Ne cfare shekulli jetojne shqiptaret e albforumit?

astronaut

Primus registratum
Ne cfare shekulli jetojne shqiptaret e albforumit?

Teksa po lexoja disa shkrime pyeta veten se ne cilin shekull jetojme ne me mendimet, idete tona si dhe me edukaten, kulturen qe prezupozojme ta kultivojme ketu.
Perderisa nuk ka unifikim, mendoj se ne shqiptaret e albforumit jetojme shekulli e XIII.
Larg shume larg thashe me vete jemi.
:rolleyes:
A nuk eshte keshtu?

astronaut

Primus registratum
Re: Ne cfare shekulli jetojne shqiptaret e albforumit?

Ku eshte problemi Lara qe ty nuk te pret koha?
Une temen time di ku ta ve dhe po te ishte per Teologji, Histori, Politike, Thashethem apo ne nje nga ato faqet ku mund te mendoni ju, do ta kisha bere.
Tema eshte hapur per tu shtjelluar ne ate forme qe forumast te japin trajten e duhur.
Tema ime eshte nje shtjellim i forumit Diskutime Shoqerore.

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Pirust:
[qb] Teksa po lexoja disa shkrime pyeta veten se ne cilin shekull jetojme ne me mendimet, idete tona si dhe me edukaten, kulturen qe prezupozojme ta kultivojme ketu.
Perderisa nuk ka unifikim, mendoj se ne shqiptaret e albforumit jetojme shekulli e XIII.
Larg shume larg thashe me vete jemi.
:rolleyes:
A nuk eshte keshtu? [/qb]
Un per vete i kam than vetes te jetoj nga nje shekull per vit, kshu qe per momentin e kam prefiksin 2 me ca bizhdile prapa :wink:
U kenaqe?

astronaut

Primus registratum

Mbylle nuk ka problem.
Do ta hapi ne nje forum tjeter shqiptar me nje botekuptim tjeter.
Faleminderit qe nuk e mbyllet menjehere megjithate gezojuni deshires se qenit autoritar dhe prepotent dhe mundesise per ta shfrytezuar postin ashtu sikur deshironi. :wub:

jula

Primus registratum

Gjynah, mos e vij ne siklet: harroi c'drejtim kishte nder mend ti jepte... /pf/images/graemlins/smile.gif

Per gjasme temen: pershendetje nga shekulli i kaluar. Po s'e kuptova mire 2001shin, s'e shkel. /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Pirust:
[qb] Mbylle nuk ka problem.
Do ta hapi ne nje forum tjeter shqiptar me nje botekuptim tjeter.
Faleminderit qe nuk e mbyllet menjehere megjithate gezojuni deshires se qenit autoritar dhe prepotent dhe mundesise per ta shfrytezuar postin ashtu sikur deshironi. :wub: [/qb]
Ke shume te drejte: Njeriu eshte gamor me shkolle!

astronaut

Primus registratum

Po mire me mua e gjetet ju te shfryni nervat tuaja?
Uuu nenebardha c`i ka gjetur vajzat e alobforumít sot?

Kordelja

Valoris scriptorum

Edhe une e shekullit te kaluar jam /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bera rehat kyr hyri 2001 se askush nuk e quante 2000 shekull te ri, ah keta matematicienet :angel:

Kordelja

Valoris scriptorum

Unifikim nuk ka, se shoqerite nuk jane fotokopjatrice qe prodhojne pamje te njejta pa jete e goje, aq me keq tru, as nuk eshte makineri ose prestare precize.

Ndoshta duhet para tjetersoj, por me sa di une e kemi nje teme : Perse ne shqipetaret jemi ka prapa bote /pf/images/graemlins/laugh.gif Une i kam dale anash botes, po ia marr ne krah /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

C'unifikim te keqen, tek nje teme tjeter une them "toma" e ky e merr per "Roma"...

unifikim, unifikim, unifikim... :idea:
"Workers of the World, *****!" :lol:

alinos

Forumium maestatis

Me leje: :lol: :lol: :lol:

p.s. Lare & Korde ndonje mendje te keqe per neser, se zbret Deda nga mali me shit bylmet ne qytet :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Gati jam po Linkun nuk po e gjej dot /pf/images/graemlins/laugh.gif