Nga une "FALJE" apo nga te tjeret

LEZHACITY

Primus registratum
Nga une "FALJE" apo nga te tjeret

Pershendetje te gjithve all , urime per moderimin e forumit pasi paskit bere ca ndryshime ne ngjyra ,po gjej rastin te shkruaj ketu meqenese ip e internetit e kam ne kill praj ca ditesh me te drejte nga ircop !!! duke marr parasyshe ofendimet qe jan bere me nick tim i perdorur nga njeri qe ka qen operator ne albnetwork dhe qe kemi te njejten ip sic une etu ne Lezhe ashtu edhe ai ne Kukes , me vjen shum keq qe me kan hackur nick name me shum per ofendimet qe kan bere sopave me nick name tim , une qe po shkruaj jam LEZHA-CITY edhe dje apo perdje une mora vesht qe ishin futur me nick name tim duke share sopat , kill e u ba ca dit sepse u mesova me kill sepse ofendone kuksiani bashke me ca nga tropoja po kemi te njejten ip adres te internetit qe te tre , ndersa dje apo pardje me thane qe une kisha ofenduar Timi edhe sopat tjere , me vjen shum keq qe paska ndollur kjo gje nga nick name im i hackuar nga nje kuksian , une gjithmon ja kam kaluar shum mire me stafin po ashtu edhe me userat e thjeshte , po ashtu edhe me sopat dmth skam patur ndonje here gricje me sopat ose ngaterresa , gjeta rastin qe tju shkruaj ketu pasi nuk kisha mundesi te futja me ip te internetiti ndersa me proxy jam kundra qe te futem ne chat ose te perdor proxy , me falni se mbase po ju humbasi shum kohe dule lexuar , kete e shkrujta thjesht per sqarime tek sopat !!! ja kalofshi sa me mir , shnet e jet dhe euro sa me shum.....

S

Scorpion

Guest
Re: Nga une "FALJE" apo nga te tjeret

Me jep IP tende me PM. Dhe shkruaj reason te akill/gline qe te eshte vene.

anthrax

Primus registratum

lezhacity ke te drejt lale sma merr mendja ta kesh bere ti nje gje te tille,jo per gje por smaj mend te kesh be nai here flood.

so9

Forumium praecox

LEZHA-CITY e besoj megjith zemer qe se ke bere dicka te tille ... po ju terheq vemendjen gjith Stafit te Albnetwork aopa qofte dhe sopa etj: Cdo link qe ju jepet ne chat apo ne msn .exe ose gje tjeter mos e hapni apo ta beni download sepse jan viruse qe vjedhin passwordet e chatit msn etj.e theksoj ket gje sepse kam shum te tilla ne dore dhe jan me rrezik tregohuni te kujdesshem per cdo gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif me respekt so9

LEZHACITY

Primus registratum

Pershendetje te gjithve
per besimin po ne krahun tjeter doja te thoja qe ketu e kam shkruar qe ti kerkoj Falje ne shej rrespekti Timi megjithse nuk e kam bere une kete gje ose keto budallice megjithse sme vjen mire qe te ndahem nga staffi albnetwork sepse ja kam kaluar mire me gjith stafin soft kur isha ne user i thjeshte qoft edhe kur isha operator shpresoj qe tme besoje edhe Timi tani nuk di cte shtoj me teper se sa faljet ne realitetit , flm qe moret mundimin qe te shkruani edhe ju mendimin tuaj, ja kalofshi sa me mire , shnet e jet dhe euro sa me shum.

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje Lezhacity. E din mir qe edhe un kam rrespekt per ty e ne qofte se e ke harruar isha un ai qe te propozova si Aop sepse te kisha pare si user qe nuk prishje qef me asnjeri. Nuk te kam akuzuar qe me ke sha o ke be floode. Te thash dy her kujdes se me duket se po te perdorin passin e mu pergjigje qe skan shanc. Nejse sdua ta zgjas shum por vec doja te thoja qe sdo jesh pjestar i stafit te dhomave #shqiperia e ndihme per dy arsye:
1) Kush mund ta dij qe sja ke dhen ti vet passin?
2) Po te jet e vertet qe te kan vjedh passin sepse keni te njeten adres o te njeten sall mund ta vjedhin perseri.
Gjith te mirat....

