Ndoshta po afrohet fundi i Fidel Kastros

ilirjan

Primus registratum
Re: Ndoshta po afrohet fundi i Fidel Kastros

KUBA komuniste e Kastros eshte shfrytezuar nga CIFUTET dhe MAFIA AMERIKANE per "lavazh" dollaresh dhe SPIUNAZH ne favor te SIONIZMIT.

Miliarda dollare kane shkuar nga KUBA ne IZRAEL, dicka e ndaluar nga shteti Amerikan.

CIFUTET e Amerikes do mundohen ta mbajne kete shtet te IZOLUAR edhe mbas vdekjes se KASTROS.

KUBA konsiderohet TRAMPOLINA e dollareve drejt IZRAELIT.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Demetrio Scutari:
[qb] Ky do të ishte një lajm i mirë për tërë botën sipas mendimit tim... [/qb]
çfare quan ti lajm te mire ?

psh lajm i mire (bonne nouvelle) u quajt ringjallja e krishtit, pas kryqezimit e varrosjes se tij.

a e di kush e futi ne flamurin revolucionar, e beri simbolin e LIRISE, çegevarren, e pra VDEKJA mik.

po te kishte vdekur do te ishte padyshim fideli ne flamur. une them qe vdekja do e perjetesoje figuren e tij, pra me te vertet do te jete nje bonne nouvelle per te gjithe, e sidomos per kubanezet, te cilet do ti rrenjosin themelet e shtetit te tyre per kurre.

popujt kane nevoje per simbole, pa to, ata vdesin.

Mr.Wolf

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Demetrio Scutari:
[qb] Ky do të ishte një lajm i mirë për tërë botën sipas mendimit tim... [/qb]
Nuk e di nese e tere bota e vret mendjen te dije se c’sistem politiko-shteteror ka Kuba dhe cili eshte presidenti i saj,po edhe po qe keshtu ata qe interesohen drejtperdrejt nga vdekja e Castros,kesaj relikeje qesharake te Luftes se Ftohte,jane,pra,kubanezet e Kubes.Per ata besoj do ishte nje lajm i mire heqja qafe e zgjedhes 45 vjecare te diktatorit,njelloj si per shqiptaret kur ra komunizmi!

gurax

Pan ignoramus

A s'ngreme ndonje flamur dhe ndezim nje zjarr? Te jemi me shpirt kunder Kastros. Ai i felliquri me siguri qe ka njohur dhe Cheguevaran. /pf/images/graemlins/tongue.gif

-----------------
"I'm in awe, Lennier. The way you can take a straightforward, logical proposition and turn it inside-out so that in the end it says .. what you want it to say instead of what it actually means. Does this come naturally or did you .. attend some special martial arts class for the philosophically inclined?" -- Marcus, Babylon 5

Demetrio Scutari

Primus registratum

Unë nuk i kam uruar vdekjen askujt, edhe pse sigurisht nuk do të isha i trishtuar në rastin e vdekjes së një diktatori aq brutal dhe gjakatar... sipas mendimit tim, nuk ka asnjë ndryshim ndërmjet Fidel Kastros dhe Enver Hoxhes... 45 vjet në fuqi mjaftojnë dhe e përsërit që shpresoj se kubanët do të jenë çliruar sa më shpejti nga një burr aq i neveritshëm...