Kur me Kafshon te Gervish
Primus registratum
Re: Ne plazhin e Durresit
ne gusht në gusht se ather vij ne Durres una mi goc /pf/images/graemlins/tongue.gif
ne gusht në gusht se ather vij ne Durres una mi goc /pf/images/graemlins/tongue.gif
ca gallate amon re...vetem per pisilliqe te shkon menja ty...une them lotta nel mare me mire e, me te kap ty nazho me te zhyt mire e mire.Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]biç vollej dhe me pas "lotta nel fango" ti me zeven /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Ne mes te Hekurudhes dhe ilirise.... papapa.... aty ku kercet topi futbollit si ne harados... [/qb]
un i di mo mir se ty /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga sapun rrogozhine:
[qb] po deshet nje "tour" te amfiteatrit, jua jap une se i di gjith tynelet permenc! /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Une do ndihmoj Zeven . Ne fillim do te lag me uje , masnaj do kap llucin e do ta hedh trupit, do te gjuj me topa leshteriku qe ne mes te gushtit jane te padurueshem e ne fund do te shkund peshqirin qe te bohet trupi gjithe rone. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]ca gallate amon re...vetem per pisilliqe te shkon menja ty...une them lotta nel mare me mire e, me te kap ty nazho me te zhyt mire e mire. [/qb]Fillimisht postuar nga hajduti hurmave:
[qb]biç vollej dhe me pas "lotta nel fango" ti me zeven /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb] Ne mes te Hekurudhes dhe ilirise.... papapa.... aty ku kercet topi futbollit si ne harados... [/qb]
O Lare, pse te duket kaq e cuditshme qe ne det i hidhkan?! Ne Shqiperi plehrat nga s'hidhen, pervec kazanit te plehrave. Ky s'eshte problem vetem i plazhit, eshte i te gjithe shoqerise qe s'eshte edukuar akoma.Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]
Mua nuk me intereson. me intereson qe kur shkoj te mos gjej me lines aty ku do lahem apo kopertona apo xhaketa apo shishe apo kavanoze. [/qb]