Ne kerkim te kengeve...

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum
Re: Ne kerkim te kengeve...

Me ka marre malli per ate kongen **SHQIPJA E ANDEVE** nqs se nanjoni bohet mar apo e ka neper duar le ta nxjerri ta nigjoj se kam kohe pa e degjuar.
flm

baboku

Primus registratum

O Gj...
kengen ta degjosh se kam por po te shkruaj tekstin:

se cu qethen nja dy deshe
dhe u be nje mal me leshe

do bejme triko xhamadaneeee..
me leshin e desheve tane

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga boke:
[qb] O Gj...
kengen ta degjosh se kam por po te shkruaj tekstin:

se cu qethen nja dy deshe
dhe u be nje mal me leshe

do bejme triko xhamadaneeee..
me leshin e desheve tane [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif pranej e kom dashin tim qe me kundershto mu e di ca thote ska trikotazh qe me mer persiper

geek

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Giti:
[qb] edhe une kam nji kerkese te vockel.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Bertie Higgins- Casablanca...nuk po e gjej dot /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
merre ketu:
Bertie Higgins - Casablanca

beje save target as sepse me duhet ta heq ate link pas ca ditesh /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sa ngajme ne shije mer ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea:

Edhe une po i kerkoj po ato gjona vec Djepi ose Ges durrsexi i gjen, s'kemi shpresa te tjera /pf/images/graemlins/frown.gif

capuni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Sa ngajme ne shije mer ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea:

Edhe une po i kerkoj po ato gjona vec Djepi ose Ges durrsexi i gjen, s'kemi shpresa te tjera /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
...pranaj s'mso ti se e ke menien ke konget! :smash:

geek

Primus registratum

[qb] Sa ngajme ne shije mer ti /pf/images/graemlins/laugh.gif :idea:

Edhe une po i kerkoj po ato gjona vec Djepi ose Ges durrsexi i gjen, s'kemi shpresa te tjera /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
s'ka shpresa te tjera hee??
si permetar i mire qe jam jua nis une nje collection te Laver Bariut, une kam shume ne fakt (pjesa me e madhe crapy 96Kbps) por kam zgjedhur ato me te mirat. vdes per "Laver Bariu - Kaba permetare.mp3" cuna dhe goca mos harroni 'right click save target as', linku nuk do qendroje shume kohe...
LAVER BARIU KOLEKSION

Kordelja

Valoris scriptorum

E para, Geek pse ke nderru Nickname dhe per me teper pse ke nderru avatar :smash: :lol:
Ka qene gjeja me e bukur qe kam pare ndonjehere.

E dyta dhe me e rendesishmja, une nuk i shkarkoj dot :cry: me jep server Busy dhe vazhdon e rilidhet here pas here :cry:

A cohen dot me e-mail keto?

godfather

Primus registratum

a di kush noj adrese (perveç fajtorit)ku mund te shkarkohen konge te fatma e hafsa zyberit, myslym leles e company...?

capuni

Primus registratum

audiophile, e kam provu 3 here deri tashi, sa shkon shkarkimi te 50 - 65% ndalon e nuk vazhdon mo. E ndan dot ne gjys ate file .rar?

flmn

geek

Primus registratum

do ta zberthej dhe do ti ve kenget si mp3, po jo sonte ama /pf/images/graemlins/wink.gif

capuni

Primus registratum

o godfadher, Myslym Lelen ta jap un se kom t'gjith albumin. ..po pate ti nai ftp ose google mail ti coj un. Po s'ashu, t'shof mos i vej me nai server.

capuni

Primus registratum

audiophile, leje mos u lodh kot me i nda se hyna me lidhjen e shkolles dhe i mora. flmn.

geek

Primus registratum

[qb] E para, Geek pse ke nderru Nickname dhe per me teper pse ke nderru avatar :smash: :lol:
Ka qene gjeja me e bukur qe kam pare ndonjehere.

E dyta dhe me e rendesishmja, une nuk i shkarkoj dot :cry: me jep server Busy dhe vazhdon e rilidhet here pas here :cry:
A cohen dot me e-mail keto? [/qb]
sa llogari qe kerkon ti e goc, po kur e nderrove ti nuk te tha njeri gje, aq sa s'po te mbaj mend se kush ishe /pf/images/graemlins/laugh.gif
avatari ishte i bukur vertet, degjo nqs ke marre kenget me thuaj se me duhet ti heq, nese jo attaccati al tram /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga audiophile:
[qb] mire ti, po c'thote bota? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Edhe une e marova pune minutash /pf/images/graemlins/smile.gif
Capuno hudhe me noi server taksirat /pf/images/graemlins/wink.gif