Ne kerkim te kengeve...

personazh

Valoris scriptorum
Re: Ne kerkim te kengeve...

kush ma gje titullin e kenges qe knojn Skunk Anansie tek filmi "L'uomo senza ombra". eshte skena kur protagonisti eshte duke i dhene Porshit kabriolet me volum ne maximum. u bona heker e s'me vje ne bote ne mend kjo kenga.

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Dot.essa:
[qb] Kush do tregohet nje cike xhentil/e qe te me gjej kengen "Il Mio Canto Libero " te Lucio Battisti
plsssssssssssssssssssss eshte shume e rendesishme per mua. :angel: [/qb]
nese se ke gjet akoma ta dergoj une ne mp3 .

:kiss:

Guest

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] O Dott.ssa e kerkova ne imesh une ate Sime a Napule po nuk e gjeta.

Chi avute ha avute
chi a date a date
scurdiamoci ste passate.

Eshte kenge sikur me tha apo jo!!! [/qb]
kenge o kenge.se ja kam dergu nje pjese te tekstit nje shokut tim para nja 2 javesh.dhe kur pyeta ma thane kengen.

tea, yllo e du se nuk kam noj version te bukur te ksaj kenge /pf/images/graemlins/frown.gif

TEA

Forumium maestatis

ho mi quella giusta ? che ti gusta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Baton84

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb]
Fillimisht postuar nga PrishtinaGirl:
[qb] tung juve

a din dikush ku mundem ta gjej ne mp3 kengen e MrELvis "Vajzat Shqiptare"???

flm /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
po gjithashtu edhe un e kerkoj ate keng !!! [/qb]
PrishtinaGirl dhe misstirona_15

Une para dy ditesh kam gjet kete faqje.
Aty shihni vete kengat. Mua meshume me pelqejn "2 Die 4 - Me Pelqen Cfare" dhe "Produkt 28 - Trokas"... Po aty keni edh eate kengen "Vajzat Shqiptare"

http://tirana.1colony.com/custom.html

P.S. Nese keni "Kazaa Lite", atehere melehte i gjeni dhe i beni kenget download prej interneti...

Gjithe te mirat.

Seriozi

Primus registratum

Ku mund ta gjej kete kengen:"tekila pi" (keshtu me duket)dhe kengetarja qe e kendon quhet Çiljeta (?).

Sulo_Kapedani

Primus registratum

Po ju them nje Fakt interesant /pf/images/graemlins/smile.gif
Djali im ( qe eshte 1 vjet e 1 muaj) kur del Ciljeta ne Tv me kengen e saj e shef gojehapur /pf/images/graemlins/smile.gif
Une them qe ai shef vetem pjesen e gjoksit ( sepse djali akoma ushqehet me qumesht) dhe po tentove ta ndrosh kanalin Qan me ze :lol:

Kaq kisha ! :wave:

Seriozi

Primus registratum

E çuditeshme se edhe mua syte aty tek gjoksi me ngelin,desha ta thoja qepari por kur pashe qe edhe djali Rrebelit te njejten gje shifte thash:mos e thuaj Mistrec se do thone pastaj:dy femije me syte tek gjoksi.Ne te vertete une i shoh dhe stringet,gje qe tregon qe jam pak me i madh. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps.Lara edhe une per mallin e kisha moj aman.

Genta

Primus registratum

Eh pra edhe une dua ta degjoj kete kengen, "don't **** with albanians". Me tha nje shoqe suedeze qe e kishte degjuar, ia kishte treguar nje shqiptare.

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Ja me thuj dhe titullin e kesaj te fundit te Kristina Agileres ??? qe e kendo me kemish nailoni /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kjo duhet te jete The Voice Within ne mos gaboj. /pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

nuk e di nese ndonje ketu ne af mund te me ndihmoje duke me gjetur tekstin e nje kenge te vjeter te demis roussos. titullohet "tout ce que je cherche est en toi". e kam kerkuar ne google, por ska asnje site qe ta kete tekstin (eshte ne frengjisht, siç kuptohet). do ti isha shume mirenjohes atij personi qe mund ta shkruante ketu se e kam fiksim kengen. :angel:

izdi

Primus registratum

PERSHENDETJE...kush mund te me ndihmoj si te gjej kengen ''ejani ju ftojme ne party'' te rudi,stine&xxl...TUNG

Mr.BroMan

Primus registratum

doja qe ju te kishit ne mp3 albumin e
e elida koreshit se po e kërkoj po spo e gjej

po kerkoj per dy kenge dasmash myzeqare ne formatin e mp3 ose wav

E kan emrin
Çke moj zoçkë që po qan edhe Vetulla Holla nga Elida Korreshi