Nga se nuk do te hiqje dore kurre?

Hektor12

Locus omnem
Lum si ti paske gjera per te mbushur diten , une se di mbase perseris veten nga 2 personat me te dashur ne jeten time kurre skam per te heq dore ...

Hektor12

Locus omnem
edhe ti mire qenke..po ato s'ta mbushin diten?
Per momentin vetem on line pothuaj gjithe kohes jam me to fizikisht shume shpejt ... jam shume i kenaqur qe tashi per tashi e kaloj me to shumicen e kohes dhe po ecen ... edhe kete jave npm internetit pastaj perballe do jete mrekulli

Hektor12

Locus omnem
Se eshte e rendesishme ne aspektin social kjo gje duhet me e theksuar mire kete :p nga kush apo nga cfare ... vetem dy persona i dua me shume se jeten time dhe s'heq dore nga ata kurre

Hektor12

Locus omnem
Nga se ... nga jeta ime sic eshte me ulje ngritje ashtu sic vjen dhe sic me eshte percaktuar, nga dy personat qe i kam thene disa here i dua mbi jeten time, nga ajo qe do te me jepet sic e ka shkruar i madhi te jete jeta ime ...

Hektor12

Locus omnem
Sa keq qe flitet pa pergjegjesi ... nese ka gjera me te rendesishme qe nuk mund te hiqet dore jane ato qe i japin kuptim jetes tende ...te tjerat jane efekte ose frustime kur je i paplotesuar tamam ... me reciprocitet nderveprim dhe mardhenie te dyaneshme nuk ka pse te ndryshosh ne shume mesazhe duke dhene versione sa per te plotesuar nr ose te dukesh qe je ketu ...

Hektor12

Locus omnem
Po pusho apo smundesh ... se me mire do jete pa ato se sado qe eshte e lehte ndihesh e varur pastaj duhet edhe ta durosh ndonjehere ...