Ne burgun tim te thashethemnajes!

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Ne burgun tim te thashethemnajes!

Du foto dhe foto me rezolucion te larte eeeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif se nuk ta quj /pf/images/graemlins/wink.gif ose te vish pa te dale ngjyre bushtaleci /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

live mi live se rezolucionin s'kam ku e gjej /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

alinos, e pe Gjinushin te angazhuar per moskthimin e Berishes?

Cuditesiht kjo qenie me ka lene gjurmet e vemjes sa here e kam pare, sikur me kalon nje krimb ne hunde.

alinos

Forumium maestatis

Sot s'e pash, isha rrugeve deri ne mbremje! Lajmet nuk i degjova!
Skenderit i mbaj mend vetullat e trasha dhe lesheline ne sistemin e arsimit shqiptar...

Kordelja

Valoris scriptorum

Pikerisht aty e kam zanafillen dhe une te asaj ndjesi gri, minister qe hynte nga halja per ne zyre ne kohe te drejtash studimi.Turp per be dhe te mednosh qe e zgjodhen ne ate post si te pakompromentushem meqe ish bir gjenerali.

Moj ajof irma jote ajo kenga e atij BQ-se qe lyhet me makiazh eshte :confused:

gezim lame

Primus registratum

Hmmmm me ne fund po bie te pakten bore e hajrit qe e ka zbardhur mire... /pf/images/graemlins/smile.gif
per 5 muaj vetem bardhesi e ftohte asgje tjeter...

personazh

Valoris scriptorum

o Korde o llaftar...po si kalove nga Gjinushi ke BQ-ja me dy rreshta amon? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Lum si ti /pf/images/graemlins/smile.gif mbaj me zjarr oxhakun re se do na mberdhish /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nazh, fershellime, jam tu i vu dru zjarrit ke rreshti trete /pf/images/graemlins/tongue.gif capuni thote qe e boj oksimoron /pf/images/graemlins/laugh.gif

...gjeje vete tashi dicituren /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

Zjarr oxhaku dhe qirinj ne fakt.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Te gjithe shtepite dhe shkurret e peme jane zbukurrar me drita duket.... ehhhhh /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O ximiiiiiiiiii, kot nuk po flas per politiken une, ngaqe nuk du te mendoj per gje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif ky me permend qirinjte (apapapa me arome /pf/images/graemlins/laugh.gif ) qe jane dhe dobesia ime :rolleyes:

gezim lame

Primus registratum

Qirinjte jane aromatike dhe ne fakt tek tavolina kam edhe ca trendafile /pf/images/graemlins/tongue.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] Hmmmm me ne fund po bie te pakten bore e hajrit qe e ka zbardhur mire... /pf/images/graemlins/smile.gif
per 5 muaj vetem bardhesi e ftohte asgje tjeter... [/qb]
ta konsideroj si thirrje per ngrohtesi ??? /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

:lol: kush ta vuri aman :lol: ke ra me ndonje durrsak nga Shkallnuri sot se nuk ka mundesi :lol:

personazh

Valoris scriptorum

m'dergun nji PM, e thash pale kush ish...leje leje...ishalla nuk po posto mas meje te tema e albanes ai robi qe me dergoi Pm :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

nazhi, te kam thone mos e reklamo veten si moralist poshte e lart :lol: apo ke shkru ke tema Metroseksualeve dhe ti edhe.... :lol:

personazh

Valoris scriptorum

ke metrosexualt kam shkrujt i her t'vetme....po e pat kuptu ate llaf njeri une gris xhepin e djathte te xhinseve per bè /pf/images/graemlins/laugh.gif