Neo&Trinity

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum
Re: Neo&Trinity

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] I cova i lajmerim une /pf/images/graemlins/blush.gif Shpresoj te hyje ndonjehere ne forum, se kishte kohe qe nuk shkruante me. Si duket qekur u plagos ate dite duke rene nga pallati nuk ka qef me dale /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush mo kush esh plagos jam vullnetare t'shkoj ti jap i ndihme

olti

Neo

Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] kush mo kush esh plagos jam vullnetare t'shkoj ti jap i ndihme [/qb]
Una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me dhemb zemra dhe kam nevoje per te me dhene frymemarrje artificiale me goje :devil:

:kiss:

Guest

Epo trinity nuk i doli neos se i do me me shume shpirtra. I do me me shume ai... /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Keshtu si beni ju ku del ajo! /pf/images/graemlins/laugh.gif I shtite friken, pastaj eshte dhe pak e ndrojtur /pf/images/graemlins/blush.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb]
Fillimisht postuar nga mAcjA:
[qb] kush mo kush esh plagos jam vullnetare t'shkoj ti jap i ndihme [/qb]
Una /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me dhemb zemra dhe kam nevoje per te me dhene frymemarrje artificiale me goje :devil:

:kiss: [/qb]
Buçi zemra te bej te sajn

dhe nj keshill merr nga ato gomat per frym marrje perdor gjyshja ime prej atyre

besoj se sdo kesh probleme me zemren :lol:

uneune

Primus registratum

o cuna e goca
po shka jeni ka i gjuhi trinitise edhe neos
per neon ska problem, po lini te qete njerezit njehere le te marrin fryme edhe pastaj ndoshta ju mbushet mendja edhe vine te then ndonje koment te tyrin.

ej e kam pare tinitine keto dite, nuk ka kercyer nga ballkoni, po e dini si eshte puna, krejt varet nga neo.
hajde neo e jepi pak zemer goces
/pf/images/graemlins/wink.gif :wave: :thumbsup: /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

me duket se po permendje emri im

jam gati te marr te gjitha pergjegjesite qe me takojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Pa he njehre cfare jane keto pergjegjsite??? [/qb]
Te qendroje bashke gjithmone me Te- dhe t'i jete krah i djathte Atij qe do shpetoje boten /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

Neo more mistrec

perfiton nga rasti qe trini eshte me pushime dhe ... direkte thashethemi :smash:

ne mungese te saj vetdeklarohem avokatja e saj cdo fjale e thene nga ana jote qe prek interesat e saj do te te sjelle koseguenca moralisht dhe financiarisht /pf/images/graemlins/wink.gif