Një mesazh sensibilizues..."Kush e percakton se kush je ti"

HipHop-Girl

Papirus rex
"1 në 3 gjimnazistë raportojnë abuzime verbale dhe fizike nga bashkëmoshatarët në shkolla. Abuzimi mund të jetë diskriminim ekonomik, social, krahinor apo tjetër, por në çdo rast,është i padrejtë. Ky abuzim është i mundur vetëm kur të tjerët rinë mëngjanë dhe e lejojnë të ndodhë."

Hektor12

Locus omnem
"1 në 3 gjimnazistë raportojnë abuzime verbale dhe fizike nga bashkëmoshatarët në shkolla. Abuzimi mund të jetë diskriminim ekonomik, social, krahinor apo tjetër, por në çdo rast,është i padrejtë. Ky abuzim është i mundur vetëm kur të tjerët rinë mëngjanë dhe e lejojnë të ndodhë."
Na kishin munguar keto ceshtje, te lumte me goce qe na solle ate qe mungonte ...

Mystique

Larg
Ne fakt as qe duhet te na interesojne se cthone te tjeret rreth nesh, por ndonjeher sa do qe mundohesh mos te te preki opinioni i tyre thelle diku te gacmon

Hektor12

Locus omnem
Mua sme interesojne cmendojne te tjeret ne jepi cfare hame si sillemi dhe reagojme... thjesht personal si mendim

scadarsko

Locus omnem
Kudo jane keto raste, n Europe racizmi luftohet por kurre nuk zhduket. Vetem gjyqsori ka zgjidhjen e duhur, denonco ksenofobine fyerjet e gjitha menyrat e poshtersis anti humain. Njerezit urbain, jane klasa me égoïste ne shoqerine moderne, ajo nuk eshte e rrezikshme por shqetesuese,prandaj vetem injorim ndaj tyre eshte arma me efikase.

Narkomane

Valoris scriptorum
sme interesonmendimi askujt, jetaesht e imja jo e tjerve
disa njerez nuk shohin veten, apo jeten e tyre por merren me te tjeret
P.S Njeriun e mir e tbukur gojet e liga e kan inat :p :D
Na marrshin tligat

Thamina

Papirus rex
hah e bukur kjo teme.
Dikur ka vite...fjalet e tjerve arrinin te me vrisnin,madje te me shkaktonin dhe lot.
Sot verej me kujdes se kush mi thote,analizoj gjithcka dhe sinqerisht ...fjalet sme vrasin as me ndikojne aspak ne jeten qe bej.
Me eksperiencen e jetes,punes e gjithcka rreth meje kam arritur te formoj ate rrethin tim qe askush smund ta prek nese se lejoj.
Fjalet ,mashtrimet,genjeshtrat...gjithcka negative,ne boten qe jetojme besohen me shum e me shpejt se e verteta.Por se fundmi une di kush jam.
E kaq me mjafton te flej e qete.