nje dite ne "burg"

gazmend saraci

Primus registratum
nje dite ne "burg"

hi ckemi!Nese doni te dini per jeten e te burgoserve duhet qe te shkon e kolegjet qe jane hapur ne keto vitet e fndit .Atje te gjitha janeme rregull dhe ka nje displin qe dhe ne burgje nuk e gjen dot sidomos ne ate te turkut .Aty kolegjistat mendojne si te shpetojne sa me shpejt ngaai ferr.Pastaj atje femrat jane te ndara nga meshkjt.Eshet nje torture e vertete.Po me bukura eshte sepagajne nje pagese shume te madhe per te hyre atje.

Guest
Re: nje dite ne "burg"

Ata bejne me qef se une e ty o eros se kam shoqe qe kane qene atje kshu qe mos genje se i dime mire ato pune ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

une nje vit kalova tek turku dhe te them te drejten me pelqeu shume! pastaj ti nga e ke gjetur kete ide? nga njerez qe kane vajtur atje apo nga fjale ruge si i thone?

he se u kujtova tani me kane thene i kane bere bashke! /pf/images/graemlins/smile.gif

gazmend saraci

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tiger_girl:
[qb] Ata bejne me qef se une e ty o eros se kam shoqe qe kane qene atje kshu qe mos genje se i dime mire ato pune ne /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

sonida

Primus registratum

nje dite ne burg.........
po kush eshte ai ....qe te ndaloj ti beje dy dite /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

orikum

Primus registratum

po kur thone qe as burgu ste mbajti e ke degjuar sonida?kjo mund te jete nje nga arsyet qe sberi dy dite ne burg. /pf/images/graemlins/wink.gif

sonida

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fontana:
[qb] po kur thone qe as burgu ste mbajti e ke degjuar sonida?kjo mund te jete nje nga arsyet qe sberi dy dite ne burg. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
hahhahahahahaa flori fare qenke /pf/images/graemlins/tongue.gif

orikum

Primus registratum

flori the? te garantoj 24-karate jam /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif apo ka akoma me te mire se 24-karate? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

sonida

Primus registratum

jo nuk ka me shume karat lere me kaq atehere se qenke puro flori :smash: :smash: :rockband: :rockband:

RrugaPaKthim3

Primus registratum

Pershendetje te gjithve sijeni mire si pa ja kaloni me muhabetin e burgut >>>>>>>> :smash: