Neser eshte dita e fundit e jetes tende..... cdo beje?

Re: Neser eshte dita e fundit e jetes tende..... cdo beje?

Mah...nuk e kam menduar ndonjehere,por nuk eshte se do beja kush e di se cfare,mund te them qe do te shkoja ne xhami dhe do te lutesha!

crazy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paralele:
[qb] Edhe un ta mbeshtes mendimin dashuri gjith diten po po vras trunin me ke se tani qe jam singe:)))duhet me gjet ndonje:))) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
a e ke deshiren ti,pa per te gjetur s'eshte shume problem.

shine*

Primus registratum

Po ta dija vetem une qe do ishte neser rrezik do çmendesha nga ideja per te bere gjithçka qe e kisha lene per ta bere ne te ardhmen, edhe qe do te ishte neser sdo kisha kohe ti beja. Ndersa po ta dinin te tjeret bashke me mua, rrezik do vinin per vizita te me ngushellonin, zakoni Shqiptar si gjithnje.....

:smash: :wave:

koppertoni

Primus registratum

Ju po talleni huh?

Hmmmm cfare do beja une? What. Me speck of dust. Do qaja jo sepse do le jeten time frymore por do qaja per ato qe nuk arrita te beja. Come one guys! Behuni njerez te ate dite. Keni qare kur u lindet.
Behu Burre apo Behu Kafshe?

Nuk i di per myslymanet. Po flas per ata qe jane te krishtere. Per inerci e beni kryqin apo e ndieni forcen kur e beni kryqin?

entelush

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif do shpresoja qe te mos ishte e vertete .....derisa te realizoja ato gjera qe dua...pastaj do ti thoja: EC TANI PO TA MBAJTI ***** ....... /pf/images/graemlins/laugh.gif

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Jeta eshte e dhuruar nga dikush tjeter nuk eshte e kerkuar prej nesh, ashtu dhe ardhja ne kete bote dhe ikja prej saj. Nese do ju parashtrohej situata ku ju jepej nje informate e tille si, Neser eshte dita e fundit e jetes tende.....
Cdo benit? Si do reagonit dhe cfare do permbushnit ndaj kohes qe ju ka ngelur mbi kete toke?

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1.... [/qb]
se mar vesh kete frazen lart se chyn te kjo tema...

romeo

Forumium maestatis

do prisja qe te vinte fundi! :lol:

BISOU

Primus registratum

E DI CFARE DO ME KENAQE TOTALISHT NE DITEN E FUNDIT TE JETES?????
Falenderoj Ameriken per Credit card first :goofy:
Do te rentoja nje avjon me pilot personal dhe do te shetisja gjithe boten ne lartesine e dukjes totale dhe do te vdisja me te vertete e lumtur :cool:

Sokol saliu

Primus registratum

Do beja kete .......,ate,thjesht nuk do benim asgje.Koha e paralajmerimit nje ditore eshte shume e shkurter te zgjoheshim nga tronditja e pesuar,per vdekjen qe eshte duke ardhur.
Une per vete thjesht do udhetoja ne dokumentarin e jetes sime qe nga vogelia e deri tani,do cmallesha me kujtimet ,ato te bukurat dhe ato te trishtuarat.
Do isha bere dhe gati qe kur te trokiste ne dere ,te mos e vonoja pasi do kishim rruge te gjate per bere.
Thone se ferri eshte me larg se parajsa ......................Apo jo?

Erind

Forumium maestatis

Ne fillim do ti peshtyja ne surrat nje njeiru dhe pastaj do ta puthja.

Florus

Forumium maestatis

Po ta dija qe neser do ishte dita fundit e jetes sime (larg qofte) do te organizoja nje party ku do te ftoja te gjithe ata qe njihja /pf/images/graemlins/smile.gif do kercenim, do kendonim, do benim qejf :goofy: sikur asgje te mos kishte ndodhur. E rendesishme eshte ta jetosh ne max diten e fundit dhe te vdesesh i lumtur (mundesisht i dehur qe mos ta marresh vesh) :angel:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Po ta dija qe neser do ishte dita fundit e jetes sime (larg qofte) do te organizoja nje party ku do te ftoja te gjithe ata qe njihja /pf/images/graemlins/smile.gif do kercenim, do kendonim, do benim qejf :goofy: sikur asgje te mos kishte ndodhur. E rendesishme eshte ta jetosh ne max diten e fundit dhe te vdesesh i lumtur (mundesisht i dehur qe mos ta marresh vesh) :angel: [/qb]
Nuk ma mer mendja qe do beshe ashtu po ta dije me siguri.
Une nuk do doja njeri afer vetes por deshiroj te jem ne shpin time, aty ku kam ter kujtimet e viteve qe u rrita ne te.

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""

do te doja te isha ne maje te nje ajsbergu qe te mundesha ta fundosja..pastaj,ne fund te detit te perfundoja... :rolleyes:

^_^

Primus registratum

Do ktheja koken mbrapa per here te fundit!

Nese do qeshja ose do beshtyja ket nuk di t'jua them varet nga ajo qe do shikoj.

S6T6N6

Forumium maestatis

hehehe neser eshte, sa mire, kam sot gjithe diten perpara /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

Do shkoja ne kishe do lutesha per mekatet qe kam ba, dhe do e kaloja gjith diten me familjen time dhe njerezit e dashur.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] Po ta dija qe neser do ishte dita fundit e jetes sime (larg qofte) do te organizoja nje party ku do te ftoja te gjithe ata qe njihja /pf/images/graemlins/smile.gif do kercenim, do kendonim, do benim qejf :goofy: sikur asgje te mos kishte ndodhur. E rendesishme eshte ta jetosh ne max diten e fundit dhe te vdesesh i lumtur (mundesisht i dehur qe mos ta marresh vesh) :angel: [/qb]
Nuk ma mer mendja qe do beshe ashtu po ta dije me siguri.
Une nuk do doja njeri afer vetes por deshiroj te jem ne shpin time, aty ku kam ter kujtimet e viteve qe u rrita ne te. [/qb]
edhe mu s'ma merr mendja po ec mo, tem koti, pergjigje koti :shrug:

Laura16

Primus registratum

Pyetja eshte shume e lehte por pergjigjja eshte shume e veshtire,,dhe besoj se do duheshin nete te gjata dimri per te thene ate qe me te vertete ne do te benim nese do ishte dita jone e fundit e jetes!eshte e tmerrshme vetem ta mendosh,,,e jo me te perjetosh ate ndjenje te akullt frike!

mostro

Putraku

Nuk do shikoja ndeshjen Milan-deportivo..
do beja cdo gje tjeter.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

erisa

Primus registratum

hehehe ca temash hapni o njerez.Pak qe jetojme me mall dhe nostalgji ..po dhe friken e vdekjes na futet tani.
Ok une sikur te kisha dhe nje dite per te jetuar..do shkruaja nje ditare te gjate ku tregoja jeten time si dhe po me doli koha do merrja gjithe njerzit e mi me te dashur dhe shoqerine e shkolles (ne shqipri)ne telefon per tja degjuar zerin per her te fundit :cry: