nje ide e re

I

insane

Guest
Re: nje ide e re

ahhh ju sjeni ne terezi :smash:
Jam dakort me gap, me shume femra, dhe kushtet me te lehta per to.. mezi i kemi, njohje komandash perfekte? hec mer amon..tbejn 4 llafe ne kanal pa per komanda ka kush te kujdeset /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

sa me kupton insane mua /pf/images/graemlins/laugh.gif (ne permiresimin e albnetwork e kisha llafin :tipsy: )

:kiss: une ty

xhaxhi_eli

Primus registratum

insane pse merr iniciativa per te cilat ste pyt kush? /pf/images/graemlins/tongue.gif Apo vetem per nje :kiss: pa /pf/images/graemlins/tongue.gif ?? /pf/images/graemlins/tongue.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] insane pse merr iniciativa per te cilat ste pyt kush? /pf/images/graemlins/tongue.gif Apo vetem per nje :kiss: pa /pf/images/graemlins/tongue.gif ?? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
E si behet ky posicioni AOP ma shpjegoni pak /pf/images/graemlins/laugh.gif , se ka ide e lezetshme

lil-butterfly

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] insane pse merr iniciativa per te cilat ste pyt kush? /pf/images/graemlins/tongue.gif Apo vetem per nje :kiss: pa /pf/images/graemlins/tongue.gif ?? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ku e di ti qe se ka marre :kiss: me /pf/images/graemlins/tongue.gif ai???

:rockband:

E

EL-DIABLO

Guest

Weh weh weh tema filloi me nje ide qe kishte GaP per aop dhe tani jemi te muhabeti i llapes pa te shofim si do vazhdoi Hihihihi /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

I

insane

Guest

Elo..
victory1.gif

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga -lil-B:
[qb] ka kohe qe shikoj qe shumica e userave qe kane acc ne albnetwork jane meshkuj. jo se jam feministe por mendoj qe duhet te kene nje numer propocional midis aop-ve/sop-ve meshkuj edhe femra. e di qe as qe do merret parasysh kjo teme por jam e sigurte qe ne chat ka shume vajza qe mund te jene aop-e shume te mira.

ju pershendes kalamaja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
si per shembull schizo!!!

GONI

Primus registratum

[qb] ka kohe qe shikoj qe shumica e userave qe kane acc ne albnetwork jane meshkuj. jo se jam feministe por mendoj qe duhet te kene nje numer propocional midis aop-ve/sop-ve meshkuj edhe femra. e di qe as qe do merret parasysh kjo teme por jam e sigurte qe ne chat ka shume vajza qe mund te jene aop-e shume te mira.

ju pershendes kalamaja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shume te mira si kallep apo ....si aop . Pastaj pushteti ne dore te goceve ooooo mamma!

hot

Hotgirl

[qb] po mire mo elian sikur po ju detyroj mo burre. po edhe keshtu me duket sikur jeni bere gay (pa ofendime /pf/images/graemlins/tongue.gif )

enton nuk e kam idene fare sepse kam kohe qe si kam hyre aq thelle chatit por jam e sigurte qe sop-et edhe aop-et e tjere do kene ndonje te preferuaren e tyre :tipsy:

edhe me uroni icik fat se kam dy provime sot edhe i kam me rendesi :rolleyes: [/qb]
gjishe /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo una eeeeee :tipsy:

I

insane

Guest

Siper Gocat!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Lil ti ke pas aop mesa maj men dhe je goxha e denje (se mos merr njeri mendimin tim po me ket rast them qe kam memory te fuqishme /pf/images/graemlins/wink.gif ) per idene eshte nice fare ..... se shtohet numri i userave pastaj turren uxhat ....te uroj fat Lil

me respekt

D-D