Nese femra do te drejtonte boten ...

smino

Primus registratum
as nuk mund ta imagjinoj dot....e frikshme!Varet cilat lloj femrash do ishin ne krye

mirdita

Papirus rex
nese femrat do te drejtonin boten ,o te shkretet ne ...............nuk mund te imagjinoj si mund te ishte ajo...............e shkrete.........ose thjesht do te shkaterrohej
Nuk do te ishte e shkret por do te ishte me mir sesa te drejtonin meshkujt se femrat jam me te zonja ju meshkujt mendoni se vetem ju mund ta keni boten ne dor ama gabim e medoni se edhe femrat mund ta ken boten ne dor edhe ne jemi te gjith te barabart si meshkujt ashtu edhe femrat :)

Sekreti

Forumium praecox
nese femra do drejtonte boten...bota sdo kishte nevoj per nje lufte te trete botrore...shkatrrimi do vinte pa u ndjer

INIT

Forumium maestatis
Perse kush mendoni ju qe e ka drejtuar boten deri me sot ?! ( Femra e ka fut boten ne shishe !!!!);):D:p

evi way

Primus registratum
Ore sa e shemtuar ajo kenga e Beyonce Who rules the world. Vetem nje refren ka dhe duket si pellitje dhe jo si kenge.
Nuk duhet ngritur zeri per te treguar kush e drejton boten nese me te vertete e drejton ...
valla kanga mun me kan si pellitje ama beyoncen me e pas ti boten ja kishee dhon ...LOL

Bardhyli00

Forumium maestatis
akoma ketu jeni ju ,po kam nuk e keni kuptuar se bota pa femrat do te ishte nje mrekulli ,sepse nuk do te degjoja mamin ,kur me zgjonte cdo mengjes,e te tjera si keto ............hahhahhahah

Rrezart

Forumium praecox
akoma ketu jeni ju ,po kam nuk e keni kuptuar se bota pa femrat do te ishte nje mrekulli ,sepse nuk do te degjoja mamin ,kur me zgjonte cdo mengjes,e te tjera si keto ............hahhahhahah
Ka edhe femra qe drejton boten

Bardhyli00

Forumium maestatis
koment eshte ky?????????degjo kur te mesosh te diskutosh me lajmeron se ketu rrotull jam,lojrat e fjaleve dhe shaka pa moment nuk me pelqejne

Sweety el

Locus omnem
Te flasim per sa i perket temes.femra e drejton boten me mire se sa mashkulli.marrim shembull qeverine shqiptare qe vetem debate dhe aspak kompromis.nese do ta drejtonte femer do kishte respekt dhe do ekzistonte etika e komunikimit.