Ne kerkim te kengeve...

Diddy19

Su@mi
Re: Ne kerkim te kengeve...

Duwsaku,ma dergo edhe mua "x ty ardhe"?? Te lutem... /pf/images/graemlins/smile.gif

P.S E ke mail-box-in plot...Zbraze pak te lutem!

Respekte,"D"

korn83

Forumium praecox

kush me thote ku mund te gjej kengen e MIKI MIX-it la mia buona stella???ka kohe qe po e kerkoj po nuk po e gjej???
e gjithashtu kush e mban mend si quhej grupi i bledar sejkos e elton dedes?

DEVIL-girl

Primus registratum

Kush e di ku mund ta gjej nje kenge te kenduar nga Leonard Bombaj dhe Aleksander Xhoka tek komedia me titull 'Nje nate sa nje jete' :confused:
Ne mp3 do jua dija per nder!

Princi i Bardhe

Primus registratum

o people si po ia kaloni....sot gjithe ditenkam qen ne int per te gjetur REQUIEMT te Mozartit dhe sbera dot gje ...sgjeta gje /pf/images/graemlins/frown.gif kush mund te me ndihmoje me e gjet jo per gje po me duhet patjeter.....me thoni ndonje faqe ose PM se si ta marr...ju faleminderit shume te gjitheve!!!
respekte
princi

GuJack20

Primus registratum

Korn...grupi quhej "Thunder Way"
Kane nxjerre nje album me titullin "The order Executors" vetem ne AudioKasete. Kenget duhet ti kem une ne MP3.

Princi...Requiem ndoshta ta gjej une...sot mbasdite do ta ve online... :smash:

Princi i Bardhe

Primus registratum

flm plako!!!
po cekicin pse ma dhe se se morra vesht /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca te bej une qe kma frike se mos me kapin me armbajte pa leje me cekic pastaj ti pi lengun universitetit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princi i Bardhe

Primus registratum

flm po u kujtova ca me vonese.... /pf/images/graemlins/frown.gif gjithsesi tani po i futem nje fshirje pm /pf/images/graemlins/wink.gif

seseli

Primus registratum

Ej djema ku mund ti gjej keto kenget e vjetra qe ka nxjer top albania free kuptohet

Princi i Bardhe

Primus registratum

seseli:
ca kengesh kerkon ti ???
kujt i thua te vjetra???
se une kam shume te top albanias po nuk e di se cilat te duhen....shnet
princi

DEVIL-girl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GuJack20:
[qb] Devil...çfare te duhet??? [/qb]
Kerkoj nje kenge te kenduar nga Leonard Bombaj dhe Aleksander Xhoka tek komedia me titull 'Nje nate sa nje jete'
Ne mp3 do te ta dija per nder!

seseli

Primus registratum

Ej keto cd qe ka nxjere tani kohet e fundit jqne te vitenve 60-90 se di mire por qe i ka nxjere tani rop albania dhe ate kengen adx-mesnata po ma gjetet se e kam fiksim

La-Piovra

Primus registratum

KAM ME TEPER SE 6000KENGE SHQIP NE KOMPIUTER DHE KAM SHUMICEN E KENGEVE SI TE SHQIPERISE ASHTU EDHE TE KOSOVES KUSH ESHTE I INTERESUAR ME NDERRUAR KENGE TE ME SHKRUAJE

hudra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga La-Piovra:
[qb] KAM ME TEPER SE 6000KENGE SHQIP NE KOMPIUTER DHE KAM SHUMICEN E KENGEVE SI TE SHQIPERISE ASHTU EDHE TE KOSOVES KUSH ESHTE I INTERESUAR ME NDERRUAR KENGE TE ME SHKRUAJE [/qb]
A e keni CD e re te Aleksander Gjokes.