Ne baqaret kete te premte...

NYC_GUY

Primus registratum
Ne baqaret kete te premte...

Hej me qe keta te dashuruarit shume , kane hapur nja 7 tema per SHen Valentinin , mendova ta hap nje teme per ju , dmth per ata , dmth per ne jo te dashuruait , per ne qe beqar jemi betuar /pf/images/graemlins/frown.gif .
me ato leket qe do blenit dhurata , shpenzojini per birra , rraki apo c du doje shpirti dhe bejani nga nje here gezuar gjithe beqareve te forumit , gjithe te zgenjyerve nga Shenjtori valentin . Gezuar dhe ne dasme te ciliminjve .

eM

Paper Moon
Re: Ne baqaret kete te premte...

Betimin te klubi e beqareve e kam... /pf/images/graemlins/frown.gif

Eni_883

Primus registratum

Une kerkoj azil politik ketu per diten e Shen Valentinit...too much pressure out there :eek: . Me mire i harxhoj paret per alkol :rolleyes: . Lejohet????

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga NYC_GUY:
[qb] Hej me qe keta te dashuruarit shume , kane hapur nja 7 tema per SHen Valentinin , mendova ta hap nje teme per ju , dmth per ata , dmth per ne jo te dashuruait , per ne qe beqar jemi betuar /pf/images/graemlins/frown.gif .
me ato leket qe do blenit dhurata , shpenzojini per birra , rraki apo c du doje shpirti dhe bejani nga nje here gezuar gjithe beqareve te forumit , gjithe te zgenjyerve nga Shenjtori valentin . Gezuar dhe ne dasme te ciliminjve . [/qb]
Aman-aman se na hapen koken me ket shen valentinin. Pu...pu...pu... Ca bojn per nje dite ne vit. Sikur s'jane me te dashurit/te dashurat cdo dit, por shihen bashke vetem nje dite ne vit. Me shume kane qef te bejne pesh-pesh-pesh ketu ne forum diten e shen valentinit sesa te bejne me te dashurat/dashurit e tyre. Vijne e hapin vjershat me njerez qe nuk e kane iden se ku bien e su ku jane. Po te dashurit apo te dashurat ku i kane xhanem :confused: :confused: :tipsy:

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Une kerkoj azil politik ketu per diten e Shen Valentinit...too much pressure out there :eek: . Me mire i harxhoj paret per alkol :rolleyes: . Lejohet???? [/qb]
Eni,
Azil të japim ne po s'besoj të të hyjë shumë në punë. Gjithë këta çuna beqarë këtu, s'të lë njeri të futësh dorën në xhep për pije, t'i sjellin radhë nga të gjitha anët. Le pastaj rreziku që të rrëmben ndonjëri dhe arratiset bashkë me ty edhe që këtu. /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

Iiiii du dhe une... A te vij edhe une me juve??? Ju betohem qe s'kam per te bere ndonje gje te madhe per shen valentin...
Please mos me nxirrni perjashta me shkelma.. /pf/images/graemlins/frown.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Dita e Beqarve o n 13 Shkurt ene bohet Feste e Fuqishme masnej te nesermen u Lerohet Veni Atyre te Dathurumve ...un jom i lire n 13 . Ika dhe erdha ...

Eni_883

Primus registratum

Perjashta ti e vogla. Mos mashtro dhe per shen valentin se je grua e martuar /pf/images/graemlins/smile.gif ke ardhur ketu per tia luajtur ndonjerit se te njof une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Muah xhan xhan lal se nuk me ben zemra te sillem keq me ty e di ti :rolleyes: Po njerezit ketu kane ardh per te qare hallet (tip support group ) ti duhet ti dish keto gjera si psikologe qe je /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iness

Primus registratum

[qb] Perjashta ti e vogla. Mos mashtro dhe per shen valentin se je grua e martuar /pf/images/graemlins/smile.gif ke ardhur ketu per tia luajtur ndonjerit se te njof une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif Muah xhan xhan lal se nuk me ben zemra te sillem keq me ty e di ti :rolleyes: Po njerezit ketu kane ardh per te qare hallet (tip support group ) ti duhet ti dish keto gjera si psikologe qe je /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
Thashe gje qe s'kam te dashur? E sheh nuk e kam thene ne ndonje vend...
Po une vetem doja te rrija me ju dhe tju qaja hallet... Eksperience pune doja edhe une...
Po meqe s'doni, mire tju behet... S'du as une tani! /pf/images/graemlins/laugh.gif

safe

Primus registratum

Une per vete 14 do ta kaloj ne krevat duke pritur te kaloj as tv sdo hap se vetem rob qe puthen ka .Mbahuni se vetem 12 ore zgjat dhe shpetuam per kete vit.

Erison700

Forumium maestatis

iness experience pune heee...
me duket se e paske me medyshje te dashurin...
po bo planet per jeten singel ma do menja /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eni_883

Primus registratum

Iness u merzite ti lal /pf/images/graemlins/laugh.gif (e di vete pergjigjen ti lol) jo jo mo s ik se te kemi xhan po he. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] Iness u merzite ti lal /pf/images/graemlins/laugh.gif (e di vete pergjigjen ti lol) jo jo mo s ik se te kemi xhan po he. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Shef Ti Iness . t thot lali i gjo ty . Shoku ose Shoqja ta Fut se Armiku ose Armikja te vret . Pranej dhe kto po te morin prap afer te te mos te te vrasin se t kan Xhan ... Eni Shif Pm I sec...

nardi71

Primus registratum

Ket klubin duhej ta hapia vete ne fakt se jam me plaku. :sleep:
Tashi me qe me keni shpronesuar kerkoj qe te gjejme nje formule per te me kompensuar-bie fiala me pranoni si sekrtear klubi-ose te rri te shes painta me birre dhe te shoh- sipas xhiros tju kthej fitimin :tipsy:

a-alket

Primus registratum

ikni merrni ndonje te dashur me qira tek cepi i erret /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Darien Sar:
[qb] edhe në klubin virtual po dalin tapitë :eek: [/qb]
Po pse ere Kush e ka Me dokumente kete . Duam Dokument Nga Kadastra dhe Hipoteka qe te bindemi qe eshte Klubi jot...

assassino26

Primus registratum

Ehhh nji edhe un ktu ke klubi kte shen Valentin,Do rri me Paperin se vetem un me ate jemi beqare me verte me plot kupimin qe i jep fjala :thumbsup:

Darien

Primus registratum

TEDI,
Unë nuk kërkova gjë. nardi71 u ankua që e kemi shpronësuar.