Nje histori nga une per nje pergjigje nga ju

bellissima

Primus registratum
Re: Nje histori nga une per nje pergjigje nga ju

Fillimisht postuar nga Ad extremis:
[qb] O zot si me vjen kur lexoj idiotesira te tilla
smash.gif

"Bukuroshja" me eshte dukur e vetmja me nje llogjike te shendeteshme!Une nuk e kuptoj se si ke fytyre ti dalesh me perpara asaj duke ditur se c'ke bere!!Apo vazhdojme akoma me llogjiken"te fejuaren te mbyllur ne shtepi duke na pritur kurse ne cunat te vemi ne krevat me gjitha kurvat qe na dalin perpara"??
Te isha ne vendin e saj dhe te me kishte thene i dashuri nje gje te tille do e kisha lene ne vend!!
Keshtu qe nje keshille ta jap:mos i thuaj gje se nese ka mend te le ne vend!!! [/qb]
Paska akoma njerez te drejt ne ket bot!Faleminderit per mbeshtetjen!
wave.gif

joetisti_

Locus omnem
ah, pertova ta lexoj. Jam... mezi mbahem ne karrige. (ne kembe s'do te mbahesha dot qe po e po :))

Naten tgj!

joetisti_

Locus omnem
Edhe une tentova te lexoja, por aha...deshtova :)

Po te behej fjale per nje anetar ende aktiv ne forum, ndoshta do sforcohesha pak me shume per te kuptuar.
Ah, kete radhe e lexova, dhe lexova edhe disa komente.
E justifikueshme frika e disava, sepse e natyrshme eshte te kesh frike, por s'kuptoj nje gje. Pse vazhdohet te flitet per 'te gjithe' kur shprehet nje mendim personal?! Eshte koha te thuhet: Une s'do ta doja, lejoja, duroja kete dhe jo te vihet personi qe e ka bere menjane dhe mendimi i shprehur ndaj tij te duket sikur i perfaqeson te gjithe.

Jane fenomene qe s'mund te largohen dot, por qe mund te shmangen. Dikush nuk duron dot diellin, qendron ne hije dhe u zgjidh problemi. Eshte e pamundur te kritikosh diellin. Sepse edhe po e bere asgje s'ndryshon. Eshte aty dhe aty do te jete.

Sa per historine them se eshte gje e ndodhshme. Personalisht po te isha, nese ndjenja do te me merrte me vete dhe s'do te kisha dot "shpetim", edhe une do ta beja. Pastaj nese do te kisha zgjedhur nje te dashur, si te fejuar, qe s'do te me mirekuptonte dot, do ta beja qe ne fillim hesapin me hanxhine. Do te pranoja ndarjen, ndonese me dhimbje.

Aki

Paint It Black
Ah, kete radhe e lexova, dhe lexova edhe disa komente.
E justifikueshme frika e disava, sepse e natyrshme eshte te kesh frike, por s'kuptoj nje gje. Pse vazhdohet te flitet per 'te gjithe' kur shprehet nje mendim personal?! Eshte koha te thuhet: Une s'do ta doja, lejoja, duroja kete dhe jo te vihet personi qe e ka bere menjane dhe mendimi i shprehur ndaj tij te duket sikur i perfaqeson te gjithe.

Jane fenomene qe s'mund te largohen dot, por qe mund te shmangen. Dikush nuk duron dot diellin, qendron ne hije dhe u zgjidh problemi. Eshte e pamundur te kritikosh diellin. Sepse edhe po e bere asgje s'ndryshon. Eshte aty dhe aty do te jete.

Sa per historine them se eshte gje e ndodhshme. Personalisht po te isha, nese ndjenja do te me merrte me vete dhe s'do te kisha dot "shpetim", edhe une do ta beja. Pastaj nese do te kisha zgjedhur nje te dashur, si te fejuar, qe s'do te me mirekuptonte dot, do ta beja qe ne fillim hesapin me hanxhine. Do te pranoja ndarjen, ndonese me dhimbje.

Dhe une e lexova, madje me te gjitha komentet :), gabimet ndodhin vertete njeriu nuk e di ne cfare rrethanash mund te ndodhet, por ajo qe me beri pershtypje ishte se hapesi i temes sikur nuk pendohej fare per ate qe ka bere, do doja te vinim baste tani e ta gjejme e te shohim ne ka perfunduar me ndonjeren prej tyre apo dike tjeter hehe :)

Balahk

Locus omnem
Nuk kam se si te flas,sepse sdo isha/jem asnjehere ne poziten e hapsit te temes..mendoj qe njeriu duhet te mendoj perpara se vepron,qe te mos kete pasoje nga veprimet e tij..te ishte teme e hapur sot,do te te thoja rri digju nga flaket qe ndeze vete.

joetisti_

Locus omnem
Dhe une e lexova, madje me te gjitha komentet :), gabimet ndodhin vertete njeriu nuk e di ne cfare rrethanash mund te ndodhet, por ajo qe me beri pershtypje ishte se hapesi i temes sikur nuk pendohej fare per ate qe ka bere, do doja te vinim baste tani e ta gjejme e te shohim ne ka perfunduar me ndonjeren prej tyre apo dike tjeter hehe :)
Ne rast se lexonim nje leter qe ai ia kishte derguar asaj, normale qe do te binte ne sy mungesa e nje pendese pasi ai mund te kete perdorur stilin tradicional ku i ka dhene te kuptoje asaj se zemra e tij do te ishte e saj pergjithmone dhe gabime s'do te bente kurre. Por keshtu, ku i drejtohet nje publiku, mund te jete nje zgjuarsi dhe miredashje nga ana e tij duke dashur te mos fyeje mendimin e askujt per kete ngjarje e te ngjashme.

Perfundimi nuk eshte lumturia. Mjaft te mos jete ne kurriz te tjetrit, por te kerkosh lumturine ne gjithcka eshte mese e natyrshme. Udhetimi, per te gjithe, eshte me i bukur se mberritja.
Por ta zeme per nje cast se kjo gje u ndodh vetem meshkujve dhe vajzave kurre, po ta shihnin vajzat si te pafalshme, atehere sa gjera jane vetem femerore dhe mashkulli i fal??
Nje rast po ze: Nje vajze mendon se gjeti njeriun e duhur dhe "jepet" tek ai. Pastaj kur shikon se nuk eshte i duhuri... duhet te mos ia fale askush qe humbi virgjerine dhe te mos e doje me asnje mashkull??

Femra ben me shume gabime se mashkulli. Ne teresine e kendveshtrimeve. E megjithate ne i mbeshtetim dhe i duam fort.

Une bastin e ve se ka perfunduar me te paren fare/ 50 000 :)

joetisti_

Locus omnem
dikush mund te thote: "une plagosa veten me dashje dhe s'dija ne cilin spital te shkoja. Ju si do kishit vepruar?"
Ne kete rast une s'kam si ta ve veten ne poziten e ketij personi sepse s'do ta kisha plagosur veten me dashje, edhe pse mund te beja gjera te tjera te cuditshme, por kete jo. Pra, edhe sa i perket historise se temes, une do t'i kisha renditur ndryshe ngjarjet(dmth po e ve veten ne kete rast por disa gjera do t'i kisha bere ndryshe e per rrjedhoje ngjarja per mua do te kishte dale jo e njejte me kete). Jo me mire ndoshta, por me ndryshe. Keshtu qe s'do te dija te thoja si do te veproja ne kete rast.

Por gjithmone ne jete ndodhin gjera qe te bejne te harrosh te parat. Keshtu qe ti mos e shiko si me te rendesishme nga c'eshte. Do te kaloje!