Nje MESAZH dashurie per ty..

Shqiptarja

Primus registratum
Re: Nje MESAZH dashurie per ty..

<span style="font-weight: bold">Dashuria qe i le syte e thare nuk eshte dashuri</span>

----- mesazh nga nje kenge

Simpatikja.

Primus registratum

DASHURIA ME FAL SHUME LULE,
POR UNE NE BUQETEN E SAJ KAM ZGJEDHUR ATE
QE QUHET ;S I N Q E R I T E T !
thumbsup.gif

LiL^KiM

Primus registratum

Ich liebe die Liebe,
die Liebe liebt mich,
doch den denn ich liebe,
der liebt mich nicht &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/frown.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Ich liebe dir,
ich liebe dich,
wie man schreibt das weiss ich nicht,ist die grammatik auch nicht wichtig ICH LIEBE DIR und das ist wichtig !!! &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/laugh.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

I love new york

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">Mundohuni ti permbaheni temes me gjuhen shqipe si baza e mesazheve. ka nje tjeter teme ppo te kontrolloni ku mund te postoni poezi/kenge ne gjuhe te huaja. FALEMINDERIT</span>

olsen7

Primus registratum

po e bej nje ne anglisht se nuk eshte aq e veshtire..

why did it all go so wrong
we were together for so long
you were the one who stole my heart
it's broken now that we're apart
when i had you i was glad
now i'm only sad
when we were one my life was bright
now each day is only night
i cant believe tha you dont care
all i'm left with is despair

Erison700

Forumium maestatis

Zhvishemi para drites se perthyer.
Syte, me endje,jane perlyer
Qetesia ,bie si hija e ringjalljes
Thellimi i bashkimit ,eshte fundi i ndarjes

Pluskon trupi im mbi ndijim te mprehte
Nga zemer e zjarrte,rrjell ndjenje e fshehte
Dhe shtrirja per toke...Durimi i papritur
Nje drite rrethon...Rrezim i ndritur !

Dhe ,casti,vehten, pse di ta cmoje !?
Te vij nga pas ,te gjej me goje
E di,ekstaze e endjes ...Ia vlen
Te derdellis ,porsi nje qen !

Me kembe e duar te vij nga pas
Porsi nje mi,me shume rreshqas
Nje fill i bardhe,ze dhe keputet
Zhurme ,me s'ka dhe drita zhduket

Te marr me vehte me embelsi
E te perkund porsi femije
Te tund,te shkund,te pershendes..
..Ngopem me ty,dhe pastaj vdes !

Erison700

Forumium maestatis

Dhe kur floket ti mer era
Dhe kur zemra digjet flake
Per mbi zjarr te dashurise
Shpirti digjet pak nga pake !

E avash, gerryen shpirtin
E embla e dashurise...
Dua te ta mar une melin
Perndeshe e bukurise !

Le te digjem nga ky zjarm
Une te vdes dhe te flijohem
Dhe kur te me qash tek vari
Nga dheu vertik do cohem !

alessia

Primus registratum

sei stato sempre il mio primo amore e non vorrei cambiarlo con nessun' altro.
Rimani sempre nel mio cuore

bellissima

Primus registratum

Fjalet qe mendoj cdo nate kur mbyll syte jane me mijera dhe te gjithave u buzeqesh vetem nje fytyre ne erresire:TI!Sepse ti je endrra ime, jeta ime, je arsyeja per te cilen Zoti me dergoi ne toke!E kur vjen dita dhe ti me shtrengon ne krahe s'me ngelen me mendime qe ti thurr, sepse hipnotizohem e tera prej teje, i mbyll syte qe mos verbohem nga drita jote dhe marr puthjen prej buzeve te tua mjalte si te ish ushqimi im pas 100 vitesh gjumi!E pra ky je ti o shpirti im, ky je ti gjithcka ti perfaqeson!Le te me thone njerezit qe jam e marre, e di, per ty kjo do te ishte pak, sepse ti meriton me shume, madje ti duhej te ishe nje pikture qe un te mundja te te adhuroja pa u trembur se dikush me vezhgon pas shpine!Dashuria ime s'ka kufij, sepse ajo ka vite perjetesia qe eshte larguar prej tyre, ajo ka prekur pafundesite e galaktikave me te pakonceptueshme sepse zemra ime eshte kaq e madhe, ndaj te fut ty te gjithin brenda, zemra ime madje sa nuk cahet prej teje, zemra ime te do ty si nje dhurate e cmuar, zemra ime te do vetem ty!Ja kush je ti, ja edhe un, ja kush eshte dashuria qe me lidh pas teje me zinxhire ndjenjash dhe vetemohimi!Le te thone qe jam e cmendur, do i le ta thone prape, gjithmone, sepse un e di qe e tille jam, e cmendur, pas teje e marrosur, sepse ti je frymezimi im, je gjithcka kam pasur dhe do te kem brenda trurit!Te dua dhe nuk pyes perse jetohet, sepse e di qe vetem per TY!Te dua!

