Nese do te ishit edhe njehere 18 vjec,ca do te donit te benit?

Ismail.Qemali

Forumium praecox
Dua edhe 6 muaj te behem 18 vjec :/,gjithsesi kam deshire te di mendimet tuaja ne lidhje me kete teme...Kam vene re se shumica e anetareve te forumit jane mbi moshen 18 vjec dhe dua tja pyes,''Nese do te ishit edhe njehere 18 vjec dhe keni mbaruar gjimnazin,ca do donit te beni?

Do te doni te studioni apo te filloni direkt pune apo......?

P.S: Une skam arrit akoma :D

Mistrec

Forumium maestatis
Te isha dhe njer 18 vjec do beja te njejtat gjera qe kam ber.
Keshill: "studjo"Se esht me shum e rendesishme do te te duhet ne jet ShUM pershembull un skam pasur mundesit te studjoja po ti kisha do studjoja. Nese i ke mundesit StUDJO

Yllina

Primus registratum
Kurr kurr nuk de e beja nje gabim qe e kam bere..,dhe qe do tjem gjithemon e penduar!

Al-Punk

Still here
Dua edhe 6 muaj te behem 18 vjec :/,gjithsesi kam deshire te di mendimet tuaja ne lidhje me kete teme...Kam vene re se shumica e anetareve te forumit jane mbi moshen 18 vjec dhe dua tja pyes,''Nese do te ishit edhe njehere 18 vjec dhe keni mbaruar gjimnazin,ca do donit te beni?

Lufto fort për atë që do. Ji gjithmonë me humor të mirë se njerëzit do të duan me shumë ashtu, dhe dil sa më shumë e mbyllu sa më pak

scadarsko

Locus omnem

fillo studimet dhe njekohesisht mundesh te punosh keshtu fillon pavaresin tende n jete...mos prit me nga prinderit por fillo e lufto per jeten tende keshtu nje dite do arrish majat e sukseit...te uroj fat dhe kujdes me femrat se vetem ato te bejn te biesh nga notat...

Ismail.Qemali

Forumium praecox
Lufto fort për atë që do. Ji gjithmonë me humor të mirë se njerëzit do të duan me shumë ashtu, dhe dil sa më shumë e mbyllu sa më pak
Faleminderit patriot,me pelqen kjo qe thate:''dil sa me shume e mbyllu sa me pak''

Ismail.Qemali

Forumium praecox
fillo studimet dhe njekohesisht mundesh te punosh keshtu fillon pavaresin tende n jete...mos prit me nga prinderit por fillo e lufto per jeten tende keshtu nje dite do arrish majat e sukseit...te uroj fat dhe kujdes me femrat se vetem ato te bejn te biesh nga notat...
hhahaha,kjo me femrat eshte e vertete ;) te kuptoj ,faleminderit :)

scadarsko

Locus omnem
Quote="ardiizazak, post: 1004318, member: 13390"]Hahahaha je bere pishman ee.ti thua me dorinen gjith jeten ee:p:p[/quote]
Qe ateher kollitem' nga qe filluam t dilnim lakuriq!po mos isha zveshur sdo ftohesha.......

Almaa'95

Papirus rex
Sjam shume me e madhe se ti,e sdo doja te jepja mend.. Nje keshill po ma degjove, zgjidh te studiosh degen qe ti do, e nese kjo eshte "Peshkim", beje.. dhe Peshko edhe ata qe te thone mos e bej :)

Une fillova fakultetin qe donte mami im, jo se gjendem keq, perkundrazi do kem nje jete shume te mire me te, e di! Por nga ana tjeter veten e kam gjetur gjithmone tek artet.. Shkencat ekzakte me mbysin!

Silencio

Primus registratum
Te isha edhe njehere 18 vjec,do largohesha nga shtepia dhe do studioja ne degen qe doja dhe jo ne degen ku donte familja.