Nenat

Guest
Re: Nenat

mama -

biri yt, ende qelb ere peshk! dhe ... ndonse, mbremja eshte teper e mahnitshme per ta quajtur nate; femija yt -

mama!!!

...zgjoj deren e apartamentit me te hidhuren psheretime te hapave te mi te bezdisshem, dhe ...

lotete e tu -

te heshtura - me presin perbrenda tuberkulozeve mure - te pangjyrtat imazhe te prinderoreve buzeqeshjeve te tua!

lodhja -

...deshira rritet bashme me te pabindurit floket e mi, se ...; dhe ... enderra nuk kam, vecse ...

mama -

dhe ... veshet ze me duar! ...perbrenda meje jehojnete paduereshmet klithmat e tua ...

mama!!!

... muzgut, tek me sillje ne jete! duke nxjerre kryet prej "mekatit te shenjte"; ... i pamekatuar, grindavec, ...

mama -

i pafajshmi imazhi yt me tremb! ... teksa vjedh idioma prej mitres se boshatisur te largesise ...

mama!!!

...besome, ... ende qaj, porsi te paperseritshmen minute kur me fale kete "dhurate" te pakerkuar - jeten!!!

klevis2000

Primus registratum
Re: Nenat

NJE HISTORI
Ishte nje here nje djale qe kishte probleme me nenen e tij nje dite u merzit aq shume sa ne mendje shejtani i coi qe te bente ate qe goja se thote dhe mendja se mendon ,te vriste nenen e tij i mashtruar nga i mallkuari shkon dhe merr nje thike dhe e godet ne zemer ja can gjoksin e saj me te cilin e kishte ushqyer me gji ja merr zemren nga gjoksi dhe niset me vrap .pengohet dhe bie Zemra e nenes dhe pluhuroset. ne ate moment degjon nje ze:"u vrave djali im i foli zemra e nenes".djali fillon te qaje per veprimin e tij dhe fillon ta laje zemren e pluhurosur me lotet e tij.merr thiken dhe do qe ta ngule ne zemren e tij por prape degjon zemren e nenes qe i thote:djali im mos ma ther zemren dy here."
MOS I THERNI ZEMRAT E NENAVE TUAJA ME SJELLJEN TUAJ.PO ZBATONI URDHERIN E ZOTIT NE KURAN .MOS I THONI ATYRE AS "OF"