:(nje dhoro

roald

Primus registratum
Re: :(nje dhoro

u tera( iness)po lule te verdha nuk gjeta!!ishalla te peqen kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
miriade.GIF
blush.gif

Darien

Primus registratum

shiko si dalin sekretet - kur më puthi mua nuk u skuq Iness kurse me on/off u skuq në fytyrë (shiko ka vënë këtë :
blush.gif
)

megjithatë Iness i gjeta ca lule të verdha për ty (meqë vetëm të verdha dukesha shumë xheloz, i përzieva ca)
showimage.php

SEXY_FIERAKE,
ty të kemi nga fieri, nuk të harrojmë, ja dhe për ty
showimage.php

Iness

Primus registratum

Darien, kur te putha ty nuk u skuqa vertet po ama te shkela syrin... :rolleyes:
Pastaj po ta shohesh me vemendje edhe on/off ishte i kuq flake ne fytyre kur mi dha ato lulet... Keshtu qe thashe "hajd mo po skuqen edhe une qe ti bej qejfin djalit"... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

oh, unë kujtova se e bëre kastile që të më bëje xheloz dhe të gjeja lulet e verdha /pf/images/graemlins/smile.gif :cool:

roald

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Iness:
[qb] Darien, kur te putha ty nuk u skuqa vertet po ama te shkela syrin... :rolleyes:
Pastaj po ta shohesh me vemendje edhe on/off ishte i kuq flake ne fytyre kur mi dha ato lulet... Keshtu qe thashe "hajd mo po skuqen edhe une qe ti bej qejfin djalit"... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
mire mir ene ketu me te futme qeka ,faleminderit nga ty nuk e prisj :mad: :mad:
glare.gif
glare.gif
glare.gif
:mad:

Hermesss

Primus registratum

opaaaaaa...plasi sherri....
"Io like watching sherri me te kapme per i capelli" /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iness

Primus registratum

Ehhh pike e zeze... :confused:
S'di kujt t'ja prishe e kujt t'ja ndreqe njeriu i shkrete.....
help.gif

Une per vete jap doreheqjen, as puth, as perqafoj, as i qesh dhe as i shkel syrin njeriu ketu! /pf/images/graemlins/laugh.gif

roald

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Darien

Primus registratum

SEXY_FIERAKE,
po ç'të jap pako unë, ti nuk më the asnjë llaf për ato lulet ngjyrë vjollcë që të dhashë - nuk të kam parë, po kam idenë se të shkon shumë ngjyra vjollcë (violet)

roald

Primus registratum

sexy fierake qetesohu zemra qetesohu!!!!jemi ne demokraci ketu /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: