Ne baqaret kete te premte...

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Ne baqaret kete te premte...

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Rrenc :mad: E thu tash qe pe din :mad: Por mos me e pas dite, s'te kishte shku mendja /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Rrenacake je vete! Biles rre ne veten tate duke menu qe sdo me binte menja per ty. Te gjith rrobt nuk jon i soj, si burrat ashtu ne grat. [/qb]
Po ti duro mo zemer /pf/images/graemlins/wink.gif Neser asht festa. Manena je i sigurt qe ajo dhurata ishte per mu :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Tema eshte bere fare Chit-Chat keshtuqe do lezovet tek Diskutime pa Kategori!

Pershendetje dhe ja kalofshi sa me mire sot e Diten e Beqareve! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

butterfly

Primus registratum

eh si vajti edhe kjo puneeeeeeeeeeeee.... /pf/images/graemlins/frown.gif

mostro

Putraku

Poshte beqarlleku /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kujt i rre menja se eshte me mire vetem,ateher ja ku po ja them se vetm QENT rrine vetem.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

Putraku,
Edhe qentë nuk rrinë vetëm po t'i lësh të zgjedhin. Qentë e egër dhe ujqit janë kafshë që jetojnë e gjuajnë në grup me një hierarki shumë të qartë brenda grupit.

Po vazhdoj para se të dal nga tema: Për ca veta ka kuptim ta thonë "më mirë vetëm" se gjysma që lihet pa thënë është "sesa me filanin apo filanen", apo "sesa në atë marrëdhënie që kisha vjet", etj.

fjala e urtë "më mirë vonë se kurrë" të çon tek mendimi "më mirë herët se vonë"

"më mirë vetëm se ashtu si isha" të çon tek "më mirë bashkë në marrëdhënie 'për së mbari' sesa vetëm" /pf/images/graemlins/smile.gif
d.m.th. ka më mirë, po ka edhe akoma më mirë

Iness

Primus registratum

O Darien ja paske nisur me filozofira sot? /pf/images/graemlins/wink.gif
Keq shume keq qenka puna... :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde po te dergoj une nje te perqafuar dhe te pucur te faqja... Me mire? /pf/images/graemlins/wink.gif

aleksander prosti

Primus registratum

hallall plako e ke than bukur punen e birrave,qe po t'bash icik llogarit i bi ma lir dreqi ta haj.pastaj ma mir t'festosh 15 sesa 14,14 pa dyshim asht ma e bukur por 15 kushton ma pak ama.asht ma mir t'jesh singell gjte festave(me perjashtim kur e kemi ne vet ditelindjen)

Ela_001

Primus registratum

E vertete kjo e fundit,

dje dolem me miq dhe ishim te gjithe single, ja kaluam fantazi fare, nje darke te lezecme, dhe pastaj ne nje pub ku vajtem me nje karroce, lol. Ishte me te vertete bukur. Dhe ishte the best Valentines I ever had in fact. Of course no mentioning of sex, but hey you can't have it all
unsure.gif

KATALLANI

Primus registratum

Une propozoj qe festen e Beqareve ta bejme National Holiday. D.M.Th qe kur te vije dita e beqareve me kalendar ne beqaret ta bejme pushim. He si mendoni.....????

Le_Routard

Forumium maestatis

Dakort jom edhe una, e gjujtmja osht pune me vete, e lodhshme fizikisht dhe menderisht!

/pf/images/graemlins/laugh.gif