ne shesh te grave

lil-butterfly

Primus registratum
Re: ne shesh te grave

:rockband: :rockband: :rockband: :rockband: :rockband:

ja ku i thashe te gjitha ne kete shesh grash :goofy: :goofy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira*:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb]
[qb] Jo,moj jo ka hyp ne maje te fikut me pershendet te emen e Zeqos ne maje te thanes.... :lol: [/qb]
Po ti i pe nga maja e molles :lol: [/qb]
Jo m'e tha e ema e Zeqos ,se e kam komshie..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Moiraaaaaaaaaa mos.......... :smash:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Jo,jo Zeqo nuk i them gje Dolces .. /pf/images/graemlins/wink.gif jo.... :lol: [/qb]
Moira te thash mos e ki per mamin tim se per mamin ta .......... sta them :mad: :smash:

Ca te thashe per mamin more....... :smash: :smash: ca te thashe ....oj ky..... :smash: :smash: mos me merr kot edhe ti tani..... /pf/images/graemlins/frown.gif

H

harap

Guest

dolen grate sheshit ketu /pf/images/graemlins/smile.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb] Ca te thashe per mamin more....... :smash: :smash: ca te thashe ....oj ky..... :smash: :smash: mos me merr kot edhe ti tani..... /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
ça THE EEEEEEEEEEE :smash: :smash: :smash:

Florus

Forumium maestatis

[qb] FloBo po munohet me majt ekuilibrin nen hije te fikut :devil: [/qb]
plasi ekuilibri edhe keteeej... :eek: po mire moj na bete edhe majmun cirku eee :smash: dolce une ekuilibrin e kam shume te mire dhe nuk kam nevoje ta demonstroj poshte (ose ne maje) fikut...
moira te emen e zeqos nuk e njof :shrug:
animaa ti mos u influenco nga keto se te bejne si vetja pastaj he te keqen :kiss:

Guest

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[qb] [/qb]
animaa ti mos u influenco nga keto se te bejne si vetja pastaj he te keqen :kiss: [/qb]
Jo jo une e kam ruajtur veten jam akoma goce e mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Florus

Forumium maestatis

ashtu posi, ashtu posi, kisha besim tek ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

anima qesh se nuk i besohet as vete qe eshte akoma goc e mil apo jo anima :rolleyes: besoje besoje :angel:

Guest

Besojeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif te pershendes me kengen e Bojkenit /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

o animaaaaaaa o syni bukur se na nje her me duket sikur ke vne synim tim aty se e kam si shpirt lara lara e kam si Ylber(mos haroni te htoni marshalla :tipsy: )ej anima se desh harova nam nje puthje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

artiste fenk ju fenk ju :kiss: shof qe e paske moto ket kongen e bojkenit /pf/images/graemlins/laugh.gif hej hej, hej heej
moira ene ti hyn ke te milat po he mos u meno :idea: vetem se me ke vjedh avatarin :smash: apo ta kam vjedh una :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

po sepse duhet burrat per grate se kupton ti?