nje ide e re

lil-butterfly

Primus registratum
nje ide e re

ka kohe qe shikoj qe shumica e userave qe kane acc ne albnetwork jane meshkuj. jo se jam feministe por mendoj qe duhet te kene nje numer propocional midis aop-ve/sop-ve meshkuj edhe femra. e di qe as qe do merret parasysh kjo teme por jam e sigurte qe ne chat ka shume vajza qe mund te jene aop-e shume te mira.

ju pershendes kalamaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: nje ide e re

Aop me grafik /pf/images/graemlins/tongue.gif

Po ta them une pse ka shume pak ose fare pak femra me access ne albnetwork apo ne servera te tjere

1. Ka shume pak femra qe chatojne (ne krahasim me meshkujt)
2. Shume pak nga ato pak femra qe chatojne perdorin mIRC apo clone te tija per chat, pra shumica perdorin JAVA
3. Ju femrat nxefeni shpejt, ju vlo gjaku, s'bani per ate pune /pf/images/graemlins/tongue.gif (bej shaka)

lil-butterfly

Primus registratum

hahahahahahahahahaha me kenaqe elian :lol:

nejse se kot e dhashe si ide keshtu se jane shtu shume meshkujt keto kohet e fundit. futni ndonje "llapazane" sa per variacion se do behet shume boring :tipsy:

:wave:

PS: kete ide e dhashe duke e pare chatin me syrin e nje mashkulli /pf/images/graemlins/wink.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Se paskam harruar piken me kryesore.
4. Femrat i ruajme per pune te tjera, AOp-llikun ja kemi lene klases punetore /pf/images/graemlins/tongue.gif mashkullore, se po ju leme dhe AOp-llikun ju, filloni e rrecitoni
"Burrat nen hije rrine e chatojne, pika qe sju bie se femrat i mbrojne" /pf/images/graemlins/tongue.gif
Edhe kte do kishim mangut /pf/images/graemlins/laugh.gif

enton

Primus registratum

Gap pse sna rekomandon ndonje vajze e cila me te vertete deshiron te jete aope.
Seriozisht e kam kete, pasi po shikohet mundesia e shtimit te disa aop te rinj.

lil-butterfly

Primus registratum

po mire mo elian sikur po ju detyroj mo burre. po edhe keshtu me duket sikur jeni bere gay (pa ofendime /pf/images/graemlins/tongue.gif )

enton nuk e kam idene fare sepse kam kohe qe si kam hyre aq thelle chatit por jam e sigurte qe sop-et edhe aop-et e tjere do kene ndonje te preferuaren e tyre :tipsy:

edhe me uroni icik fat se kam dy provime sot edhe i kam me rendesi :rolleyes:

xhaxhi_eli

Primus registratum

Ne aparence ashtu eshte /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po faktet jane ndrysh /pf/images/graemlins/wink.gif

Suksese per provimet ... po per te tjerat .. kemi kohe ti diskutojme (si bej kot si shef shtabi une /pf/images/graemlins/laugh.gif duke mos pase asgje ne dore)

ilirjani

Primus registratum

gap ilirjani-out-odiputs injohur si PoCi ngrihet nga vendi te ulet i zonjush;)

stafit te #shqiperia

faleminderit per konsiderimin
i am out

FALKO

Forumium maestatis

Per momentin nuk ka asnje kerkese nga ndonje vajze per acess . Nese do te kete do te merren parasysh edhe nuk do te kete dallime midis vajzave & djemve.
Nga vajzat do kerkohen te njejtat kushte qe kerkohen nga djemte. Sjellje e mire, njohje komandash perfekte , kohe qendrimi relativisht te konsiderueshme ne chat edhe te mos kene qene me pare objekt debatesh o grindjesh me userat e tjere apo me anetaret e Stafit.
Kush vajze mendon se i ploteson keto kushte, bujrum !

lil-butterfly

Primus registratum

1. provimi i pare me shkoi sh mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
2. elian nuk bej keto lloj diskutimesh me ty une s'besoj qe te jene diskutime me aq rendesi :wink:
3. ilirjan rrofsh per karriken por s'eshte per mua pasi une i kam thyer njehere rregullat qe ka permendur falko me siper :rockband:

durrsaku

Forumium maestatis

Ne karrieren time IRC-ore e vetmja Sop femer qe mbaj mend ka qene BeBa(dikur GoDDeS ne mos gaboj) qe me pati kput per here te pare Aop. /pf/images/graemlins/laugh.gif Kohet e fundit s'jam shume i axhornuar po me sa di edhe ato femra Aop qe kane qene i ka rone Zoti me gjys tulle kokes /pf/images/graemlins/tongue.gif

S'ka force ne bote t'na ndale ne grave sot,
Revolucioni marshon !!!

bebivogel

Forumium maestatis

jo po thoni po deshet!!!
sa per Sop ... ketu me keni vetem me thoni /pf/images/graemlins/tongue.gif ... po pastaj do ju duhet kandidate tjeter per aop /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
Propozoj GaP per aop si thoni? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lajfie ... ty te puc :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga -lil-B:
[qb] lol :lol: :lol:

yeah right sweety!!! dream on... :thumbsup: [/qb]
Epo shqetesimi yt me beri te mendoj qe ndoshta s'do ishte keq AOP ... une s'kam asnje kundershtim :confused:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

ide te re ju a jap une nje ide te re
te HIQEN te gjith servilat qe jane ne ket server se edhe bere rumpall ketu gjynof maj mend dikur sa bukur ishte po nejse varja kush i degjo llafet e mija amon /pf/images/graemlins/frown.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] ide te re ju a jap une nje ide te re
te HIQEN te gjith servilat qe jane ne ket server se edhe bere rumpall ketu gjynof maj mend dikur sa bukur ishte po nejse varja kush i degjo llafet e mija amon /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
hehehehe hajt tani , na thuaj se kush jane te gjithe servilat /pf/images/graemlins/laugh.gif , coje deri ne fund nqs deshiron qe lloqet e tua te degjohen.

enton

Primus registratum

Te shehsi te sheshi ti varim qelbesirat.
Po e perseris jane disa pozicione per aop. 2-3 dicka etille/preferohen vajza(jo djem ne nick vajze).
Te interesuarit te bejne kerkesen ketu e cila do meret ne shqyrtim nga stafi. Per replika drejtohuni parlamentit shqiptar pasi atje eshte rumpalle.

colorado

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Enton:
[qb] Te shehsi te sheshi ti varim qelbesirat.
Po e perseris jane disa pozicione per aop. [/qb]
Pozicione ? Pozicioni i aop quhet ky? E ka libri i kamasutres kete mo Toni? :tipsy:

Hajde femrat te bejne kerkese shpejt. Me rastin e festave do kete leshime , ne dhenien e acc femrave. Te interesuarat te me kontaktojne ne privat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebivogel

Forumium maestatis

Na marrshi te ligat me hile doni me na i bo gjithmone /pf/images/graemlins/tongue.gif ... si per meshkujt ashtu edhe per femrat duhet te jete aprovimi ... oj juve ... !!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

ju i trembni femrat me keto 'pozicionet', 'kamasutren' e 'privatin'. mjere ajo femer qe do beka kerkese per aop. qenka per ti uru "qofsh e lindur me pallto" :tipsy: