Ne kerkim te kengeve...

fantazma454

Primus registratum
Re: Ne kerkim te kengeve...

pershendetje te gjitheve. Un jam nje antar i ri albforumit i interesuar ne muzik. nqs ka ndonje kitarist ktu qe mi gjen dot notat e 'jo tani - Djemte e detit'(& solo) do na boj nder te modh. ne pamundesi noi kenge tjeter shqiptare me akorde. me respekt te gjithve Arti !!!

Djep

Forumium maestatis

Per dafnen, fantazin dhe te tjere qe interesohen per Kenget e Shekullit...

Une i kam te gjitha, po i kam ne laptopin tim, dhe ne shtepi nuk kam lidhje interneti. keshtu qe nuk kam mundesi t'i shkarkoj diku pa qene i lidhur online.
Mgjt di kete link qe ka shume kenge, ndermjet tyre dhe Kenget e Shekullit, per tu shkarkuar:

http://forumi.zeriyt.com/index.php/topic,22175.360.html

Enjoy!

P.S: Bejeni copy-paste komplet linkun, me te klikuar nuk punon. Gjithashtu ajo eshte vetem faqja e fundit e asaj teme, keni dhe 12 faqe te tjera perpara per te eksploruar.

Mirsa

Primus registratum
Re: Kerkoj Kengen . . .

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ju lutem per kengen, Il Tempo Se Ne Va- Celentano

flm /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]

Guest

Djep flm...
Une si kam te gjitha kenget e Shekullit, por te preferuarat e mia i kam /pf/images/graemlins/smile.gif

Mirsa, ka dite qe kam dashur ta hedh kengen dhe harroja /pf/images/graemlins/angel.gif

Adriano Celentano - Il tempo se ne va

EB

Primus registratum

E ka ndonje "Lilly was here", eshte pjese me saksofon e luajtur nja nje mashkull dhe nje femer ne videoclip. Gjithashtu, po patet "Arrivi tu" te Gianluca Grignani do t'jua dija per nder po ma derguat i cik tek ebgcb@umkc.edu

DriniS

Ecejak

Une jam ne kerkim te kengeve: "Boulevard of Broken Dreams," Green Day dhe "Sometimes You Can't Make It on Your Own," U2.
Me linjen e punes i kemi te bllokuara portat per te shkarkuar kenge nga programet peer 2 peer, kurse ne shtepi me dialup s'ia vlen te tentosh shkarkime kengesh.
Faleminderit paraprakisht.

aka70

Primus registratum

Me modem normal nuk mendoj se eshte kaq e gjate si pune (gati 7min), pastaj po i deshe mund te takohemi dhe ti jap une, pa problem fare

DriniS

Ecejak

Me modem normal kur une kap 50Kbps, e shkarkoj nje 4MB mp3 per gjysem ore dhe ketu perfshihen ulje-ngritjet e shpejtesise se shkarkimit.
7 minuta = 420 sekonda dmth i bie qe modemin ta kem me 76 Kbps per te shkarkuar kengen prej 4 MB (dhe ta kem ne perdorim te plote dhe pa variacione).

Te mos dalim nga tema, mi gjen dot kenget ti marr nga interneti? :)

ana karenina

Primus registratum

Tonce e kisha fjalen nga cilat adresa ne internet. Me shpjego njecike si vihen kenget me lidhje? Apo si cdo doc tjeter? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Djep

Forumium maestatis

Ofroj ndihmen time per nje nga 100 Kenget e Shekullit - "Per Ty Atdhe" e Sidrit Bejlerit.

Shume mund ta kene kete kenge ne koleksionin e tyre, por jo ne versionin qe e kam une. Ata qe e kane degjuar, e kane te qarte se Sidriti ne fund te kenges devijon nga zeri BAS (te cilin e ka goxha te perpunuar, dhe qe i ngjan shume zerit te te paarritshmit Mentor Xhemali) dhe kendon disa vargje me zerin e tij karakteristik - paksa gay.
Une i kam bere me shume kujdes disa editime ne fund kenges, dhe ne kete version e gjithe kenga, nga fillimi ne fund, eshte me zerin BAS te Sidrit Bejlerit.

Per mendimin tim, kenga ne kete version eshte shume me tradicionale dhe shume me e pelqyeshme.

Enjoy!

http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=23426

^Res-Cogitans^

Primus registratum

&gt;&gt;&gt;Meckie Messer&lt;&lt;&lt; /pf/images/graemlins/tonguee.gif... mundsisht origjinal?! /pf/images/graemlins/wub.gif

Fenksh... /pf/images/graemlins/laugh.gif.