Re: NJË STADIUM I RI KOMBËTAR
Fillimisht postuar nga KoRn 83:
[qb] nexhe,besoj se e ke kuptuar fare mire se ç'dua te them me rindertim...megjithate po shpjegohem:
po te lexosh mire do te shohesh qe kam shkruar JAM DAKORT ME....pra i referohesha diçkaje qe eshte thene me perpara!ne postimet e mesiperme flitet per RINOVIM te stadiumit!!!
nuk e di se ç'ke kuptuar por une po flas gjithmone per te njejtin stadium,per Qemal Stafen!ne rast shembjeje te tij,siç thua,e ndertimi nga fillimi te nje te riu nuk behet me fjala per stadiumin Qemal Stafa por per nje te ri!une nuk po flas per stadiume te reja pra!siç e sheh,ti po flet per diçka tjeter nga ajo qe po flas une.
me fal por nuk dua te te dukem i ashper,nese them qe me duket marrezi e tepruar prej egoisti te paarsyeshem te merremi me stadiumet e Shkodres apo te Fierit kur KRYEQYTETI e Durresi nuk kane akoma nje stadium si duhet!flas vetem per keto qytete jo prej egoizmit tim pasi nuk jam si ju-nuk ka vetem Shkoder lale ne bote...ka edhe nje Tirane ka edhe nje Durres ka edhe plot qytete te tjera...gjithashtu ka edhe plot tifoze neper bote,nuk jane shkodranet te vetmit...ka nga Durresi nga Tirana etj...ok?-puna eshte qe Durresi e Tirana mbledhin shumicen e popullsise shqiptare...e rrjedhimisht shumicen e tifozeve!!!
keshtu qe nese nuk arsyetojme me xhelozite dhe zilite e ndyra qe karakterizojne disa,me duket prej te çmenduri te besh viktimen per nje stadium qe i pershtatet,ashtu siç eshte,gjithsesi Shkodres e te behesh i ashper ama me ke uron qe edhe Tirana,KRYEQYTETI te kete nje stadium sadopak te pershtatshem duke gjykuar per madhesine e rendesine e tij!nuk e di a u shpjegova?mua me vjen turp kur mendoj qe kryeqyteti im nuk ka akoma stadium!!!nuk eshte i pershtatshem per te!!!e ju mendoni per Shkoder e per Fier...Fieri e Shkodra nuk kane as mundesite materiale e logjistike per te perballuar ne qytet flukse e levizje te medha tifozesh,te vendit apo te huaj qofshin e ju me flitni per stadium.
siç e sheh pra arsyetimi im bazohet thjeshte tek shpirti sportiv e nuk ka aspak trajta egoizmi rajonal...nuk mund ta quash kurre veten sportdashes kur nuk mendon qe shumica e tifozeve shqiptare ka nevoje per nje stadium te madh e me sherbime...e shumica e ketyre tifozeve nuk jetojne ne Shkoder! [/qb]
Në rralle te pare pershendetje !!!
At'here,
lexova shkrimin, bera nje gjiro edhe po pergjigjem /pf/images/graemlins/wink.gif :tipsy: :
Po filloj te replikoj ca theniet te tuajat :
Sa i perket kuptimit te termes gjuhsore qe keni perdorur do thoja qe ishte i gabur sepse meqe eshte keshtu flitet per
Rikonstruktim, dhe ketu ndryshon puna pasi fondet jane me te pakta dhe ia vlen te behen ne ate sektor por sa per shpenzime kolosale dhe afatgjata besoj se nuk ka nevoje pasi fare mire ato fonde mund te shfrytezohen ne sektore te tjere ne te cilat besoj qe shqiperia ka shum nevoje !!
nese them qe me duket marrezi e tepruar prej egoisti te paarsyeshem te merremi me stadiumet e Shkodres apo te Fierit kur KRYEQYTETI e Durresi nuk kane akoma nje stadium si duhet!flas vetem per keto qytete jo prej egoizmit tim pasi nuk jam si ju-nuk ka vetem Shkoder lale ne bote...ka edhe nje Tirane ka edhe nje Durres ka edhe plot qytete te tjera...
-Eshte kote komentosh keto rreshta qe ke shkruar por .... pastaj nuk ka pun egoizmi aty ,pasi nuk thashe qe te behet vetem ne shkoder ...!!! ....eshte e pallogjikshme te mendosh se nje qytet meqe ka me pak popullsi atehere ne ate qytet te mos behen investime por te izolohet !!!!
Fieri e Shkodra nuk kane as mundesite materiale e logjistike per te perballuar ne qytet flukse e levizje te medha tifozesh,te vendit apo te huaj qofshin e ju me flitni per stadium.
- Me sa kredibilitet e thoni ju kete ??!!!
keni qene ne shkoder?? e keni parasysh ndopak hapsiren qe mund te krijohet perreth stadiumit dhe në te gjithe qytetin , e keni parasysh hyrjen e shkodres dhe hapsiren qe ofron ky qytet , etj. etj. ?!!!(per kuriozitet nqs ke mundesi te pergjigjesh), Po flas per Shkodren , jo per agoizem por nuk e di se si eshte sitemimi i qytetit te Fierit.
-puna eshte qe Durresi e Tirana mbledhin shumicen e popullsise shqiptare...e rrjedhimisht shumicen e tifozeve!!!
- Nuk e di se sa keni ndjekur mediat sportive por, eshte mese e ditur pothuajse nga te gjithe se sa kryeqytetas e ndjekin skuadren e tyre !!!
Do ju kisha ftuar te shikoni kete foto .
P.S. Kjo foto eshte marre 1 ore para fillimit te ndeshjes Vllaznia - Tirana ne sezonin e kaluar .
Dhe un deri me sot nuk me duket se kam pare Qemal Stafen , gjate ndeshjeve te kampionatit shqiptar te mbushur kaq shum , pervec 2-3 ndeshjeve te tiranes kunder Partizanit apo ndnje tjeter ....
nuk mund ta quash kurre veten sportdashes kur nuk mendon qe shumica e tifozeve shqiptare ka nevoje per nje stadium te madh e me sherbime...e shumica e ketyre tifozeve nuk jetojne ne Shkoder!
-Ketu jam plotsisht dakort me ju !!!
KRYEQYTETI e Durresi nuk kane akoma nje stadium si duhet
-Nuk jam i mendimit qe stadiumi Qemal Stafa eshte i nje niveli te papershtatshem per kapacitetin e tifozeve Shqiptar.....
Pastaj sa i perkte
rikonstruktimit apo "
rindertimit" te Qemal Stafes mendoj ses nderhyrjet qe mund te behen jane tek 2 tribunat anesore ne te cilat mund te shtohet kapaciteti i tyre , kurse ne 20-shen (dmth ajo e madhja..), nuk besoj se ka mundesi zgjerimi ...-Mendimi i nje jo -eksperti ne inxh. ndertimi .
Do te kisha ftuar te shikoje (edhe njehere) foto e Loro Boriçit , sidomos ato foto ne te cilat ka nevoj per nderhyrje
bobobo sa kekam zgjat ..... /pf/images/graemlins/smile.gif
Jam treguar ndoshta shum polemik dhe shum pinjoll , por besoj se nga bashkbisedimet gjithmon mund te nxjerresh dicka frytdhenese qofte ajo dicka pozitive apo negative , ato qe shkruajta jan thjesht mendimet e mia , qe ndoshta kan edhe pak ngjyra nacionaliste por besoj se jane sado pak te argomentuara ....
Te uroj shendet dhe suksese ne te ardhmen . :wave:
Me respekt !!