LEZHACITY

Primus registratum

Pershendetje Timi
gezohem qe e dike dhe vete qe ste kam share une personalisht,mua me vjen shum mire qe me beson qe skam qen une edhe kjo me vinte me shum keq sepse me thane qe te kan ofenduar me nick name tim edhe kjo me bente qe te kerkoja falje sepse ja kam kaluar mire gjithmon , cdo caste edhe minuta ne albnetwork edhe as vet kultura nuk ma lejon kete gje qe ta bej,sa per nick name po thejne kodet e kartave te bankave jo me nje password chati, per mua me rendesi kishte qe po me beson qe skam qen une personalisht se sa acc ,une e kam kaluar shum mire si nje user i thjeshte po ashtu edhe kur isha operator,desha te theksoj per punen e ip te internetit nuk e kam ne salle personin qe me ka hackuar nick po kemi te njejten ip ai eshte ne qytetin tjeter (kukes) e une ne lezhe pak rendesi ka per ju , gjithsesi flm qe ke marr mundimin qe te shkruash edhe ti mendimin tend te QARTE dhe te PRERE , per mua ishte kenaqesi qe isha pjes e stafit albnetwork edhe besoj qe do jem perseri nje user i rregull i albnetwok , desha te thoja dhe besoj qe ka edhe nje mundesi te dyte ???

Dorela

Primus registratum

pershendetja LEZHA_CITY me vejn shume keq qe te ka ndodhur kjo gje pikerisht ty qe je nje nga aop-et me te edukuar e me paqesor.shpresoj qe Timi ta marr para sysh kerkesen per nje mundesi te dyte,se ti me te vertet e meriton,rrespekte ty edhe Timit gjithashtu.

S

Scorpion

Guest

S'me takon mua te vendos, por gjithsesi besoj se duhet ti jepet nje mundesi LezhaCity, dhe "gabimi i meparshem" ti vleje per me pas.

LEZHACITY

Primus registratum

Pershendetje all
flm qe moret mundimin qe tme shkruani dhe te shprehni mendimet e juaja ketu , qe mbreme mora vendimin qe te japi dorheqjen nga chati dhe thashe tju falenderoja te gjithve per rrespektin qe me keni bere ndaj meje deri me sot , per mua ishte nje eksperience shum e bukur qe kur hyra ne chat per here te pare , para 5 vjetve e deri me sot , dua qe tju kerkoj te falur ndonjerit ose ndonjeres qe mund tja kem prishur qefin pa dashje, dhe moderatorit do i kerkoja qe te fshije temat e kerkesave per acc e i kam bere per mos me zen vend kot me kot , nuk po zgjatem me shum po vec tju uroj te gjithve FAT E MBARSI NE JETE & shnet e jet dhe euro s ame shum..........................me Rrespekt LEZHA-CITY Lezhe.

A

arabesque

Guest

Ore Plako nuk eshte e thene qe duhet te japesh doreheqjen pasi eshte absurde.Ne internet ose me sakte ne chat jemi mesuar te kalojme nje pjese te mire te kohes kur ndodhemi ne shtepi ose dalim ne ndonje qender interneti.Nuk ke pse te heqesh dore nga dicka qe nuk ia vlen te heqesh dore.Une te sugjeroj qe mos ta besh kete gje,nuk ke pse.E di qe ke qene user dhe aop i rregullt por ctu besh atyre qe pelqejne te bejne jeten e nje hajduti ne internet. Ku ne jeten reale jane njerez te lodhur,pasi jam i sigurte qe keta qe kane abuzuar me ty chatues si puna jone jane,dhe u pelqen te bejne rolin e dhelpres duke share ne emer te dikujt tjeter.Me respekte H2O

never

Forumium maestatis
Re: asfsafasfas

ske faj o lezha je me tan men nje aop shembullor dhe po te isha si disa te medhej do te kisha shtuar sop me kohe ty se nga 8 sopat aktual qe ka shqip nese sgaboj vetem nja 4 jan te sakt te tjeret jan leka kulo thojn italianet pa ofenduar asnje sop gjithkush ka vendin e tij por nese disa hiqen si te sinqert dhe te shenjt te shikojn pak veten ne pasqyr dhe te jen pak inteligjent me veten ta pranoj dhe deshtimin jo te qajn e te bejn shume gjera qe te qendrojn prap si sopa
laugh.gif
rroft lezha :p