NDIHME

TEDI

Valoris scriptorum
NDIHME

Sic E dini Ke Forumi i Vjeter MAndi kishte nje PRoblem Donte te shendoshej. Te gjithe tani te japim ndihmen tone ta ndihmojme shokun tone ...

Une Mando te sugjeroj te hash mengjes per mengjes 2 kokrra veze te skuqura ose te ziera pak fare buke . Nje gote qumesh brenda saj nje luge gjelle me Mjalte bmw mundesisht .Do ishte mire qe te pije ne dite gjysem Litri Leng mishi . Dreken dhe Darken nese do i haje ne orar pak rendesi se cfare eshte menyja . Por te mundohesh te Mbash Orar vetem per te ngrene te pakten per 1 muaj dhe do kesh nje ndryshim te dukshem ...

Pra te dashur Anetare ketu jepni ide dhe sugjerime per shokun tone ... :cool:

enderr e njomet

Primus registratum
Re: NDIHME

Nga eksperience personale /pf/images/graemlins/smile.gif hajde ne Amerike per nja 2-3 muaj, te shetisim neve neper tere restorantet amerikane, italiane dhe kryesisht kineze... edhe jo i shendoshe po kacek do behesh /pf/images/graemlins/smile.gif

Al-Punk

Still here

kam qene US dhe u shnosha ca me thone te drejten.

Nejse, per shnet jam mire bereqavers, flm per kujdesin Tedo /pf/images/graemlins/smile.gif

Kleonit si me ia bo

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Mandi:
[qb]kam qene US dhe u shnosha ca me thone te drejten.

Nejse, per shnet jam mire bereqavers, flm per kujdesin Tedo /pf/images/graemlins/smile.gif

Kleonit si me ia bo[/qb]
Se di si eshte Kleoni . Ty te kom pa ene e di qe je icik Elegont shume ...Masnej kur ke qen n usa ka 4 5 vjet n mos gaboj ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb]dhe Drinin per ta dobesu[/qb]
Drinin e ndihmoj te dobesohet por kur te heq patericat . se do bej vete nje kure te vockel te dobesohem pak...

bella

Primus registratum

Bebe leri dietat e ekuilibruara per Mantin, nuk e shendosh ushqimi ate jo...Ka nevoje per trajtime speciale /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

tutu

Primus registratum

[qb]
Nejse, per shnet jam mire bereqavers, flm per kujdesin Tedo /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ti je duke ngordhur ne kembe, ty dhe kockat te jane holluar /pf/images/graemlins/laugh.gif .

p.s. mos bej ndonje koment per mua se te shkelyva :mad:

TEDI

Valoris scriptorum

Ej mos u zini ketu . NUk duam qe te bejme sherr dhe te dobesoheni ne menyra te tjera apo te shendosheni ne menyra te tjera. Puna eshte qe me konsensus te gjejme nje diete te mire ... MOne nuk thashe se je keq ka shneti po icik mo i shnoshe nuk do ishte keq ... :thumbsup:

bella

Primus registratum

Ted lere dieten lal...ate e shendosh vetem personi qe e ka dobesuar /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Crystal:
[qb]Ted lere dieten lal...ate e shendosh vetem personi qe e ka dobesuar /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Qe kur e kam njohur te Holle e kom pa gjithmone ... Nuk dalin LLogarite se kshu i bie te jene shume Persona ...

lidi

Primus registratum

Thuajini mos te beje gjera te NDOMTA! /pf/images/graemlins/laugh.gif
(ose te pakten ta ule nivelin e perdorjes) /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

Paper Moon

Kjo eshte keshille nga nje mjeke e ardhshme keshtuqe degjoje mire: /pf/images/graemlins/laugh.gif
1. Asnjehere mos humb asnje vakt
2. Mos ha buke te zeze /pf/images/graemlins/tongue.gif
3. Futja me vitamina si ja bejne keta kendej nga US /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ore pi duhan ti?????

hehehe My frist patient! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM

eM

Paper Moon

Kjo eshte keshille nga nje mjeke e ardhshme keshtuqe degjoje mire: /pf/images/graemlins/laugh.gif
1. Asnjehere mos humb asnje vakt
2. Mos ha buke te zeze /pf/images/graemlins/tongue.gif
3. Futja me vitamina si ja bejne keta kendej nga US /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ore pi duhan ti?????

hehehe My frist patient! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eM