NJE BRAZILIAN NE KOMBETAREN SHQIPTARE ?!!

personazh

Valoris scriptorum
Re: NJE BRAZILIAN NE KOMBETAREN SHQIPTARE ?!!

te te thrras "o ba" a me ma dhe mu me lek me? /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Prodigy*:
[qb] Nuk mund te krahasojme Shqiperine me Francen. Neve kemi nje perberje teper homogjene. [/qb]
Me homogjene se Gjermania? /pf/images/graemlins/laugh.gif E ja qe per ngjyrat gjermane luan nje i zi /pf/images/graemlins/laugh.gif
fifa2002covers.jpg

Mos me beni te kujtoj nje mori rastesh kur sportiste (jo vetem futbolliste) kane nderruar ngjyrat(rasti i pare per futbollistet qe po me vjen Camorranesi)
Per te mos thene "Danezi" Wilson KipKeter, "italianen" Fiona May e shume e shume te tjere qe s'po hyj ti permend /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nuk eshte cudi po te ndodhi. Ai s'qeka as i zi /pf/images/graemlins/tongue.gif nga foto qe pashe te futbolli.com /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

e ca ka se ka te zi???
pune e madhe tane ekipet kane te tille.para gjermaniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

i_hekurt_ne_c'do_vend

Primus registratum

problemi i futbollit tone eshte si problemi i interit..me tere respektin qe kam per interin.po c'a i do o brazilian,argjentinas,italiane,ne fund te fundit nuk jane ufo me plako..ne shqiptaret kemi shume lojtare te mire me kombesi shqiptare,mund te permend nje morri rastesh,kemi canen qe lun ke psg,kemi behramin 19 vjecar qe lun te verona po qe vitin tjeter e merr juvja per me zevendsu del pieron,kemi millaim ramen qe vallajhi fshf eshte trape qe s'e bindi te lunte per ngjyrat kuqezi,ke bogdanin qe po i shqyen sumen portierve te serise b,ke lalen,ke skelen,ke rrakllin,ke haxhin,ke beqajn,ke nje lojtar shqiptar qe luan me primaveren e realit te madridit edhe qe ne spanje flitet shume mire per te.po ke o sa te hash dynjane lojtare te mire,nuk vuajme nga sasia,po vuajme nga stimujt,te na munde edhe malta edhe qiprua vallahi eshte te shperbehesh si kombetare.ky briegeli gjermon eshte,shpresojme te jete nip i hitlerit per me bo nje kamp aufshwitz ke ajo qendra stervitore ne tirane,duhet me i siguru federata nja ca makina per prodhimin e sapunit briegelit e ndihmesve te tij,qe te fluturojne pastaj jo te tallin ****** me popullin e shkrete qe vete pagun bileten per te pare shqiperine,ore s'duan te fitojnnne.pike muahbetit

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga TEO:
[qb] Une e kam vendos te bej nje investim. Do bej nje udhetim nga Brazili dhe do kap nja 50 femra aty. 50-60 kalamoj(se mund te kete dhe binjake) Nga fisi e kam qe zakonisht bejme cuna keshtuqe sikur t'ja fusim 50-50 i bej rreth 25 cuna. U them grave qe te mi stervisin cunat si futbollista. Mbas nja 20 vjetesh e krijoj gjithe kombtaren. Gjakun shqiptar e kane keshtuqe pa problem. Per trajnier propozoj Hajdutin e Hurmave se ky te pakten eshte hajdut hurmash e jo lekesh.
Ndihme nuk dua per kombtaren se e bej vete sakrificen per cunat. Nqs doni ndonje futbollist argjentinas, a peruvian, a anglez me sillni femrat nga vendet perkatese dhe e mbyllim ate pune. Hajde shnet [/qb]
HAHAHAHAHA!

Une i kam bere nja dy brazilian te vegjel...Do m'i marresh ne kombetare apo duhet te flas me trajnerin /pf/images/graemlins/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

[qb] Une e kam vendos te bej nje investim. Do bej nje udhetim nga Brazili dhe do kap nja 50 femra aty. 50-60 kalamoj(se mund te kete dhe binjake) Nga fisi e kam qe zakonisht bejme cuna keshtuqe sikur t'ja fusim 50-50 i bej rreth 25 cuna. U them grave qe te mi stervisin cunat si futbollista. Mbas nja 20 vjetesh e krijoj gjithe kombtaren. Gjakun shqiptar e kane keshtuqe pa problem. Per trajnier propozoj Hajdutin e Hurmave se ky te pakten eshte hajdut hurmash e jo lekesh.
Ndihme nuk dua per kombtaren se e bej vete sakrificen per cunat. Nqs doni ndonje futbollist argjentinas, a peruvian, a anglez me sillni femrat nga vendet perkatese dhe e mbyllim ate pune. Hajde shnet [/qb]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. O zot sa kam qesh :goofy: Teo ta boft zoti hallall per kete menim se un jam 100% dakort me ty, e vetmja rrug me bo komtaren per nivel te nalt, hallall plako :rockband: :thumbsup:

Le_Routard

Forumium maestatis

Egoist!!!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEO

Primus registratum

O bo bo i ngeli hatri ketij. Degjoni po deshet futbollist Nigerian ose Somalez kemi nje babi tjeter, babi LR-ja.