Lisa
T TinkerBell Papirus rex 16 Jun 2017 #587 Hope said: Aaaa ty nuk tham kurr jo @TinkerBell sepse nuk I lyn kurr buzt si @Lisa Click to expand... Kurrë jo ? A të vdes unë Po tani ? Do thuash jo dhe tani ? xP
Hope said: Aaaa ty nuk tham kurr jo @TinkerBell sepse nuk I lyn kurr buzt si @Lisa Click to expand... Kurrë jo ? A të vdes unë Po tani ? Do thuash jo dhe tani ? xP
gin-gin Forumium maestatis 16 Jun 2017 #588 nje puthje for all Attachments _20170616_153116.JPG 134.6 KB · Shikime: 9
Linux think different 16 Jun 2017 #589 gin-gin said: nje puthje for all Click to expand... Sa sexy qe qenke, duhet tpostosh me shum foto nga Albumi [emoji14]
gin-gin said: nje puthje for all Click to expand... Sa sexy qe qenke, duhet tpostosh me shum foto nga Albumi [emoji14]
Linux think different 16 Jun 2017 #591 gin-gin said: kam frik se me marin ne sysh @Linux Click to expand... Noi hudher nxhep her pas here [emoji14]
gin-gin said: kam frik se me marin ne sysh @Linux Click to expand... Noi hudher nxhep her pas here [emoji14]
kacurrelsja... Forumium maestatis 17 Jun 2017 #597 nje puthje per lisa, tinker bell, shkodran puro, linux, joteistin, haribo, gin-gin,missy,super chick jeni me te miret....
nje puthje per lisa, tinker bell, shkodran puro, linux, joteistin, haribo, gin-gin,missy,super chick jeni me te miret....
T TinkerBell Papirus rex 17 Jun 2017 #599 Plot puthje për @Lisa , @kacurrelsja... , @Missy , @gin-gin , @SurferChick , @klea , dhe sigurisht për @Rimseb10 .
Plot puthje për @Lisa , @kacurrelsja... , @Missy , @gin-gin , @SurferChick , @klea , dhe sigurisht për @Rimseb10 .
Hope dans ton coeur 17 Jun 2017 #600 Lisa said: @Hope Vdeksh praa Nje puthje per @Artin Click to expand... Pa ti deksh për mu maj shtrige