hej kalamoja,
nuk e di pse, perpara mundja te degjoja kenget tek fajtori( me realplayer)
kurse tani nuk mundem dot /pf/images/graemlins/frown.gif
mund te me thote njeri se pse?
dhe gjithashtu çfare duhet te bej per te mundur ti degjoj
fillimisht del downloading file atehere kur une dua vetem ta read
me pas tregon adresen e kenges dhe thote qe vetm nje pjese e ReadProcessMemory
ose WritePocessMemory eshte kryer
ça do me thene???
hey fjona.e provova prap tani,po me ndodh e njejta gje.
mesazhi qe del eshte ky:
WEB SITE NOT RESPONDING (ERROR 502)
THE WEB PAGE YOU ARE TRYING TO ACCESS HAS NOT BEEN FOUND ON THIS SITE.
THIS MIGHT BE BECAUSE.
. THE WEB SITE YOU HAVE REQESTED MAY BE EXPERIENCIND TECHNICAL DIFFICULTIES DUE TO A BUSY OR BROKEN SERVER. /pf/images/graemlins/frown.gif
mmmmmmmmmm edhe une e provova njehere tani dhe me doli dicka e tille. pa kliko njehere te refresh qe e ke aty lart te ikonat.mua kjo ma hapi.kliko disa here te refresh. me shkruaj po tu hap. /pf/images/graemlins/smile.gif
Kam disa dite qe po kerkoj 2 texte kengesh dhe nuk po i gjej asgjekundi... ato jane :
"ekzistoj" nga Julka (jo Alketa)e Top Albanias dhe tjetra eshte nga Ritfolk po kesaj te fundit nuk ia mbaj mend titullin por di qe diku ne text permendet: "edhe nese kjo eshte loje, nuk me pelqen te luaj"
Faleminderit per ndihmen /pf/images/graemlins/smile.gif
Faleminderit Fiona per linkun e gjeta njerin nga textet qe kerkoja (ate te ritfolk) kurse kur klikova per ate te Julkes me nxorri kete mesazh:
Dërgimi i teksteve është përkohësisht jashtë shërbimit.
Fluksi i madh i teksteve ka bërë të akumulohet shumë material, i cili duhet korrektuar dhe publikuar.
Po punojmë në integrimin e sektorit muzikor në një sistem të ri dhe fleksibël. Deri kur të arrijmë këtë ju ftojmë të vizitoni faqen muzikore dhe të na përcillni preferencat personale.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.