NDODHI TE VERTETA TE JETES TIME

elviskelmendi

Primus registratum
Re: NDOLLI TE VERTETA TE JETES TIME

"HUMBJE"
Sot eshte nje dite mjaft domethenese,
jo se kam taku nje shoqe te cilen se kisha
pa tash 6.2 muaj por se kam humbur dicka qe sdo
me kthehet ma!!!! PAPAGALLI...im ..MY BABY.. me vdiq!!!
E Zbuloi motra pa pik fryme mbi pllaka te dyshemes.
Trupi i tij, duket, i ngrire , i ftohte dhe disa pupla vlaviteshin ne ajer!
E kemi varrosur tashme.
Eshte ekstremisht shokuese dhe jam thedhesisht
i mersitur nga kjo. Me lendon me shum kur shof
mamen dhe motren tek qajne pa pushim deri sa bijne ne gjume.
Kjo eshte jeta! Ashtu sic thoshte gjyshi im "gjithcka experience jeten ka me shiju vdekjen"!!!
Smund ta pershkruj cka ndjej tani!Dhe perpiqem te
evitoj te gjitha mendimet qe me kujtojne te vogelushin tim papagall!Eshte e veshtire por me duhet ta provoj!
Do deshiroja te falenderoja mamen dhe motren per ket cka po bajne dhe jua shpreblesha ne gezime ishalla! Kisha dasht tjua kisha marr dhimjen une! /pf/images/graemlins/frown.gif !
Smund te shkruj ma. E kam koken blank /pf/images/graemlins/confused.gif! Zemren perkohesisht slightly empty /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif( /pf/images/graemlins/frown.gif(!!!

OROSHI

Primus registratum

Na past marr te ligat papagalli hahahahah.
ishalla te shton zoti me nji papagall tjeter.

/pf/images/graemlins/frown.gif Me vjen keq ,une ta kuptoj me shume hallin se kam dhe vete nje papagall .Eshte vertet nje shpend autoritar dhe i zgjuar.Ngushellime

OROSHI

Primus registratum

Mbi te gjitha eshte nje "papagall",apo jo Moira?
Ne e perdorim edhe per te ofendu,apo jo Moira /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gjithsesi ngushellime.

/pf/images/graemlins/tonguee.gif O kafsha Orosh ...Nuk mund te tallesh me robt e shtepise... /pf/images/graemlins/smash.gif

OROSHI

Primus registratum

Hajt mi qullace /pf/images/graemlins/laugh.gif,te dija per mafioze ty.

E kisha me qesh,kam shume respekt per papagallin,e du shum. /pf/images/graemlins/angel.gif

S

Scorpion

Guest

Uuuu Raxh Kapuri ne AF /pf/images/graemlins/lol.gif

elviskelmendi

Primus registratum

"I'm in Love"
A e keni ndjere nojher qe krejt qenja
ju ndaloi per disa sekonda kur ju hasi veshtrimi
ne ate te personit qe doni?
Menyra si ajo flet duket si muzike perj qiejve.
Buzeshja e saj te nxen gjoksin e lutesh qe te zgjasi pafund.
Qeshja e saj te ban jeten ma te lehte dhe te rehatshme
e te ben te ndihesh djali ma me fat ne toke.
Mire pra un e ndjeva at.

Ajo asht gjaja ma e bukur mbi te cilen kam
hellur syte nojher. Jam marrezisht i dashurum
me ket vajze. Quhet Sara. Eshte kaq e bukur dhe humble.
te bukur e ka shpirtin , perle asht mendja e saj.
Nje mendje e shpirt qe bujtin ne nje shtat te bukur.

Pata mbet pa fjal kur e pashe. Me mori frymen.
Mu deshten disa minuta te kuptoja qe isha pa fryme
e mushkerite me shterngonin.
.................................................

/pf/images/graemlins/laugh.gif Krejt keshtu e kam ndier veten kur i rashe shtylles me koke...I'm in love /pf/images/graemlins/smile.gif ...maybe... /pf/images/graemlins/confused.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif ne qofte e vertete, te uroj fat dhe jete te gjate marrosjes /pf/images/graemlins/smile.gif.Une nuk besoj shume tek colpo di fulmine..

Princesha

Primus registratum

mos shko o trim...

e hangri edhe trimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

olololol

Primus registratum
Re: Ne autobuzin e Unazes .

Qe nje dite e zakonshme si te tjerat, kisha mbaruar pune dhe isha aq i lodhur sa s'ka me.
Eca me kembe deri ke RR Elbasanit duke pritur urbanin , Autobuzin e Unazes, nje diell i forte te lodhte me shume sec ishe , me rrezet e tij.

Jam i detyruar te udhetoj per te shkuar ne pune,dhe me pelqen te udhetoj ne pergjithsi,ka ndodhi te bukura, te kendeshme, fundja dhe per Ushtrime Fizike/Force ( ka aq shume njerez sa je i detyruar me shty lol ).

Ne stacion kishte shume njerez , ndonjehere me vjen keq per grate/plakat/gocat dhe i hap rruge te hipin para meje , /pf/images/graemlins/smile.gifhipi dhe une fatorino bertiste :- <font color="red">Ec nga fundi , shtyhu pak andej, sa te mbyllet dera , shtyhu pak o xhaxhi , po luj mer vendit /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

- Po ku te shkoj mer Bir vec tu hip njerezve siper ? , tha xhaxhi shkrete.

Turma e njerzeve me kishte shtyre dhe mua nga fundi , mbi kepucet e mia kishte 3-4 lloje gjurmesh kepucesh te tjera /pf/images/graemlins/frown.gif, perballe meje e ulur ne fund ishte nje goc shume e bukur,e kisha afer fare po e soditja me stil pa e vene ne siklet.

Ne stacionin tjeter hipen nje burre me nje grua me ca conta e kova qe e boni lomsh vendin, Kjo goca u vu ne siklet dhe u cua dhe i tha :
- <font color="blue">Xhaxhi ulu ktu </font> /pf/images/graemlins/smile.gif

- <font color="green"> Ah bash hajer i tha ai , </font>

Kur u cua kjo vajza u ngjesh me mua se skishte ku shkonte dhe ky tipi qe u ul me tha mua:

<font color="red">- E fejumja jote ?, </font> shikoj reagimin e goces e cila qeshi lehte dhe ja bej me sy /pf/images/graemlins/winkwink.gif

- PO i thash kena dy muj qe jena feju , duhemi shume me, dashni i thash.
<font color="red"> -U Bofshi pleq tha xhaxhi ke marre alamet vajzet /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif </font>

Kjo goca qeshi dhe me pa mua .

Nderkohe vjen fatorino :- Leket abonet, ju nga fundi ?
U vuna ne siklet se "Te fejum ne" tak nxjerr i 500 leksh mbaj dy ktu dhe i bej me shenje 1-2 , 100 lekshin prishe me shoket i them me bo i cik gallate. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ne stacionin tjeter vajza do zbriste dhe une i them:
- Rrusho hajt se shifena ne darke se kam ca pune . /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Ajo duke lujt pjesen e vet me puth me dore dhe ma ben "Ciao si kavajsit"

Eh kshu kshu per 2-3 stacione u fejova /pf/images/graemlins/lol.gif

elviskelmendi

Primus registratum

asht tu maru me u feju si njana qe njof un ....:) /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Princesha

Primus registratum

e kush asht ajo njena iher, se ska anonim ktu...ktu ka ne shesh te burrave me i than fjalt /pf/images/graemlins/cool.gif