Nga se nuk do te hiqje dore kurre?

Eléonoré

Valoris scriptorum
Nga drekat dhe kafeja qe pi me nje shoqen time Suzana. Nga debatet e kendeshme qe shkembej me te dhe nga deshira e mire per te dhene cheerfully gjithcka qe zoteroj menderisht per t'i dhene pergjigje pyetjeve te saj.

Kur e ndjeu veten ne faj qe bashke me te dashurin Andrea kishin asgjesuar edhe nje bebe drenush per te cilin ishin te ndaluar ligjerisht une e CILA nuk le absolutisht ASGJE pa pergjigje justifikuese i thashe: Edhe pse ligji e ndalon, nje bebe drenush i asaj moshe i ndare nga e ema do te ishte bere preh e dhimbjeve te medha nese do te shqyhej nga ujqrit dhe ulkonjat. Nje plumb ne zemer dhe vdekja e shpejte eshte dicka me fisnike, e pare nga perspektiva e drenushit.

Ne kur vrasim vrasim. Eshte ana tjeter qe te le te vuaj.

Nje dite u ktheva ne lion-like mode. Kisha kohe pa ngrene mish vici. Ushqehesha vetem me gjokse pule dhe tenderloin te derrit (mishra te bardhe vetem). Ate dite u habita qe kur pashe nje bythemadhe te trashe, ne Supermarket, desh iu vervita ne mullaqe per t'a kafshuar. Aty vendosa te perdorja mish te kuq dhe bleva nja dy kg mish vici me prerje europiane qe sherben per gjellera te tipit tasqebab ne shqip ose beouf-bourgignon ne Frengjisht.

Eleonore

olofssonlarstony

Forumium praecox
Përshëndetje Z. dhe znj
Numri im (whatsaap) : +46705117485
Ju lutem, më lejoni këtë publikim në grupin tuaj për të ndarë dhe zgjeruar shërbimet tona mbështetëse.
Ky mesazh ka për qëllim individët, bizneset e varfra, bujqësore ose bizneset e tjera dhe të gjithë ata që kanë nevojë për një hua të veçantë për të rindërtuar jetën e tyre.
Keni nevojë për kredi me para midis individëve që variojnë nga 20000 € në 5.800.000 € me një normë interesi shumë të ulët prej 3% në vit midis individëve
Për të përballuar vështirësitë financiare të ditës për të dalë më në fund nga ngërçi që provokojnë Bankat dhe institutet financiare, me refuzimin e aplikacioneve tuaja për kredi ose norma shumë të larta.
Unë jam një individ i ekspertëve financiarë suedezë që janë në gjendje t'ju bëjnë një hua në shumën që ju nevojitet dhe me kushte që do ta bëjnë jetën tuaj më të lehtë dhe do t'ju lejojnë të realizoni projektin tuaj.
Këtu janë fushat në të cilat unë mund t'ju ndihmoj:
* Kredi Financiare
* Kredi hipotekore
* Hua për investime
* Auto kredi
* Borxhi i konsolidimit
* Linja e kredisë
* Hipotekë e dytë
* Shlyerja e kredisë
* Hua personale
Ju jeni mbërthyer, ndaluar dhe nuk keni favor të bankave ose më mirë keni një projekt dhe keni nevojë për financim të kontaktoni me mua tani në 0705117485 ose më lini mesazhin tuaj
Adresa ime e emailit: per.larsen.capital@gmail.com