Nje Ankese per KELTI

FALKO

Forumium maestatis
Re: Nje Ankese per KELTI

Ju lutem respektoni rregullat e temes ne fjale.
Ne rast te kundert do te editoheni.

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb]Admiral, s'ka pune KLPD ne kete mes.Eshte tjeter founder per dhomen #ndihme.Mos i ngaterroni gjerat pa apo me dashje.[/qb]
FALKO, nuk kam nder mend te ngaterroj persona ne kete mesele. Mesa di une,Kelti eshte sop vetem tek #shqiperia, dhe heqje acc mund ti bente Djallit vetem ne ate kanal. Por mqs qenka sic thua ti, atehere po i bej thirrje Harap qe te shohe me vemendje se cfare Sop ven tek #ndihme.

Prape se prape, sido qe te jete, dhe KLPD duhet te shohe sjelljen e Sop-ve qe ka tek #shqiperia.

Djalli_Vogel

Primus registratum

Fola me founderin e kanalit #ndihme HaRaP edhe me tha qe gjithcka ishte e sqaruar edhe i thashe flm per besimin qe pati per mua se un ne te vertet isha ne forum dje gjithsesi kjo gje u sqarua edhe nuk kam qef qe kjo teme te zgjatet me shum, i lutem moderatorit ta mbylli ket teme sepse gjithcka eshte sqaruar edhe kuptuar.
Me respekt
DJALLI_VOGEL.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

/pf/images/graemlins/tongue.gif

FALKO

Forumium maestatis

Me kerkesen e nismetarit te temes edhe me ate te Founderit te kanalit #ndihme tema mbyllet.
Per ç'do gje drejtohuni atyre edhe tema mund te rihapet nese ndokush ka diçka per te shtuar.
Pune te mbare.