ndihme dhe spiegim me konsensus ????

terepervetezotipertegjith

Primus registratum
ndihme dhe spiegim me konsensus ????

* Connect retry #2 tiranalive.albnetwork.net (6667)
-
-TiranaLive.Albnetwork.net- *** Looking up your hostname...
-
-TiranaLive.Albnetwork.net- *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
-
-TiranaLive.Albnetwork.net- *** You are banned from Albnetwork.net (kcuf u)
-
Closing Link: HIGHLANDER[213.149.109.194] (User has been banned from Albnetwork.net (kcuf u))

ta di pse dhe ceshte kjo arsye apo rrumpall ktu si fgjithmone ?????
/pf/images/graemlins/frown.gif :confused: :eek: :mad:

Prodigychild01

Primus registratum
Re: ndihme dhe spiegim me konsensus ????

Pasi rishikuam loget e chatit, vume re se bani eshte bere me arsye. Zoteri/Zonje ju duhet te permbaheni e te mos perdorni gjuhe kaq vulgare ndaj chatistave te tjere.

Bani do te mbahet ne fuqi per nje muaj!

colorado

Forumium praecox

Highlander , ajo IP eshte vene ne gline sepse dikush nga ajo internet caffe , bente crash userat.
U tregova pak pragmatist , kur e vura High, me mire 3-4 usera me pak (dje ishte vetem personi qe bente crash) se sa 20 te tjere qe behen crash.
Me vjen keq per te pafajshmit por ..

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CoLoRaDo:
[qb] Highlander , ajo IP eshte vene ne gline sepse dikush nga ajo internet caffe , bente crash userat.
U tregova pak pragmatist , kur e vura High, me mire 3-4 usera me pak (dje ishte vetem personi qe bente crash) se sa 20 te tjere qe behen crash.
Me vjen keq per te pafajshmit por .. [/qb]
ke gje kunj me mua bujrum IP time leje rahat ok ??
se e shof qe ke dicka por sma thua ok plako leji crashet se se din as se ca jane jo me qe te besh ndonje gje ti amon mer lal se e din te gjith se kush je dhe kush jam une kshu qe po ta perseris
NQS KE GJE ME MUA BUJRUM kaq te them me internet coffy ku jam une as futen me mirc fare se ska e para e punes e dyta e pune sbehen creshime me terminal service qe eshte vetem nje parat per internet e treta e punes meso nje her pastaj fol ok ??? vetem keto peralla mua mos mi trego e katerta e punes ajo sishte arsye ishte sharje ok e pesta e punes ai qe parafoli nga ty ai sja ka haberin me duket se kush jam une dhe pse eshte bere ajo gje e pau me sy dashit ate qe kam shkruajtur une ketu po nejse ska gje
shnet e pare tani dhe leji nje mujorshin se ska lind akoma ai qe me ben mua gline ok sa per info /pf/images/graemlins/smile.gif

colorado

Forumium praecox

Meqe qenke munduar ti shkruash gjerat me pika edhe une me pika po te pergjigjem :
1-Inat nuk kam dhe nuk kam pse te kem , ndoshta te eshte krijuar kjo pershtypje ngaqe te ve ban tek #shqiperia , kur e leshon gojen.
2- Crash behet me nje mIRC te thjeshte , dhe ate gje po e bente dikush nga ajo IP.
3- High nuk je aq VIP sa te mbaj mend IP-te qe hyn ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Me duket se ishe ne gline apo jo ? Atehere i bie qe kam lindur une /pf/images/graemlins/wink.gif

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CoLoRaDo:
[qb] Meqe qenke munduar ti shkruash gjerat me pika edhe une me pika po te pergjigjem :
1-Inat nuk kam dhe nuk kam pse te kem , ndoshta te eshte krijuar kjo pershtypje ngaqe te ve ban tek #shqiperia , kur e leshon gojen.
2- Crash behet me nje mIRC te thjeshte , dhe ate gje po e bente dikush nga ajo IP.
3- High nuk je aq VIP sa te mbaj mend IP-te qe hyn ti /pf/images/graemlins/smile.gif

Me duket se ishe ne gline apo jo ? Atehere i bie

qe kam lindur une /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
degjo lale e para e punes crash sbehet prej qendres time te thashe 10 her se ska mirce fare
e perdor vetem une dhe une crash nuk bej se smwe rruhet fort bolla per crashe nqs e kupton se kur ke lind ti sme intereson
e treta e punes jam aq vip mos ki merak dhe gline qe keni ven e kisha per userat e tjere qwe skan faj se une futem qe futem /pf/images/graemlins/wink.gif e kupton vet ti aq mend i ke apo jo ?

H

harap

Guest

cilado ip qofte nqs sjell probleme per networkun do marr denimin e duhur.

Primus registratum

plotesisht dakort me ty po ai qe do me bere sherr se ben me IP reale e ben me proxy pastaj ketu ku jam une vetem une futem ne mirc tjeret jane me java kshu qe puna e crashit eshte justification ok ????
e te keqen se ca gjera i kupton mire

xhaxhi_eli

Primus registratum

Shume garanci jep Rudo. Ti e kupton qe ne jemi para nje fakti kurse ti kapesh ne gjethet e fikut?

Sa per informacion, kur tentohet te behet crash, ne status na del nje mesazh, qe ka emrin e userit qe ben komanden, dhe IP. Je pak i fiksuar si disa te tjere qe ka njerez qe kane kunje me ty apo te tjere.
Jetoni me chatin? Atehere albnetwork.net behet promotor i nje fushate per mbledhjen e lekeve per tju gjetur nje psikolog qe t'ju sjelli ne terezi.
E di qe me njef mire, dhe besoj do e kuptosh pse flas keshtu.
Chat te kendshem dhe mos u mundo me gjete gjithmone nje sebep sikur duan te ta fusin te tjeret.

Se desh harrova, mund edhe te gabojme,human jemi edhe ne, nuk jemi makina biprocesor, prandaj mundohuni te jeni edhe me tolerante