Nek

Nek

Primus registratum
Nek

Pershendetje.Jam Nek besoj se pjesa me e madhe e chatisteve te rregullt me njofin. Bej nje kerkese per aop te #shqiperia&#ndihme.Komandat besoj se do ti mesoj te gjitha sic e kan bere edhe te tjeret.Un rri mbi 5 ose 6 ore ne dit.Shpresoj qe ta merrni ne konsiderate .Me rrespekt Nek /pf/images/graemlins/thumbsup.gifJa kalofshi mire

Nek

Primus registratum
Re: Nek

gagaga lale avash ti mer daje se shok edhe shoqe kam sa te dush /pf/images/graemlins/tonguee.gif dal po rri pjesen me te madhe ne dark

S

Scorpion

Guest

Nek he mer akoma se ke marre aop, babababab sa sop te keqinj qe kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif
qp2x6a.jpg

THUG-LIFE

Primus registratum

amon o THE KING vallaj pse tallesh me njerezit amon se mor vesh deri dje dhe ti u qaje keshtu dhe su tallte njeri me ty amon mer sa shpejt harroni si keni qene mer dhe tani na dilni me parrulla une sju mor vesh more njerez amon mer tregoni i pike karakteri mos tregoni veten kaq njerez te ulet dhe pa vlere si shume ketu qe dikur mbushnin shellet me ankesa logsesh dhe tani tallin trapin me userat qe kerkojne nje acces .une jom me mendimin e tonces dhe e mbeshtes ne te gjitha aspektet lejeni chatin more njerez se do perfundoni te mallkoni veten tuaj per kohen e humbur dhe njerezit pa karakter qe arritet te njihnit qe ju hedhin poshte per nje interes te vogel domethene per nje acces.
ps :amon mer kelto sa i shkathet je mer cun sa shpejt i kishe editu rregulloren e falkos dhe te emanueles appaapapapapapapappapapapapaa je bo njesh tani se te ka ra ne dore me qene moderator. sa per ta ditur ato qe kam thene une per rregulloren jane te verteta kjo eshte rregullorja adit (audit )dhe une e ti e dime shume mire /pf/images/graemlins/tonguee.gif
megjithate une te kuptoj ty ste ve faj pune leshi kokes pune klanesh lesh harapi me pak fjale (te kujtohen besoj)

hells_kitchen

Forumium praecox

* bon i stil sparkade .... ne i jep doren Scorpion*

THUG-LIFE pa mbru asnjonin ..... po me sa di une se kom pa i here scorpionin tuj fol ne chat ose tu thone noi ankes ne forum keshtu qe ska gjo per ti njel merak .....

Ti altino plako shife chatin si qejf se me mor ca problemesh te dalin aty ke per tu plak para kohe .....

Mos i ke vjedh nick ti atij Thug_life te dikurshem re se nuk te kom pas dite kaq te folshem ... gjith te mirat mos mi merr si ofeze kto me shume si keshille .... /pf/images/graemlins/smile.gif

Scorpion .... Patatinat i du lays sot una... shife noi nga to marka funit.... /pf/images/graemlins/smile.gif