Destinacioni: Per cuoricinon tim

bellissima

Primus registratum

Fjalet qe mendoj cdo nate kur mbyll syte jane me mijera dhe te gjithave u buzeqesh vetem nje fytyre ne erresire:TI!Sepse ti je endrra ime, jeta ime, je arsyeja per te cilen Zoti me dergoi ne toke!E kur vjen dita dhe ti me shtrengon ne krahe s'me ngelen me mendime qe ti thurr, sepse hipnotizohem e tera prej teje, i mbyll syte qe mos verbohem nga drita jote dhe marr puthjen prej buzeve te tua mjalte si te ish ushqimi im pas 100 vitesh gjumi!E pra ky je ti o shpirti im, ky je ti gjithcka ti perfaqeson!Le te me thone njerezit qe jam e marre, e di, per ty kjo do te ishte pak, sepse ti meriton me shume, madje ti duhej te ishe nje pikture qe un te mundja te te adhuroja pa u trembur se dikush me vezhgon pas shpine!Dashuria ime s'ka kufij, sepse ajo ka vite perjetesia qe eshte larguar prej tyre, ajo ka prekur pafundesite e galaktikave me te pakonceptueshme sepse zemra ime eshte kaq e madhe, ndaj te fut ty te gjithin brenda, zemra ime madje sa nuk cahet prej teje, zemra ime te do ty si nje dhurate e cmuar, zemra ime te do vetem ty!Ja kush je ti, ja edhe un, ja kush eshte dashuria qe me lidh pas teje me zinxhire ndjenjash dhe vetemohimi!Le te thone qe jam e cmendur, do i le ta thone prape, gjithmone, sepse un e di qe e tille jam, e cmendur, pas teje e marrosur, sepse ti je frymezimi im, je gjithcka kam pasur dhe do te kem brenda trurit!Te dua dhe nuk pyes perse jetohet, sepse e di qe vetem per TY!Te dua!

bellissima

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Bellissima:
[qb] Fjalet qe mendoj cdo nate kur mbyll syte jane me mijera dhe te gjithave u buzeqesh vetem nje fytyre ne erresire:TI!Sepse ti je endrra ime, jeta ime, je arsyeja per te cilen Zoti me dergoi ne toke!E kur vjen dita dhe ti me shtrengon ne krahe s'me ngelen me mendime qe ti thurr, sepse hipnotizohem e tera prej teje, i mbyll syte qe mos verbohem nga drita jote dhe marr puthjen prej buzeve te tua mjalte si te ish ushqimi im pas 100 vitesh gjumi!E pra ky je ti o shpirti im, ky je ti gjithcka ti perfaqeson!Le te me thone njerezit qe jam e marre, e di, per ty kjo do te ishte pak, sepse ti meriton me shume, madje ti duhej te ishe nje pikture qe un te mundja te te adhuroja pa u trembur se dikush me vezhgon pas shpine!Dashuria ime s'ka kufij, sepse ajo ka vite perjetesia qe eshte larguar prej tyre, ajo ka prekur pafundesite e galaktikave me te pakonceptueshme sepse zemra ime eshte kaq e madhe, ndaj te fut ty te gjithin brenda, zemra ime madje sa nuk cahet prej teje, zemra ime te do ty si nje dhurate e cmuar, zemra ime te do vetem ty!Ja kush je ti, ja edhe un, ja kush eshte dashuria qe me lidh pas teje me zinxhire ndjenjash dhe vetemohimi!Le te thone qe jam e cmendur, do i le ta thone prape, gjithmone, sepse un e di qe e tille jam, e cmendur, pas teje e marrosur, sepse ti je frymezimi im, je gjithcka kam pasur dhe do te kem brenda trurit!Te dua dhe nuk pyes perse jetohet, sepse e di qe vetem per TY!Te dua! [/qb]
Te dua zemrushi imi vogel, mos e harro kete asnjehere!

Juir

Forumium maestatis

Nuk dua te jesh endra e jetes time,por realiteti i endres time.

Ilir Bllaca

Primus registratum

Te dua, fjale dashurie.... Na kujtove nje keng dashurie qe e kam ndegjuar njeher ne Shqiperi moj goca lales. Me hyri nostalgia e madhe per ate vend te bekuar. Dashuri pa mesage nuk ka, sidomos tani ne ket koh me e-mail e me selulara (mobiel telefon).
wave.gif

bobo

marksist-enverist

sikur te tkisha dashuruar..., do isha i vdekur!!!-sepse kshu e nenkupton ti dshurin!!?
devil.gif

bellissima

Primus registratum

E ndeza nje dite te bardhe me zjarrin qe me dhe ti!Me fije qielli shkrova:TE DUA NE PAFUNDESI!

Per ty ylli im!