Ne burgun tim te thashethemnajes!

Danae

Primus registratum
Re: Ne burgun tim te thashethemnajes!

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Mos u ankoni. Kur po ngrijme ne ne Tirane ju duhet vetem ta qepni gojen. /pf/images/graemlins/smile.gif Dhe ketu temp shume te ulta kane qene [/qb]
u bane ma mire ti??

Kordelja

Valoris scriptorum

:lol: do me thethije kjo :eek: deri neser mezi po pres :lol: mos harro pipthin :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

:lol:

O Zot i ndiej algat mbi shpinen time te zeze tek mi qeron nje e nga nje :lol: dhe per cudi nuk me dhembin fare edhe pse eshte nje shkulje e mirefillte :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Ajo piano cope cope ishte :lol: harrove kur ia thyem telat :lol: lerna te shijojme gjendjen sorbente tashi :lol:

P.s.Me thethi me thethi :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Moj po mbaj cik qetesi :lol: ma theu shpinen qenja :lol: s'mban me tani dhe me shqyen kurrizin pa elegance dhe delikatese :lol: harroi qe e dua me te bute une :lol:

Me dhemb shpinaaaaaaaaa :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Pafshim neser e dashur /pf/images/graemlins/smile.gif Kalofsh bukur sonte :wave: dhe mos harro qe neser e kemi finalene :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif

I love new york

Primus registratum

hajde hajde Lara na i eksituat ato Taste Buds qe ne pike te mengjesit ketej nga ne me keto pershkrime aq te eksplicite te gatimit te kordeles, dmth midhjes se zeze /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

KOrdeleeeeeeee PM-ne /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Helen, nje keshille :lol: : Jo midhje dhe Enigmat ne sfond :lol: me mire degjoi me barkun bosh :lol: ta them shoqerisht.

Helena, e lexova /pf/images/graemlins/frown.gif dhe me duket sikur me ruajte dicka pa ma thene /pf/images/graemlins/frown.gif Makina s'kishte fare rendesi kshu se nga ajo kam kohe qe s'kam degjaur gje fare /pf/images/graemlins/frown.gif

bengu

Primus registratum

im starting to like this tema /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Sote midhjesh eeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

...nc nc nc une qe thashe se to vdes per tortelini me kater djathra /pf/images/graemlins/laugh.gif

Beng, the show is over /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kanalizo kenaqesite xhan se na more ne qafe /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

D-J

Forumium maestatis

Andale andale Arriba Arribaaa Eee haahh!!!!

Speeeedy Gonzalesssss /pf/images/graemlins/laugh.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
Beng, the show is over /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
vetem mos me thuj se une ia prisha lezetin show-it /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Dy t'rrafme bojne dom /pf/images/graemlins/laugh.gif jo dy mail /pf/images/graemlins/laugh.gif

...edhe mbaje lart.... autostimen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Amon a me bo fajde mu emaili mi? Preferoj te rrafmet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif do kete patjeter ndonje gje te mire pas /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me lejeeee?! Une dal vullnetar per te rrafmen!

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] A ka pjate me te mire se una /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo vallai ska, as pjat e as filxhon me te mire se ty ska /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kom ra mrena me faqen 14 /pf/images/graemlins/laugh.gif

:lol: :lol: