Ne plazhin e Durresit

jona20

big bum bam...
Re: Ne plazhin e Durresit

Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Ne mes te Hekurudhes dhe ilirise.... papapa.... aty ku kercet topi futbollit si ne harados... [/qb]
biç vollej dhe me pas "lotta nel fango" ti me zeven /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca gallate amon re...vetem per pisilliqe te shkon menja ty...une them lotta nel mare me mire e, me te kap ty nazho me te zhyt mire e mire.

simply_me

Primus registratum

he e vendoset dt-en apo jo???une ne fillim te gushtit iki nga ketu..do ishte shume funny te takoheshim njehere ne shq me ju te forumit /pf/images/graemlins/wink.gif

elvis

Primus registratum

Me 15 korrik ju pershtatet juve te gjithve, nese jo propozoni dhe vendosemi me votime. Tani ju lutemi votoni per kete dite se eshte per mendjen time me e mira kohe.

Votat i numrojme dhe shumica do te fitoje pra se kur do te takohemi ne Durres.

hot

Hotgirl

Fillimisht postuar nga sapun rrogozhine:
[qb] po deshet nje "tour" te amfiteatrit, jua jap une se i di gjith tynelet permenc! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
un i di mo mir se ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
megjithse una svi dot kte vere /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]
Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]
Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Ne mes te Hekurudhes dhe ilirise.... papapa.... aty ku kercet topi futbollit si ne harados... [/qb]
biç vollej dhe me pas "lotta nel fango" ti me zeven /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ca gallate amon re...vetem per pisilliqe te shkon menja ty...une them lotta nel mare me mire e, me te kap ty nazho me te zhyt mire e mire. [/qb]
Une do ndihmoj Zeven . Ne fillim do te lag me uje , masnaj do kap llucin e do ta hedh trupit, do te gjuj me topa leshteriku qe ne mes te gushtit jane te padurueshem e ne fund do te shkund peshqirin qe te bohet trupi gjithe rone. /pf/images/graemlins/laugh.gif

personazh

Valoris scriptorum

ja dy betime tipike durrsake /pf/images/graemlins/laugh.gif , me det, rere, e ferkim lekure.

Goca

Primus registratum

Une jam dakort me ty Lara. Plazhi i durresit eshte prishur shume , po kush e ka fajin per kete?!
Me plazhin s'po merret askush. Te mos harrojme qe ne Durres eshte porti kryesor i Shqiperise , si rrjedhim trafiqet detare jane te shumta, mjafton te marim parasysh vetem tragetet e udhetareve e jo me anijet e mallrave dhe te peshkimit. Ndytja e ujit eshte normale, problemi qendron ne faktin qe askush nuk merret me standertete ambientale. Mjafton nje kontroll i ketyre anijeve per te pare se kush i ploteson keto standarte e kush jo, cila perdor substanca qe lejohen e cila jo. Organet e Bashkise se Durresit( qe per mua jane fajtoret kryesore te kesaj gjendje te mjerushme ), duhet te kuptojne qe ky eshte nje problem lokal, ndaj dhe duhet te veprojne duke marre masa . Kuptohet qe s'mund te imagjinohet te shkohet me ne plazh tek Ura e Daj Lanit, pasi eshte shume afer portit, por Durresi ka nje periferi te pashfrytezuar deri tani. Aty duhet te perqendrohet vemendja per te krijuar zona te reja , me strukturat e duhura , per t'ju pershtatur kerkesave te plazhisteve. Deri ketu mire , ja ku arritem tek pyetja qe ne te gjitha temat qe kane te bejne me Shqiperine, nuk gjejne pergjigje: Kush do ta beje kete?!

bimba81

Primus registratum

:lol: :lol: ke te drejte.filova tu qeshe une e?palzhi i durresit eshte bere per te qare :cry: :cry:

TEDI

Valoris scriptorum

Une per vete do shkoja anej ka Rrushkulli andej uji ka qen perfekt fare ene plazhi ishte i virgjer fare shume pak njerez me teper ishin banoret e vendit qetsi hesapi ene bukur ...

bimba81

Primus registratum

per fat te keq ky esht faji i njerezve qe jane pa edukate.une nuk arrij te mendoj se nje femer e hedh lines ne det me ta shpif mo. /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]
Mua nuk me intereson. me intereson qe kur shkoj te mos gjej me lines aty ku do lahem apo kopertona apo xhaketa apo shishe apo kavanoze. [/qb]
O Lare, pse te duket kaq e cuditshme qe ne det i hidhkan?! Ne Shqiperi plehrat nga s'hidhen, pervec kazanit te plehrave. Ky s'eshte problem vetem i plazhit, eshte i te gjithe shoqerise qe s'eshte edukuar akoma.

bimba81

Primus registratum

dialogu mes nenes dhe femijes:
femija:eek: ma me behet ....
mami:shko te keqen mami futu ne det dhe beje aty.
ca doni me juve kur nena e edukon femijen ne kete menyre merreni me mend te tjeret.

jona20

big bum bam...

ndoshta ne vlore ka me shume mirembatje,mgjtht eshte me pak i populluar se pllazhi i durrsit.

o njerez tani a po ju mbushet mendja ta bejme nje takim apo jo?

esvathi

Primus registratum

Edhe unë jam dakort për një takim në Durrës ose Tiran. Gjithsesi i will be there between 17 korrikut dhe 10 gushtit. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Une jam ne pune s'vij dot... /pf/images/graemlins/frown.gif

assassino26

Primus registratum

Ne bisht palle eshte 1 plazh shume i bukur,gjithashtu shume i paster.Nese lidheni me mua,jua tregoj.Do ngeleni te kenaqur.Eshte pak a shume si te jesh ne Sarande,por me ndryshimin qe sdo besh gjithe ate rruge.

elvis

Primus registratum

Qellimi ikesaj teme nuk eshte te komentohet
pllazhi I Durresit por mundesia e takimit te forumit aty. Nuk bejme pune me verejtje te ketilla, keni te drejte , por kete pune e kryejne pergjegjesit adekuat te asaj rrethine.

Mos harroni eshte me rendesi qe takimi te realizohet edhe pse Durresi nuk eshte perfekt vende, por sidoqofte eshte vende shqiptare.

Ilir Bllaca

Primus registratum

Mua me ka marre malli shume per Durrësin, ju thon c'te doni, i paster a i papaster.
Ne fillim te gushtit, mbasi kam ndejtur 2 jave ne Itali un do te shkoj me shoqen time Hollandeze ne Shqiperi, sepse kam shum deshire qe ta shikoj ate vend ku linda dhe ku kalova 13 vjet te femirise time. Dua qe edhe kjo shoqja e ime ta shikoj pak vendin tim dhe qe te ma kuptoj me mire identitetin dhe karakterin tim; pse jemi ne kaq djem te ngroht, pse bejm kaq shum shaka dhe pse nuk e lodhim trurin per gjera te kota. /pf/images/graemlins/smile.gif

Simpatikja.

Primus registratum

Thoni cfare te doni,po plazhi i Durresit eshte dhe mbetet nje nder me te preferuarit!Durrsi eshte king fare....! :thumbsup: